Saç Rengi ve Saç Boyama Garnier ColorNaturals Bakır Alevi.resimli

güzel aslında o rengi kuaföre giderek denemen daha hoş olur. ya bi de akıp pembe olmayacak mı o? sen daha koyu kızıllar denemelisin bence. simone simons koyu kızıllar kullanıyor ya bir de ten rengin ne tonlarda senin merak ettim?

Son düzenleme:
.ok iddalı bir renk umarım istediğin sonucu elde edersin canım.ben boya numaralarına göre karışma olabileceğini duydum. yani mesela 5.6 4.2 gibi nolar var ya 5lilerle 5 liler 4lülerle 4lüler falan karışabiliyormuş. yani 5.6 ile 4.2 gibi bir renk karışamazmış. saçma sonuçlar çıkabilirmiş. ben lorealin 5'i ile 5.6'sını karıştırıp uygulamıştım. çok güzel oldu. herkes çok beğendi.

aaaa farklı markalar olduğu için belki de pek etki etmedi karıştırmak...floransa koyu sarı dore bakırla , tarçın bakırı karıştırmayı deniycem bir de

ten rengim saydam nerdeyse. aşırı beyaz ve kızılım zaten.açık yeşil gözlerim de.. o yuzden bakırlar doğal duruyo, bu kırmızılar çok yapay =S simone 'un turuncusu ne hiç bilmiyorum ama akınca mükemmel oluyo

garnier le tarçın bakırıını bende karıştırmayı düşünüyordum haftalardır...benim saçımda bu kadar cırtlak durmaz sanırım..açık kumralım...topiği açtığın için teşekkür ederim :)akşamı iple çekiyorum hemen boyucam resimlerimi eklerim :)

canım ben pek sanmıyorum farklı markalar olayını, şimdiye kadar o kadar çok renk ve marka karıştırdım ki ben .. bence bakır alevi çok baskın bir renk oldugu için tarçın bakır etki etmedi ama şöle de deneyebiliriz 1 tüp tarçın bakıra yarım tüp bakır alevi ya da daha az koyarsak daha turuncumsu bir renk çıkar diye düşünüyorum..

@ eliznil : ben de haftalardır düşünüyodum. dayanamadım yaptım.. sen hangisine boyayacaksın canım? resimlerini bekliyoruz

@kkibele: evet ben de tam oranlamayı düşünüyodum =D benim saçıma 2.5 kutu falan gerekiyo. 2 kutu ondan ,yarım kutudan biraz daha az da bundan karıştırsam anca olur cnm heralde =D ama çok amelelik olcak deney yapa yapa renge ulaşma çabası =D saç değil sanki kobay =p

ben aynen karıştırıcam iki kutuyu birbirine...tarçın bakrıı ve garinier bakır kızıl...dün boyayyamadım.ama yakın zamanda geliyorum bekleyin :)

yaa bu bakir kizili nerelerden buluyosunuz ben bulamiyorum yok oyle bir boya diyorlar

olsun cnm napalım bu şekilde yapabiliyoruz anca kaydirigubbakcemile3 benim saçıma da 1.5 tüp gidiyo ben de 1 tüp tarçın bakır yarım tüp bakır alevi düşünüyorum diplerim geldiğinde ama şöle bi sorunum var ben bu garnierın bakır alevi rengini hiç bi yerde görmedim umarım bulabilirim CADIARZU

yeni çıkmış sanırım..yakında rafları süsler...ankarada kolay bulunur ama...

bu arada @elvaven tarçın bakırını koysamda çok değişmez dimi...ben tarçın bakırını sevmedim hemen akıyor..bana kalıcı lazım..öyle hemen gitmeyecek..aksada bakır olacak sarı diil...garnier yeterince etkili sanırım..karıştırma nedenimde hazır elimde var iki kutu tarçın bakırı...bide garnier.saçımda gür baya...değerlensin istiyorum..ikisi karışınca umarım daha iyi bir sonuç çıkar..ben daha sonra sadece iki kutu garnier alıp boyamayı düşünüyorum...

http://[URL=http://img141.imageshack.us/i/082043000179.jpg/]
[/URL]

böyle bir renk elde edebilirim sanırım :)

zemin baya acik oldugundan bence ilk denemede olmasa bile 2.denemede tutturursun bu rengi bir de sana tavsiyem %9luk ya da %12lik oksidan kullanirsan daha acik ton elde edersin. boyadigin zaman fotografini koyarsan sevinirim merak ettim cunku

bence bakır ile koyu kızıl tonlarından birini karıştır ama kızıl daha baskın olursa bence istediğin renge yakın olur
gibi geliyo

ilk boyamanda daha açık renk olur , daha çok akar.. gittikçe zeminin koyulaşçağı için renk de koyulaşır ama akması azalır...

yani ilk karıştırıp boyıcağın saç resimdekinden daha turuncu olur..ama çok da farketmiyo. sadece güneşte farkediyo..yani bakır alevi çok baskın korkma canım.. sadece bakır aleviyle boyarsan o resim gibi olur..aktıkça da turunculaşıyo..hoşuma gitti..ama hepsini boyayamam sanırım =D

benim saçım da baya açık renk ve sadece 15 dakika tuttum boyayı.o yuzden öyle canlı oldu.. fazla tutarsan daha koyu olur. ama 25 dakkayı geçme

konuyla belki alakasız ama lorealden sasmayan biri olarak son günlerde garnierin renk degisimi konusunda en ii boya oldugunu duymaya basladım garnier kullanan arkadaslar sizcede öylemi

ya kafam kaırştı..tarçın bakrıyla hiç karıştırmasam mı acaba...bugün sonunda boyuyorum..sürekli bi engel çıktı boyayamadım...acaba gidip bi bakır alevi daha alıp onumu kullansam..tarçın bakırını hiç karıştırmayım işin içine CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…