Garip Hisler :/

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.662
83
Merhaba kızlar,
Size bir soru sormak istiyorum. Aralık ayından beri bir ilşkim vardı.Geçen ay sözlendik kısmetse nisan ayında düğünümüz var.Nişanlımı çok seviyorum ve kesinlikle onunla evlenmek istiyorum bu konuda bir sıkıntım yok.Ancak zaman zaman duygu dalgalanmaları yaşıyorum.Bazen istemsiz bir soğukluk oluyor içimde genelde sebebini anlayamadım sizde bunu yaşıyor musunuz? Hislerim azalıyor demek istemiyorum sadece soğukluk oluyor zaman zaman ama aynı zamanda çok mutluyum kendimi anlayamıyorum.Acaba evlilik yaklaşıyor diye mi ?

O bazenleri iyi tanımlamanız lazım.. Bazen de ne zaman? Tartıştıktan sonra mı? Size kötü bi laf ettikten sonra mı? Yalnız kaldığınızda mı? Onla çok vakit geçirdiğinizde mi?

O bazenleri iyi tanımlamanız lazım.. Bazen de ne zaman? Tartıştıktan sonra mı? Size kötü bi laf ettikten sonra mı? Yalnız kaldığınızda mı? Onla çok vakit geçirdiğinizde mi?
Yok hayır beni hiç kırmaz onunla ilgili bir sorun değil sebepsiz oluyor

Peki o sogukluk ne kadar sürüyo
Banada ara ara olur o yuzden soruyorum
Ama yalnızca eşime karsı degil,herseye karsı anlık bi sogukluk gelir 10 saniye kadar max. 1 dakika

Evlilik insana farkında olmadan çok stres yüklüyor ... Çevrede her kafadan farklı ses çıkıyor söz , nişan , düğün , herşey eksiksiz olsun, herkes mutlu olsun telaş vs... Ben o kadar çok kilo vermişim ki o dönem farkında bile değildim . Düğünden sonra anladım .
Kısacası bu soru işaretleri , kaygılar vs duygu değişimlerine sebep olabilir. İyi düşünüp tartin doğru kararı ancak siz verebilirsiniz

Duruma göre bazen bogazına yapısasım bazen icime sokarcasına sevesim geliyor eşimin
Böyle bişeyse herkes az cok yasıyordur

Burcunuz nedir? Bebeğim yengeç ve gelgitli bir insanım.
Bir an çok severken birden geçici bir nefret bile duyabiliyorum. Ayni duyguları ben de yaşamıştım.

Ben de nişanlıyım, bende de oluyor ara ara , şurada alt tarafı 2 haftadır nişanlıyım, bekar arkadaşlarıma özeniyorum:)) evlenme fikri içimi bunaltıyor bazen, geçiyor ama, kısa süreli böyle dalgalanmalar yaşıyorum ben de. Sanırım işler ciddiye binince oluyor bu bazı kişilerde.

Gördükçe göresim,görmeyince öldüresim geliyor.
10 dakika önce bu evden defol git diye carladığım adamı 10 dakika sonra ağlayarak pamuklara sarıyorum,sanırım duygu dalgalanmasının en saykosunu ben yaşıyorum.:)
Olabiliyor böyle şeyler merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…