Cilt Bakımı Ürünleri Garnier bb light kremden kullanan var mı? yorumlar lütfen=)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hazan77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
333
0
26
İstanbul
kızlar bu krem tüm aradığım özelliklere sahip kullanan varmı memnun mu merk ettim yorumlarınızı=) $bbkremm.webp$bb kremmm.webp

Son düzenleme:
merhaba ben bu ürünü piyasaya çıkar çıkmaz aldım ne zamandır renkli bir nemlendirci almak istiyordum bu kremi bir arkadaş önerdi bende aldım.cildimde hafif güneş lekeleri var onu kapatsın diye güneş ışınlarına karşı korumasıda var diye aldım.5 özelliği varmış tek tek irdeleyim
1-24 saat nemlendirir diyor ben sabahları sürüyorum ve gün boyu memnunum
2-cilt rengini eşitler diyor.hayır bende ki hafif lekeleri bile gizlemiyoryani renklendiriciliği hafif bu konuda özellik isteyenler fondötendden şaşmasın bence
3-pürüz ve çizgileri gizler evet alnımdaki çizgilerde etkili oldu,
4-sağlıklı bir ışıltı verir kesinlikle doğru en çok bu özelliği bariz belli
5-GKF 15 ile UV ışınlarından korur .sanırım buda etkili lekelerde artma görmedim
şimdi fiyata göre ürünü değerlendiirsem nacizane ;genç ciltlere öneririm benxce genç ciltler için fondöten ve kapatıcı nemlendirici koruyucu işlevleri bir arada etkili olacaktır ama 30 yaş sonrası için sanırım hafif kalacaktır tabii bu cilt tipine ve durumuna da bağlı :)

kutunun arkasında -20 25 30 35 ... 65+ yazıyor yaş sınırı için bunun anlamı 20 yaş altı kullanamaz mı demek? arada özel günlerde kullanmak isteyen bir arkadaşım için soruyorum lütfen cevaplayabilir misiniz? (yaşı 17)

birçok başlığa bu mesajı yazdım ancak cevap gelmedi umarım yardımcı olabilirsiniz :)

ben aldım ve hıc begenmedım yuzumde sıvılce yaptı hemen bıde ben 25 yasındayım zaen 35 yas sonrası ıcın uygunmus o ayrıntıya cok dıkkat etmek lazım bence 35 yas ve ustu olanlar kullansın

bu kremin yagli ciltler icin olani var birde, üzerinde Mat yaziyor, o daha hafif, sivilceli cildi olanlar onu denesin, fondöten gibi kapatmiyor sadece cilt tonunu biraz dengeliyor.

Mac ´in Prep & Prime BB kremi cok daha iyi, koruma faktörü de 35 civari bisey, ilgili arkadaslarin bilgisine....

Aldığıma çok pişmanım bikaç kere kullandım ve ne renk eşitlemesi ne de hafif lekelerin kapanması, beğenmedim ya.Yüzünde hiç leke olmayan kullanabilir ama bir iki kere kullandım onda da pıt pıt diye hemen sivilce çıktı ki adet öncesi çıkar bi sivilce bende :ssz:

Back
X