serayycım benzetmekte haklıyam di mi...fiziğin yanında kimyanız da benziooo...kaydirigubbakcemile5Dostluğunuz daim olsun kızlar...
sblue gerçekten bana benziyormuşsun vallah.
Desibelim benzetmekte haklıymış.
İnşallah birgün şahsen tanışma fırsatı da yakalarız...
yavrukuşum dıptısım mutlu haberlerle gel Ankaradan inşş..:Saruboceq::CüvCüv:.dualarım ve kalbim seninle... :asigim:aslında gelirdim kaçırmazdım biliyorsunuz:ecrin_bebek:
fakat iğnelerim kontrollerim vs. olmadı kızlar
bir kaç gün sonra ankaraya gidiyorum üst üste gelecekti
inşallah ankara dönüşü mutlu haberlerimle gelirim kutlama buluşması yaparız
hepiniz çok şekersiniz:asigim:
çok özledim sizlerisenağlama
SAĞOL CANIM BENıMkızlar hepiniz çok tatlısınız çok güzel çıkmışsınız ve güzel bir gün geçirmişsiniz arkadşlığınız daim olur inşallah:Saruboceq:buarada güneş55 ablacım ve kuusuum sizleride görmüş oldum çok tatlısınızzzzz hepinizi öpüyorum kaydirigubbakcemile3şekerler sevgi ile kalınnnn.........
allah doslugunuzu daim etsin arkadaslar günes aplam gene cok güzelsiniz41 kere masallah
kahretsin yine gelemedim yine gelemedim içim gitti aklım kaldı ama olmadı o gün yine saat 17 ye kadar seminerdeydim inşaallah bi dahaki sefere ama artık bu kadar çok istemicem çünkü bişeyi çok isteyince olmuyomuş ya hakikate öle aramıza yeni katılan arkadaşlarla tanışmayıda , desibel ablamı yengeç burcunu, güneş ablamı sessizceyi görmeyi çok isterdim hepiniz harika çıkmışsınız öpüldünüzz kocaman kocaman
tşk ederiz cnm a.s.
bu arada diğer bayanları bilmem ama benim eşim tatlıcı :roflol:
Resim isteriz.... :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?