• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastrit nefes darlığı yapar mi

papatya _fal

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2024
187
19
13
28
Panik atak ve yaygın anksiyete var endoskopi oldum gastrit çıktı midede iltihab çıktı hafif bazen nefes alamıyorum sanki daralıyorum çarpıntı oluyor bir anda kallbim gümlüyor gastrit yaşayan var mı

Panik atak ve yaygın anksiyete var endoskopi oldum gastrit çıktı midede iltihab çıktı hafif bazen nefes alamıyorum sanki daralıyorum çarpıntı oluyor bir anda kallbim gümlüyor gastrit yaşayan var mı
Yapar okkb+ gastrit kalp krizi diye hastaneye kaldırılıp mide rahatsızlığı olduğunu öğrendim

Gastritle birlikte reflünüz de var muhtemelen ve yapar, özellikle gergin olduğunuz zamanlarda kalbinizi sıkıştırır nefesiniz kesiliyor gibi hissedersiniz, bunun için çok gitmişliğim var hastaneye. Çarpıntınız olduğunda bir iki kez öksürün ve ardından nefes egzersizi yapın, burundan alıp ağızdan vererek diyaframınızı şişirin, bir yudumda gaviscon için, kendinize telkin edin bunu midem yapıyor birazdan geçecek diye, sıkıntılı bir durum ama üstesinden gelebilirsiniz, geçmiş olsun

Yapar bende de var, göğsüm ağrıyor, baskı yapıyor, önceden panik atak hastasıydım acile koşardım, geçti ama gastrit geçmiyor.

Panik atak ve anksiyete de varmış, o ikisi de yapar zaten. Hangisi yaptığını bilemezsiniz. Psikolojik tedavinizi de aksatmayın.

Benim gastrit var da astım da var hangisi yapıyor bilemiyorum 🤷

iki gögüsümün arasinda inalilmaz bir agri vardi s1k1sma hissi vardi. Daha öncede oldugunda ambulans cagirmistik. Ben ilac ictim öyle rahatladim.
Benimde bir gece 3 te oldu nefes alamadım kalp atışım hızlandi çıkacak sandım sonra kriz geçiriyorum diye tüm tahliller yapıldı ve karnımda gaz çıktı sadece

Canım gastiritte yapar ama daha çok panik atar çarpıntı yapar panik atak ile nefes almadığını hissedersin efor testi oldum ekg oldum hiç bir şey çıkmadı yani panik atak yapıyor ayrıca kansızlık d vitamini eksikliği ve b12 eksikliği de çarpıntı yapar 🌸

Back