Kocan senin değil mi? Senin koca yanı. O yüzdenVar da
O da benden oturu diyecegim simdi tam Trakya agzi olacak
Kendi icimde huzurlu bir insanim ben. Esimin buna ekstra katkisi yok neden oklar ona dondu anlayamadim
Tam sana yakisir guzellikte bir cevap olmusZ x' in kocasıyla gozu kapalı evlenirdi de malesef kacırmis elinden.. sımdı uslu bir kız olsun bence.
Ben ilk duydugumda guldum. Sonra altinda bir seyler aramaya basladim yasi ilerlemis fesat teyzeler gibiMidem bulandı. Şok oldum.
Yani degil mi ama,kuzenimin kocasi benim akrabam olmus artik,o da kuzenim sayilir,sapik miyim onun hakkinda neden bu yorumu yapayim diye dusundum.Insan utanir kuzeninin esi hakkinda öyle bir yorumda bulunmaya.olmamasi da aci, ama terbiyesiz olmak ayri olay..
Daha komigi de var,bu laftan sonra znin ailesi evimizi basip “znin aslinda cok talibi var da biz vermiyoruz,o bizimle mutlu” seklinde konusmalari da var. Hangisi daha komik bilemiyorum. Hani soran olsa neyse,bize ne z evlenir mi biriyle veya evlenmez mi? Evde kaldi yorumu da asla yapmadik. Hicbir yastaki kadin icin evde kaldi diye dusunecek bir insan degilim cok sukur.X in kocası aslında normal biriyse z in davranışı kedi ulaşamadığı ete iğğ der gibi olmuş. Eh orda da z ye keşke x in kocası senin gibisine evlenme teklif etdi de sen mi beğenmiyorsun deselerdi.
Tanimiyor da,benim anladigim y gidiyor xin kocasindan yye bahsediyor baska aciklamasi yok.Z büyük ihtimalle x'in kocası gibi birisini istiyor ama bulamıyor. Bu da kıskançlığının dışa aktarımı olmuş.
Dark bu arada dıger arkadaslara verdıgın cevaplara baktım da, guzel degılım esımde sıradan falan demıssın. Kıskanılacak bıseyımız yok demıssın yanı.Tam sana yakisir guzellikte bir cevap olmuscok tesekkur ederim
AccessX in kocasi da bayiliyodu,ölüp bitiyodu kaknem z ye
Evlenememek z nin içinde kalmış. Beğenmedikleri x evlenmiş, mutlu huzurlu bir yuvası var.Ben ilk duydugumda guldum. Sonra altinda bir seyler aramaya basladim yasi ilerlemis fesat teyzeler gibi
Yani degil mi ama,kuzenimin kocasi benim akrabam olmus artik,o da kuzenim sayilir,sapik miyim onun hakkinda neden bu yorumu yapayim diye dusundum.
Daha komigi de var,bu laftan sonra znin ailesi evimizi basip “znin aslinda cok talibi var da biz vermiyoruz,o bizimle mutlu” seklinde konusmalari da var. Hangisi daha komik bilemiyorum. Hani soran olsa neyse,bize ne z evlenir mi biriyle veya evlenmez mi? Evde kaldi yorumu da asla yapmadik. Hicbir yastaki kadin icin evde kaldi diye dusunecek bir insan degilim cok sukur.
Tanimiyor da,benim anladigim y gidiyor xin kocasindan yye bahsediyor baska aciklamasi yok.
Fesat teyze deme ya. Insan böyle bir seyi nasıl düşünür konuşur. Çok kötü bence.Ben ilk duydugumda guldum. Sonra altinda bir seyler aramaya basladim yasi ilerlemis fesat teyzeler gibi
Yani degil mi ama,kuzenimin kocasi benim akrabam olmus artik,o da kuzenim sayilir,sapik miyim onun hakkinda neden bu yorumu yapayim diye dusundum.
Daha komigi de var,bu laftan sonra znin ailesi evimizi basip “znin aslinda cok talibi var da biz vermiyoruz,o bizimle mutlu” seklinde konusmalari da var. Hangisi daha komik bilemiyorum. Hani soran olsa neyse,bize ne z evlenir mi biriyle veya evlenmez mi? Evde kaldi yorumu da asla yapmadik. Hicbir yastaki kadin icin evde kaldi diye dusunecek bir insan degilim cok sukur.
Tanimiyor da,benim anladigim y gidiyor xin kocasindan yye bahsediyor baska aciklamasi yok.
z zaten sadece x in kocasiyla degil kimseyle evlenememiş
evlenmek çok onemli ustun bir durum degil ama ben olsam cevabim bu olurdu.
Onlar herkesi kendileri gibi düşünüyorlar. Yani milletin oturup onlar hakkında konuştuğunu zann ediyorlar. Konuşan da vardır muhakkak. Eh sizinkiler de bir az eğlensin bakalım. Kimlermiş mesela talipler tanıdıklar varmıymış ) köşeye kıstırsınlar yani. Neden beğenmiyor ki artık iyi talip çıkmıyor herhalde filan desinler )) Hak ediyorlarBen ilk duydugumda guldum. Sonra altinda bir seyler aramaya basladim yasi ilerlemis fesat teyzeler gibi
bu kadar kafa yorduklarina acaba ben onunla evlenirmiydim diye dusunduklerine bakarsak, evlilik kendileri icin cok onemli bir adim
Kesinlikle evlilik bir basari degil,isteyem herkes evleniyor bir sekilde. Benim ikinci evliligim. İlkinde ayni evde dahi yasayamadan ayrildik. Sokaklara dusup fahise falan olsaydim rahatlayacaklardi herhaldene bileyim aklima baska bir sey gelmedi
Ah ah nerdeeeeAy inşallah X.in annesi güzel kapak yapmıştır Z.ye amin
Hahahahahaha ben onun butun esprilerine gulecegım nefessizSen şimdi bu y nin aklına uyup z nin evlenmeyeceği adamla ben niye evli kalayım dersen aportta bekliyorum haberin olsun alcam seni
benneyanginlargordum ü büyük oğluma
S sassyassyy de küçüğe alcam
Kv cilik oynarız bak çok eğlenceli olur
Anneme yemin ettim, asla arayip konusmayacagim diye.bana da kesinlikle bu olayın bir mazisi var gibi geldi,ve kesinlikle iyi niyetli bir durum değil.
yani tamam çekiştir,de ki darkmore'dan hoşlanmıyorum şöyle şöyle,haydi yine tüm patavatsızlığınla yine gel annesine söyle işte x dark'tan hoşlanmıyor falan diye ,ama kocayı işin içine karıştırmak ayrı bir terbiyesizlik! ne münasebet?
fazla cüretkar,ve haddini aşan bir durum.
bence biraz gözlemle,eğer tekrar kulağına tek bir nahoş söylem gelirse,aç telefonu konuş,ağzının payını seviyeni bozmadan sana yakışır şekilde ver canım.
insanlara göstermezsen kendi kendilerine hudutlarını bilmiyorlar maalesef,çok arsızlaştık çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?