Garip bir sorum olacak arkadaslar

darkmore

Her dedigi cikan Nostradamus-more
Pro Üye
28 Kasım 2010
41.821
138.602
798
Arkadaslar sadece bir soru sormak istiyorum, benim icin fikirleriniz onemli.
Simdi olaydaki kisileri soyle anlatayim acik net olmasi adina
Evlisiniz adiniz x olsun,iki tane de kadin kuzeniniz var. İsimleri y ve z olsun. Aralarinda sizin ve esinizin dedikodusunu yapiyorlar. (Dedikoduya asla karsi degilim bu arada )
Sonra y gelip durduk yerde annenize diyor ki “z olsa xin kocasiyla asla evlenmezdi ahdhjakdjdkak”
Aynen boyle
Umarim acik olmustur konu
Ne dusunursunuz bu durumda?

Bu arada dip not: z ile x uzun yillardir konusmuyor, z bekar. Y de yasini basini almis meslek sahibi disaridan normal gorunen,yeni bosanmis ve iliskisi olan bir kadin.

Var da
O da benden oturu diyecegim simdi tam Trakya agzi olacak
Kendi icimde huzurlu bir insanim ben. Esimin buna ekstra katkisi yok neden oklar ona dondu anlayamadim
Kocan senin değil mi? Senin koca yanı. O yüzden

Aman yaa görüşmeyin ne tuhaf bı muhabbet öyle gerçi benim kuzenimde telefonda konuşurken senin kocan çirkin demişti ben hiç takmadım benim kocam çünkü başkasını ilgilendirmez

Midem bulandı. Şok oldum.
Ben ilk duydugumda guldum. Sonra altinda bir seyler aramaya basladim yasi ilerlemis fesat teyzeler gibi
Insan utanir kuzeninin esi hakkinda öyle bir yorumda bulunmaya. olmamasi da aci, ama terbiyesiz olmak ayri olay..
Yani degil mi ama,kuzenimin kocasi benim akrabam olmus artik,o da kuzenim sayilir,sapik miyim onun hakkinda neden bu yorumu yapayim diye dusundum.
X in kocası aslında normal biriyse z in davranışı kedi ulaşamadığı ete iğğ der gibi olmuş. Eh orda da z ye keşke x in kocası senin gibisine evlenme teklif etdi de sen mi beğenmiyorsun deselerdi.
Daha komigi de var,bu laftan sonra znin ailesi evimizi basip “znin aslinda cok talibi var da biz vermiyoruz,o bizimle mutlu” seklinde konusmalari da var. Hangisi daha komik bilemiyorum. Hani soran olsa neyse,bize ne z evlenir mi biriyle veya evlenmez mi? Evde kaldi yorumu da asla yapmadik. Hicbir yastaki kadin icin evde kaldi diye dusunecek bir insan degilim cok sukur.
Z büyük ihtimalle x'in kocası gibi birisini istiyor ama bulamıyor. Bu da kıskançlığının dışa aktarımı olmuş.
Tanimiyor da,benim anladigim y gidiyor xin kocasindan yye bahsediyor baska aciklamasi yok.

Tam sana yakisir guzellikte bir cevap olmus cok tesekkur ederim
Dark bu arada dıger arkadaslara verdıgın cevaplara baktım da, guzel degılım esımde sıradan falan demıssın. Kıskanılacak bıseyımız yok demıssın yanı.

Sen bırkere cok kaliteli kadınsın yorumlarından fikirlerinden belli bu, kalite her zaman guzellestırır. Esinde gayet huzur veren duzgun bır adam, huzur kimdeyse yakısıklı odur.

Ben kendimi hep senin gibi savunurdum, birileri bana seni kıskanıyor dedıgınde baskası ıcın.. Neyimi kıskanacak ki, ıkı tane ne guzel cocugu var cıcek gıbı kocası var ondan ustun degılım bunların hıcbırı bende yok derdım.
Yalnızligini kıskanıyordur, cantanı sırtına takip kimseye hesap vermeden gezmenı kıskanıyordur, cocuksuzlugunu bile kıskanıyor olabilir onun cocuklara bakan kimse olmazsa kahve ıcmeye bile gidemez o diyordu arkadasım. Sonra olan olaylar neticesinde haklı da cıktı bunu diyen arkadasım.

Yanı onlar ustun deme, sigaranın markasını bile kıskanıyor olabilirler kıskanmak isteyen fesat kalpler her zaman bısey bulurlar. Neysekı artık dıgerıyle de gorusmeyecekmıssın.

Kendileri gibi ınsanlarla takılsın onlar, sende huzurlu hayatına bak. Elem terefıs kem gözlere şiş dıyelım kapanışı yaparken de

Evlenememek z nin içinde kalmış. Beğenmedikleri x evlenmiş, mutlu huzurlu bir yuvası var.

Fesat teyze deme ya. Insan böyle bir seyi nasıl düşünür konuşur. Çok kötü bence.

z zaten sadece x in kocasiyla degil kimseyle evlenememiş
evlenmek çok onemli ustun bir durum degil ama ben olsam cevabim bu olurdu.

Kesinlikle evlilik bir basari degil,isteyem herkes evleniyor bir sekilde. Benim ikinci evliligim. İlkinde ayni evde dahi yasayamadan ayrildik. Sokaklara dusup fahise falan olsaydim rahatlayacaklardi herhalde ne bileyim aklima baska bir sey gelmedi

Onlar herkesi kendileri gibi düşünüyorlar. Yani milletin oturup onlar hakkında konuştuğunu zann ediyorlar. Konuşan da vardır muhakkak. Eh sizinkiler de bir az eğlensin bakalım. Kimlermiş mesela talipler tanıdıklar varmıymış ) köşeye kıstırsınlar yani. Neden beğenmiyor ki artık iyi talip çıkmıyor herhalde filan desinler )) Hak ediyorlar

bu kadar kafa yorduklarina acaba ben onunla evlenirmiydim diye dusunduklerine bakarsak, evlilik kendileri icin cok onemli bir adim
onun için 2.kez evlenmis olmaniz daha cok rahatsiz etmistir eminim.
millette kum gibi bizde tık yok bile diyorlardir eminim.

Aklıma şey geldi.
İlk gorev yerimde samimi olduğum bir arkadas dediki benim esim dedi senle ve başka bir arkadaşla asla evlenmezmis
Asla onlarla anlasamam demis.
Çünkü biz dikbasliymisiz paramizi kafamıza göre harciyormusuz vs vs alt metin bu.
Bunlar bizi kötü kız yapıyormuş
Çünkü kendi karısının maaş kartı elinde kızcağız daha maaşını bilmiyordu
Bazen ekders yatti mi derdim bilmemki derdi esim bakıyor o işlere
Hatta okulun yılsonu gösterisi vardı kızcağız kuaför parasını bizden istedi borç olarak.
Cebinde o zaman için beş kuruş yoktu.

Anneme yemin ettim, asla arayip konusmayacagim diye.
Kafamda ekmek mi kirsam?
Sadece baska bir kuzenle haber gonderdim. Sapik sapik konusmayin diye. Bilemiyorum ya,nedense suclu olarak annemi goruyorum. Bunca sene bu yegenler savundu,kayirdi. Bir laf soyleyecek olsak kiskaniyorsun dedi. Annemde cok suc var cok. Ne desem bilemiyorum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…