Rüya Yorumları Garip rüyam

Liliuokalani

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
16
0
6
35
İstanbul
ilk böyle otel lobisi gibi bir şeydeyim, odanın tekine girdim (niye başkası girmiyor?) sonra gri bir koridor çıktı yürüdüm baktım sonundaki odaya (koridor da kısaydı ya) allam o ne? acayip çirkin bir kadın ve adam uygunsuz halde! ondan sonra görüntü değişip kadının karanlık ortamda flaşla çekilmiş fotoğrafı gibi görüntü geliyor. kadını anlatamam cidden korkunç derecede çirkin. ben hala gri koridorda mal mal dikilip bakıyorum o sırada yanıma daha az iğrenç bir adam gelip yanaşıyor. ben de klasik tepkimi verip bağırıyorum. adam da bana oteldeki psikolog mudur nedir bir şeylere gitmemi söylüyor, odadakileri gördüğümü gördü galiba. sonrası daha fena. şu selena dizisindeki fitnat gibi gözlüklü bir kadın ve nereden çıktığını anlamadığım, uganda'da yaşayan facebook arkadaşıma benzeyen (zenci değil) bir kızla -ki sanırım kızla aynı problemi yaşamışız- oturuyoruz. kadın sorular soruyor galiba yaşadığımız dehşetle alakalı, ben duruyorum öyle. Kız da galiba anlatamıyor ki A4 kağıda ne kadar dibe vurduğunu anlatan (mariana gibi bir çukur, dibinde kız niyetine bir karaltı) resim çiziyor, kadın kızıyor buna. dışarı çıkıyoruz. eskiden çok sevdiğim 2 ünlünün 16'lık halleri geliyor yanımıza. bu noktadan sonra kızı görmüyorum. ben ünlü 1'in koluna girerken (elini de tutmuş olabilirim) "sennnn napıyon la burda " diyip sırıtıyorum ki muhtemelen o sırada uykumda sırıtmışımdır. sonra o, ünlü 2, ben yürümeye başlıyoruz. anneannemlerin hoşdere'deki çiftlik gibi bir yere geliyoruz, etraf otelden çıktığımızdan beri anlamsız bir şekilde ıssız zaten ama köy olmadığı gayet belli. o evde normal evin girişinin yanında bir de giriş kapısına merdivende çıkılan başka bir daire var. onlar aşağıdayken ben deli gibi çatılardan falan dolaşıp o eve gerçek hayatta olmayan bir penceresinden giriyorum. içeride hareketli ama ne yaptığını anlamadığım (oynuyor olabilir) küçük siyah montlu bir çocuk var. ünlü 2 aşağıdan beni işaret edip gülmeye başlıyor, ünlü 1 de ona katılıyor ve son. bu rüyayı 6'da kalkıp tekrar yattıktan sonraki 2 saatlik uykumda gördüm. bu rüyada benimle psikoloğa gelen (neden psikologla otelde konuşuyoruz?) kız önceki rüyamda da benimle bir yere geliyordu, daha doğrusu bizim evde kalıyordu ve birlikte gidecektik ama geç kalmıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…