Diyelim ki bir sevgilin oldu ve cem le görüşmeni istemiyor.Erkekler zaten sevgililerinin erkek kankaları olsun istemezler.O durumda ne yapacaksın.Cemle arkadaslığınız ne kadar sürcek bunuda düşün eger onu arkadas olarak görüyorsan.
Eğer cem e karşı boş olsaydın sana sarılmasından tedirgin olmazmıydın.Sana bunları söylüyorum çünkü benim en yakın arkadaslarım hep erkekti hatta üniversitede 2 kız 2 erkek aynı evi paylaşyorduk biz.Başımızdan birsürü dert güzel zaman geçti.Ve bilirim ki erkek kanka her zaman hemcins arkadastan daha eglencelidir seni daha iyi anlar kıskanclık fesatlık olmaz.
Ama bu durum devam etmiyo ya biri diğer taraftan hoşlanıyo yada bi tarafın sevgilisi arıza cıkartıyo ve genelde aşk arkadaslığa üstün geliyo.ve genelde kızlar aman sevgilim kızmasın d,ye bitiriyo arkadaslığı erkekler bu durumda arkadaslarını sevgililerine ezdirmiyolar erkekler arayı daha iyi tutuyo.
eger cemden hoşanıyorsan bunun kararını ver ona göre davran sonra hersey için gec olabilir.yok ben arkadaskılğından dostluğunu kaybetmek istemiyorum diyorsan dediklerimi bir düşün çünkü sonunda her iki türlü de kaybedebilirsin cem i.
Arkadaşımız burada defalarca ifade etmiş önyargılı olmayın diye eğer gönlü olsaydı burada dile getirirdi kimseden çekineceğini zannetmiyorum...sizin üniversitedeki erkek arkadaş ve kankilerinizle yakınlığınıza göre herkesi o şekilde değerlendiremezsiniz... erkekler böyle derken evet genelleme yapıyorum çünkü bu değişmeyen birşey ki kızlar her zaman daha ince düşünüp daha hassas hareket ederler ama erkeklerdeki bu hassasiyet malesef bir bayanınki kadar asla olamaz doğaları gereği... cıvımak tabiride hiç hoş olmamış ayrıca onuda belirteyim...
cocuga ilgili alakası yoksa neden bukadar buyutuyor bu durumu??? ne demek erkeklerın hepsi boyle ,genelleme yapmayınız.. kimse durduk yere cıvımaz tmm mı? yok cem bu konu sahıbıne sarılmıs ,konu sahıbıde ceme sarılmıs ee bunda abartacak ne var ozaman ,gönlü yoksa madem..
benimde univ zamanı erkek arkadas veya kankalarım oldu ,sevgılım olsun olmasın o arkadaslarım sınırını bildi bende bildim eger kımse sınırını bılmeseydı hepimiz evlendik barklandık hala daha gorusuyor olurmuyduk sence..
neyse ; ben fıkrımin arkasındayım
Benim merak ettiğim tek şey sen Cem'den hoşlanıyor musun?Yani ona arkadaş değil de sevgili gözüyle bakabilir misin?Burası önemli.Bazen aynı kişiyle arkadaşlık çok güzel giderken aşkta işler değişebilir.Çünkü kıskançlıklar,kaprisler vs vs bunlar aşkın içinde olan şeyler.İyice tartıp düşünmelisin...Karar senin,sen istersen bu arkadaşlık aşka dönüşebilir bence ve bu olursa umarım işler yolunda gider...
Merhabalar,,
Yeni katıldım aranıza. Sitede dolaşırken bu başlığı farkettim ve okumaya başladım.
Birden erkek arkadaşımla kendimi hatırladım. Olaylar biraz farklı olsa da bizde böyle başlamıştık, paldır küldür:)
Arada "seni seviyorum", "sevgilim olur musun?" gibi romantik cümleler kurmadan, herşey birden bire arkadaşlıktan yakın arkadaşlığa sonra da sevgililiğe dönüşmüştü. Şu anda 5. yılımızı yaşıyoruz, birlikte üniversiteyi bile bitirdik:)
Bence "Yakın arkadaşın" eğer davranışlarını değiştirmezse ona bir şans ver:)
Benim de böyle bir durumum var. Benim arkadaşım, ismine Ali diyelim. Ali , benimkinin resmen kankası. Ama eski kankası gibi bişi araları azcık bozuk. Biz görüşüyoruz, konuşuyoruz. O mesela beni gecenin 2 sinde arar, Müzik dinletir. Ben de bu durumda çok şaşırdım. Hala daha beni şaşırtan şeyleri var. :S Tuhafıma gidiyor. Olabilir mi ya bişeyler diye düşündüm. Kendimi de yokladım. Sonra kendime kızdım. Çünkü hiçbir şey hissetmiyorum :S Yani , arkadaş gibi görseydin tuhafına gitmezdi, gözün var diyen arkadaşa söylüyorum; İlgisini çekmesi demek tuhafına gitmesi demek ve bu çok normal. Ama ille hoşlandığı anlamına gelmiyor.
cem'le zor zamanlarınızda destek olmuşsunuz birbirinize.
ve sana bişey diyim mi?
hep böyle zor zamanlarda doğar aşklar.
her zaman doğar demiyorum ama insan etkileniyor ister istemez.
cem'in de hareketlerine bakılırsa senden bi işaret bekliyo gibi.
tepkini ölçüyomuş gibi geldi bana.
hem kimse kalmazsa evleniriz muhabbeti yapıyosa bi erkek bil ki alttan alta da olsa bi hoşlantı vardır yani.
tamam çok yakın arkadaşlar yapar böyle şakalar ama ben sizin durumunuzun arkadaşlığın ötesine geçtiğini düşünüyorum.
anladığım kadarıyla senin cem'le çıkan arkadaşınla ve eski sevgilinle bir iletişimin kalmamış.
bu durumda işte arkadaşım onunla çıkmıştı falan diye düşünmene gerek yok bence.
lisede kalmış şeyler onlar.
asıl düşünmen gereken cem konusunda senin ne düşündüğün?
gerçekten sevgili olarak görebileceğin biri mi?
Peki siz ayrı mısınız sevgilinle? Orasını anlayamadım canım.
sen birşeyler hissediyorsun galiba ?
hissetmiyosan bile sana nasıl o kadar yakın olmasına izin verirsin ki ?
Bak eğer şu an için ona karşı birşey hissetmiyorsan, bundan sonrasının gelişmesine de izin verme..
Zamanla olacak şey değil bu gönül meseleleri.. Şayet yüreğin ona uçsaydı tramvayda iken birbirinize sarıldığınızda kalbinin sesini duymasından korkardın..
Kafan karışmasın, insanlar iyi anlaşan arkadaşların sevgili olmasını beklerler... E çok iyi anlaşıyorum neden sevgilim olmasın ki düşüncesi bizim de aklımıza gelir.. ama iyi anlaşmak güzel vakit geçirmek... bunlar bir ilişkide en önemli şeyler olsa da hepsi bana göre AŞK tan sonra gelir..
Kalbinde bir kıpırtı yoksa üzerinde düşünme bile..
Bu konuşmalardan etkilenmiş olmanız gayet normal, sen normal davran, arkadaşın da büyük birşey hissetmiyorsa zamanla normale dönecektir zaten bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?