İyi de kocanızi böyle kendisine yakıştırma yapmak neyin çabası hayatındaki insanlarla kıyas yapsın evlilik modelini.Arkadaslar sadece bir soru sormak istiyorum, benim icin fikirleriniz onemli.
Simdi olaydaki kisileri soyle anlatayim acik net olmasi adina
Evlisiniz adiniz x olsun,iki tane de kadin kuzeniniz var. İsimleri y ve z olsun. Aralarinda sizin ve esinizin dedikodusunu yapiyorlar. (Dedikoduya asla karsi degilim bu arada)
Sonra y gelip durduk yerde annenize diyor ki “z olsa xin kocasiyla asla evlenmezdi ahdhjakdjdkak”
Aynen boyle
Umarim acik olmustur konu
Ne dusunursunuz bu durumda?
Bu arada dip not: z ile x uzun yillardir konusmuyor, z bekar. Y de yasini basini almis meslek sahibi disaridan normal gorunen,yeni bosanmis ve iliskisi olan bir kadin.
hadsiz insanlar işte. mesafeyi korusunlarArkadaslar sadece bir soru sormak istiyorum, benim icin fikirleriniz onemli.
Evlisiniz adiniz x olsun,iki tane de kadin kuzeniniz var. İsimleri y ve z olsun. Aralarinda sizin ve esinizin dedikodusunu yapiyorlar. (Dedikoduya asla karsi degilim bu arada)
Sonra y gelip durduk yerde annenize diyor ki “z olsa xin kocasiyla asla evlenmezdi ahdhjakdjdkak”
Aynen boyle
Bu arada dip not: z ile x uzun yillardir konusmuyor, z bekar. Y de yasini basini almis meslek sahibi disaridan normal gorunen,yeni bosanmis ve iliskisi olan bir kadin.
alay etse ister mi ayolSokakta binlerce var oyle adam. Ceksin birini alsin yani. O kadar alay edilecek bir seyi de yok zavalli kocamintamam iskoliktir,acimasizdir,hayati paradir belki ama ailesine olan hurmeti ve saygisi inanilmazdir.
Anladim.Soylemek zorunda kaldi diyelim. Kendi telefonu bozuk oldugundan bir suredir esimin eski is telefonunu kullaniyor annem. Onda da ses kayit vardi,her konusmayi kaydediyormus,tesadufen dinledim. Anneme ne bu deyince de inkar etmedi haliyle. Bu kacinci soylemeleri dedi. Kizdim ben de neden susuyorsun sen dedim
Kuzu annen kuzenler bir daha böyle bir laf ederlerse gülerek ; "kızımın kocası ile evlenmek istememenize sevindim ama kimin kocası ile evlenmeyi tercih edersiniz söyleyin de aile içinde ona göre tedbir alalım?!" desin.Soylemek zorunda kaldi diyelim. Kendi telefonu bozuk oldugundan bir suredir esimin eski is telefonunu kullaniyor annem. Onda da ses kayit vardi,her konusmayi kaydediyormus,tesadufen dinledim. Anneme ne bu deyince de inkar etmedi haliyle. Bu kacinci soylemeleri dedi. Kizdim ben de neden susuyorsun sen dedim
Herhalde kaba saba buluyor esimi. Kendileri de cok kibar insanlar degildir oysa. Hirsiz ugursuz olmadigi icin mi diye kavga cikarmak istedi bir yanim, ama yapmadim tabikipeki neden evlenmezmiş
boyları kiloları falan mı, manzara demiş ya
yani eşin statüsel olarak eksikliği olmayan bir adam
yani ne bileyim birisi ile asla evlenmem dersem bir huyu vardır bildiğim ve onun için derim, dış görünüşüne önem verme çağlarımız geçmedi mi
ha bence annen de değişik genelde teyzeler susturur yeğenleri ne he deyip geçiyor
zaten X evlendi, o kaptı dese dahi olurdu yani
Sen nerdesin yav ne zamandir bakiniyorumBir de insan niye kuzeninin kocasıyla evlenip evlenmeme ihtimalini düşünür ki? Çok saçma değil mi?
Cok mantikli yalnizKuzu annen kuzenler bir daha böyle bir laf ederlerse gülerek ; "kızımın kocası ile evlenmek istememenize sevindim ama kimin kocası ile evlenmeyi tercih edersiniz söyleyin de aile içinde ona göre tedbir alalım?!" desin.
deme öyle, severim ben de senin eli maşalı bir o kadar da çılgın yorumlarınıYaaa beni seven begenen nadir uyelerden biricok tesekkur ederim
Ayni benim annem buAnnem ve acamadigi agzi diyelim
O anda tepki veremez hic. Oturup dusunmesi lazim. Eee sonra da gecmis ola,lafi yedigiyle kalir.
Alt metin o kadar uzun ki. Ben 37 yasindayim, bana karsi kotu niyet beslemeleri rahat bir 15 yil olmustur. Ailemi salak yerine koymalari ise 34 yillik bir gecmise sahip.Bana bu muhabbetin bi alt metni var gibi geldi, yoksa ne alaka Y niye Z adına konuşuyor, niye "ben olsam evlenmezdim" demedi de Z olsa evlenmezdi dedi? Ha önemli mi bana göre değil? Z zaten fasafisoymuş, Y de konuşmanın alt metnine göre fasafisolaşanlardan olabilirmiş. Ama ben olsam direk arar soradım niye böyle bir cümle kurmuş diye? Annenin yerinde olsam zaten o cümleye diyecek çok fazla şeyim olurdu o ayrı konu
Biri zaten hayatimda yoktu 10 yildir. Digerini de sildim. Ama son sozu soyleyemedim ya,icimde kaldi. Laflar dogrudan bana soylenmis olsa daha kolaydi isim,anneme soylenmis olmasi sebebiyle cevap veremedim. Bunun icin uzgunum.Onu ne ilgilendiriyor?
X’in kocasıyla evlenmeyecek olan kuzen niye kendini o ihtimalin içinde görüyor?
Bu kuzenlerin ikisinden de uzak durmanız gerekiyor bence. Belli ki sınırları da yok hadlerini de bilmiyorlar.
Vallahi sizin sakinliginiz takdire sayan. Ben de takmamayi isterdim ne yalan soyleyeyim.ben böyle bir şeyi takmazdım sanırım
Olabilir. Benim beğendiğim eşim kuzenime itici gelebilir ya da onun beğenip eş diye seçtiği benim tarzım bir adam olmayabilir.
O yüzden çok üstünde durmazdım.
Buradaki tek saçmalık gelip anneme bunu söylemesi olurdu.
Belli ki pek nerede nasıl konuşacağını bilmeyen bir tip
Y ve z ye deger vermeyin olsun bitsinArkadaslar sadece bir soru sormak istiyorum, benim icin fikirleriniz onemli.
Aynen boyle
yaaa o kadar uzaktan belli oluyor mu sakinliğimVallahi sizin sakinliginiz takdire sayan. Ben de takmamayi isterdim ne yalan soyleyeyim.
cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?