• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip olay

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
Mrb bayanlar .dert değil ama 1 gün önce yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum bana çok garip geldi.bu tarz bşyler yaşayan oldu mu aranızda ?
Geçen gün arkadaşımla buluşup kahve içtik .mekandan kalktıktan sonra arkadaşımı hemen aynı caddeden dolmuşa bindirdim.ben de yürüyerek eve dönüyordum .cafeden baya bir uzaklaşıp eve yaklaştığımda , hani telefonla birini aradığımızda bize gelen sinyal sesi var ya kulağıma o sinyal sesi geldi .ben de çantada telefonun tuş kilidinin açık kalıp arama yaptığını düşünerek çantaya baktım ki telefonum yoktu .kalkarken dalgınlıkla masada kalmış.koştur koştur Cafeye geri döndüm ve telefon masada duruyordu .aldım geldim .
Olay ilginç değil mi .kulağıma o ses gelmese çantaya bakmıcaktım ve telefonun olmadığını farketmicektim

Evin sokağına gelmiştim benden başka kimse yoktu yolda.bilmiyorum bana garip geldi

O zaman en kötü anahtarı ararken farkederdiniz yokluğunu. Bende alakasız alakasız yerlerde eşyalar unutup sonra bulurum, anlattığımda helal malmış demek ki denir. Bende öyle diyeyim, helal malmış, kazasız belasız dönmüş size.

Tabi eninde sonunda farkedecektim çantaya baktığımda .fakat farkettiğimde çoktan telefon başkasının eline geçmiş olabilirdi .anlatmak istediğim bu biraz da

Back
X