Garip Şeyler Oluyor, Yardım!

Benim de böyle bir durumum var. Benim arkadaşım, ismine Ali diyelim. Ali , benimkinin resmen kankası. Ama eski kankası gibi bişi araları azcık bozuk. Biz görüşüyoruz, konuşuyoruz. O mesela beni gecenin 2 sinde arar, Müzik dinletir. Ben de bu durumda çok şaşırdım. Hala daha beni şaşırtan şeyleri var. :S Tuhafıma gidiyor. Olabilir mi ya bişeyler diye düşündüm. Kendimi de yokladım. Sonra kendime kızdım. Çünkü hiçbir şey hissetmiyorum :S Yani , arkadaş gibi görseydin tuhafına gitmezdi, gözün var diyen arkadaşa söylüyorum; İlgisini çekmesi demek tuhafına gitmesi demek ve bu çok normal. Ama ille hoşlandığı anlamına gelmiyor.

Son düzenleme:
cem'le zor zamanlarınızda destek olmuşsunuz birbirinize.
ve sana bişey diyim mi?
hep böyle zor zamanlarda doğar aşklar.
her zaman doğar demiyorum ama insan etkileniyor ister istemez.
cem'in de hareketlerine bakılırsa senden bi işaret bekliyo gibi.
tepkini ölçüyomuş gibi geldi bana.
hem kimse kalmazsa evleniriz muhabbeti yapıyosa bi erkek bil ki alttan alta da olsa bi hoşlantı vardır yani.
tamam çok yakın arkadaşlar yapar böyle şakalar ama ben sizin durumunuzun arkadaşlığın ötesine geçtiğini düşünüyorum.
anladığım kadarıyla senin cem'le çıkan arkadaşınla ve eski sevgilinle bir iletişimin kalmamış.
bu durumda işte arkadaşım onunla çıkmıştı falan diye düşünmene gerek yok bence.
lisede kalmış şeyler onlar.

asıl düşünmen gereken cem konusunda senin ne düşündüğün?
gerçekten sevgili olarak görebileceğin biri mi?

Şu ana kadar flört aşamasına geldiğim kişiler hep yakınlığımızı hazmedemedi ve kıskandı. Ama ben arkadaşlığımdan hiç bir zaman taviz vermedim ve o kişilerle iletişimimi kestim. Çünkü Cem gerçekten bana hep destek olan bir arkadaşım ve ben onu kaybetmek istemedim hiç bir zaman.

Teşekkür ederim canım beni gerçekten çok iyi anlamışsın. Benim aklımı bulandıran o gün olanlar. Yani benim hissettiğim bir şey yok ona karşı. Ama onun bana karşı var mı acaba diye düşünmeden edemedim çünkü daha önce hiç o kadar yakınlaşmamıştı bana. Konuyu açma sebebimse objektif bir kaç fikir görmek, hepsi bu...

İfadelerinize dikkat edin. Fikrini belirttiği(yanlış fikir belirtse de doğru belirtse de) için ben burda herkese teşekkür edebilirim, ama 'kimse durduk yere cıvımaz tmm mı?' ifadenizden sonra muhattaba almıyorum sizi. Terbiyenizi takının.

Hoşlanmıyorum , yani bir şey hissetmiyorum. Tek şey şoktayım şu an davranışlarından dolayı...

Ben bu tarz şeylerde çok ince eleyip sık dokuyan biriyim. Şöyle ki onu da arkadaşlığını da kaybetmek istemem. Hem ortada bir şey olup olmadığını da bilmiyorum henüz, anlayamıyorum da.

Peki siz ayrı mısınız sevgilinle? Orasını anlayamadım canım.

Böyle bir şeyi düşünemem, kendime kızmama sebep olur çünkü .

sen birşeyler hissediyorsun galiba ?
hissetmiyosan bile sana nasıl o kadar yakın olmasına izin verirsin ki ?

Bak eğer şu an için ona karşı birşey hissetmiyorsan, bundan sonrasının gelişmesine de izin verme..
Zamanla olacak şey değil bu gönül meseleleri.. Şayet yüreğin ona uçsaydı tramvayda iken birbirinize sarıldığınızda kalbinin sesini duymasından korkardın..
Kafan karışmasın, insanlar iyi anlaşan arkadaşların sevgili olmasını beklerler... E çok iyi anlaşıyorum neden sevgilim olmasın ki düşüncesi bizim de aklımıza gelir.. ama iyi anlaşmak güzel vakit geçirmek... bunlar bir ilişkide en önemli şeyler olsa da hepsi bana göre AŞK tan sonra gelir..
Kalbinde bir kıpırtı yoksa üzerinde düşünme bile..
Bu konuşmalardan etkilenmiş olmanız gayet normal, sen normal davran, arkadaşın da büyük birşey hissetmiyorsa zamanla normale dönecektir zaten bence.

sen birşeyler hissediyorsun galiba ?
hissetmiyosan bile sana nasıl o kadar yakın olmasına izin verirsin ki ?

Hissetmiyorum ama bilmiyorum ne kadar inanırsınız ben gerçek olanı söyledim. Tramvayda adım atacak yer dahi yok, başka şansımız da yoktu. O beni tutmak amaçlı sarılmasaydı ben düşecektim. Ama şöyle de bir şey var, o durumdayken ben onun yüzüne bile bakamadım. O an insan farketmiyor, karşı da koyamıyor, basiret bağlanıyor bir bakıma ama eve gelince düşündüm olanları...

Çok haklısınız. Aşk çok özel bir duygu ve zamanla olmaz. Sevgi belki olabilir ama aşk olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…