- 5 Ekim 2024
- 187
- 19
- 13
- 28
- Konu Sahibi papatya _fal
-
Yapar okkb+ gastrit kalp krizi diye hastaneye kaldırılıp mide rahatsızlığı olduğunu öğrendimPanik atak ve yaygın anksiyete var endoskopi oldum gastrit çıktı midede iltihab çıktı hafif bazen nefes alamıyorum sanki daralıyorum çarpıntı oluyor bir anda kallbim gümlüyor gastrit yaşayan var mı
Bende çok kez gittimYapar okkb+ gastrit kalp krizi diye hastaneye kaldırılıp mide rahatsızlığı olduğunu öğrendim
Bir şey yok korkma mide koruyucalarını düzenli kullanBende çok kez gittimama hala korkuyorum kalp çarpıntim olunca
Kullanıyorum antidepresan da varBir şey yok korkma mide koruyucalarını düzenli kullan
hayır ama anksiyete ve panik atak yapar nefes darlığı.Panik atak ve yaygın anksiyete var endoskopi oldum gastrit çıktı midede iltihab çıktı hafif bazen nefes alamıyorum sanki daralıyorum çarpıntı oluyor bir anda kallbim gümlüyor gastrit yaşayan var mı
Panik atak ve yaygın anksiyete var endoskopi oldum gastrit çıktı midede iltihab çıktı hafif bazen nefes alamıyorum sanki daralıyorum çarpıntı oluyor bir anda kallbim gümlüyor gastrit yaşayan var mı
Sabah aç karnina yarim ck inliz karbonati ( sodium bikarbonat) eczanede olur, bir bardak ilk suyla için ,akşam yatmadan tekrarlayinBir şey yok korkma mide koruyucalarını düzenli kullan
Yapar bende de var, göğsüm ağrıyor, baskı yapıyor, önceden panik atak hastasıydım acile koşardım, geçti ama gastrit geçmiyor.Panik atak ve yaygın anksiyete var endoskopi oldum gastrit çıktı midede iltihab çıktı hafif bazen nefes alamıyorum sanki daralıyorum çarpıntı oluyor bir anda kallbim gümlüyor gastrit yaşayan var mı
Bende aynı ya hala korkuyorumYapar bende de var, göğsüm ağrıyor, baskı yapıyor, önceden panik atak hastasıydım acile koşardım, geçti ama gastrit geçmiyor.
Gastrik beslenme düzenini eksiksiz uygulayın mutlaka işe yarıyor. İlaçlar da bi yere kadar sürekli ilaç alamayız.Baya çektim ya
mide sorunları, nefes darlığı ve kalp krizi hissi yapar.
Panik atak ve anksiyete de varmış, o ikisi de yapar zaten. Hangisi yaptığını bilemezsiniz. Psikolojik tedavinizi de aksatmayın.Panik atak ve yaygın anksiyete var endoskopi oldum gastrit çıktı midede iltihab çıktı hafif bazen nefes alamıyorum sanki daralıyorum çarpıntı oluyor bir anda kallbim gümlüyor gastrit yaşayan var mı
Nasıl etki yaptı sendeben bir gece beya bir kalp krizi geciriyorum sanetmistim. Öyle bir his. Yillardir mide sorunlari yasadigim icin biliyordum tabi ama ciddi anlamda korkutucu olabiliyor.
Ne Nasıl etki yaptı sende
Benimde bir gece 3 te oldu nefes alamadım kalp atışım hızlandi çıkacak sandım sonra kriz geçiriyorum diye tüm tahliller yapıldı ve karnımda gaz çıktı sadeceiki gögüsümün arasinda inalilmaz bir agri vardi s1k1sma hissi vardi. Daha öncede oldugunda ambulans cagirmistik. Ben ilac ictim öyle rahatladim.
Canım gastiritte yapar ama daha çok panik atar çarpıntı yapar panik atak ile nefes almadığını hissedersin efor testi oldum ekg oldum hiç bir şey çıkmadı yani panik atak yapıyor ayrıca kansızlık d vitamini eksikliği ve b12 eksikliği de çarpıntı yaparPanik atak ve yaygın anksiyete var endoskopi oldum gastrit çıktı midede iltihab çıktı hafif bazen nefes alamıyorum sanki daralıyorum çarpıntı oluyor bir anda kallbim gümlüyor gastrit yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?