- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Yok hayır beni hiç kırmaz onunla ilgili bir sorun değil sebepsiz oluyorO bazenleri iyi tanımlamanız lazım.. Bazen de ne zaman? Tartıştıktan sonra mı? Size kötü bi laf ettikten sonra mı? Yalnız kaldığınızda mı? Onla çok vakit geçirdiğinizde mi?
Yok hayır beni hiç kırmaz onunla ilgili bir sorun değil sebepsiz oluyor
Bazen.. Sanırım benimle alakalı haklısınız.Yani tamamen sizinle ilgili o halde. Başka ilişkilerinizde de bunu yaşıyor muydunuz?
Peki o sogukluk ne kadar sürüyoMerhaba kızlar,
Size bir soru sormak istiyorum. Aralık ayından beri bir ilşkim vardı.Geçen ay sözlendik kısmetse nisan ayında düğünümüz var.Nişanlımı çok seviyorum ve kesinlikle onunla evlenmek istiyorum bu konuda bir sıkıntım yok.Ancak zaman zaman duygu dalgalanmaları yaşıyorum.Bazen istemsiz bir soğukluk oluyor içimde genelde sebebini anlayamadım sizde bunu yaşıyor musunuz? Hislerim azalıyor demek istemiyorum sadece soğukluk oluyor zaman zaman ama aynı zamanda çok mutluyum kendimi anlayamıyorum.Acaba evlilik yaklaşıyor diye mi ?
Hayır aksine benim isteğim üzerne oldu.Evlilik konusunda sonuna kadar onunla birlikte olmaya kararlıyım.Ama sanırım biraz stres oldum.Biraz çevre baskı aile baskı falan varmıydı ?evlikilk konusunda
Olabilir aslında şu sıralar sosyal medyadan falan da çok soğudum.Böyle bir dönemdeyim sanırımPeki o sogukluk ne kadar sürüyo
Banada ara ara olur o yuzden soruyorum
Ama yalnızca eşime karsı degil,herseye karsı anlık bi sogukluk gelir 10 saniye kadar max. 1 dakika
Ayy inanır mısın bende yengeç burcuyum duygularım çok değişken gerçektenBurcunuz nedir? Bebeğim yengeç ve gelgitli bir insanım.
Bir an çok severken birden geçici bir nefret bile duyabiliyorum. Ayni duyguları ben de yaşamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?