Biraz anlatsana nolurrrrSapikliktan belki de sadece diyecegim ama
İkisi de gayet hos guzel ve zengin kadinlar. Bir elleri yagda bir elleri balda yasiyorlar.
Amaaa madalyonun diger tarafinda bambaska seyleri var. Simdi burada kendini bir sey zanneden ve kendine alkis toplamaya calisan bir uye gibi gorunmek istemedigimden hepsini anlatamiyorum
Misal şöyle bir ortam olmuş olabilir.Y ' de boşboğazlik var ikisinden de uzak durmak en güzeli..
Sizin eşiniz yanlış hatırlamıyorsam biraz işkolikti ve biraz hırslı.. ve bu sizi çok yoruyordu .Belki de bu konuları ve sizin sabrınızı konuştular ..Kendilerince eğlenmişler fakat Ağızlarının suyu akmış belli..
Kendinizi de , ailenizi de uzak tutun.. Sağlıklı kafada değiller.
Evet, aynen öyle canımMisal şöyle bir ortam olmuş olabilir.
y:x 'in kocası çok çalışıyormuş
z: Ben bu kadar işkolik birisiyle evlenmezdim .
Sonra tekrar y: z , x'in kocasıyla evlenmem dedi.
Eee senin kuzenlerin kıskanmasın ne yapsın, elin biri bulamadığı yerde sen iki tane adamı nikah masasına oturtmuşsun.
Kesinlikle evlilik bir basari degil,isteyem herkes evleniyor bir sekilde. Benim ikinci evliligim. İlkinde ayni evde dahi yasayamadan ayrildik. Sokaklara dusup fahise falan olsaydim rahatlayacaklardi herhaldene bileyim aklima baska bir sey gelmedi
Tövbeler olsun vallaCocuktuk,6 veya 7 yasindayiz. Z ile oynuyoruz. Annesi yani teyzem durup durup tek erkek kuzenimize “z buyuyunce sana verecem” tarzinda sapikca espriler yapiyordu. Dun gibi hatirliyorum. Ki ailemizde akraba evliligi asla yok.
Sapikliga yordum bunu buyuyunce.
Ama o yastayken gelip babama anlattigimi hatirliyorum. Babam annemle kavga etmisti,cocugu bu manyaklarin evine goturme bir daha diye. Nur icinde yatsin canim babam,ne mal olduklarini o zamandan anlamisti
Annem cok kindar oldugumu bilir. Dunyadaki hassas noktalarimdan biri annem,bir kisi kotu soz soylese tek kelime,silerim.Arkadaş falan olsa çok haklısınız aslında, ama annesi bence dark ı düşündü. Arkalarından konuşulduğunu bilsin ona göre davransın istedi belki de.
Nasil guzel tesbit yapmissinizLütfen üzülmeyin.. Ömrümüzde karşımıza daha ne gariplikler çıkacak..Bariz kıskançlıkla konuşmuşlar.
Fakat @Otrera nın yorumuna da katılıyorum. Anneniz de, bu kuzenlerin kredisi fazla galiba ki rahatlıkla gelip annenize o seviyede konuşmuşlar.
Yani burda sadece sizin tepki vermeniz, soğuk davranmanız etkili olmayabilir .. Artık anneniz, yeğenlerden önce sizi düşünsün ve gerekli sert tepkiyi o da versin. Belki o zaman nerede nasıl konusacakjarini öğrenirler.
Annem sabirli bir kadindir. Ama silerse geri donusu olmaz. Gecmiste anneme yanlis davranan cok kisinin tepetaklak oldugunu gordum,sasirdim hep. Kalbi mi temiz bilemiyorum ama ahi cabuk tutuyor. Agzindan da tek kelime beddua asla cikmaz yani oyle ilenen bir kadin da degildir. Simdi kuzenler ve teyzeler adina endiseliyim acikcasibir şey söyleyeyim mi,aramda sırf kan bağı var diye bir insanın her türlü leşliğini tolere edemem,etmek zorunda değilim. akrabam diye ömür boyu aman bağımız kopmasın diye her şeyi sineye çekip alttan alacak da değilim.
gerçekten öyle insanlar giriyor ki hayatımıza,diyorsun ki işte kan bağı denilen şey aslında abartılıyor bir yerden sonra.
kan bağıysa bir tek sende mi var? onların akrabası değil misin sen de? ne diye hep sen susacaksın tolere edeceksin,1 olur 2 olur ama artık karşıdaki palazlanır çıkar,ben bu insanı çekmek zorunda değilim.
ama anneler işte ah anneler,seni öyle iyi anlıyorum ki,sırf onun hatrına yutuyor insan işte,tamam hır gür çıkartma ama görüşme de.
70 yaşında,bu yaşlarda duygusallık artar zaten,bırak o görüşsün,birisiyle bağını kesecekse bunu kendi görüp kendi gerekçeleriyle yapsın,haklısın :)
sen yine de dediğin gibi,asla görüşme ama anneciğinin hatrına hır gür de çıkarma,tabi eğer çirkinliğin dozunu artırırlarsa orası ayrı canım :)
yani şu son mesajından sonra daha iyi anladım,annen de kendisi görüp şahit olduğunda akrabası da olsa silebilen birisi zannımca, şu anda belki de 2-3 kişi kalmış görüştüğü diye daha duygusal davranıp alttan alıyor,ama eğer ileri giderlerse bence o da fark eder ve sana bir şey demez.
ay ne uzattım :) demem o ki şimdilik beklemede kal,inşallah o kuzen senin lafını iletmiştir,ama bir daha kulağına böyle çirkin bir şey gelirse,işte o zaman onlar düşünsün
Ah ah nerde bizde o sansY'ye hoş bi şok olurdu. :)
Ikili oynadigindan supheleniyordum uzun suredir. Cunku yillardir anneme sulalenin dedikodusunu gelir tasir,annem kendisine saklar bana bile soylemez. Simdi de kendi soyledigi her seyi bizim uzerimize atti ki daha hic duymadigimiz laflar. Haberimizin olmasi imkansiz seyler yani.Bence burda asıl sorun Y’de. Z eşinizle evlenmeyeceğine dair bir şey dememiş bile olabilir. Y kendi kendine kişilerin karakterine bakarak böyle bir çıkarım yapmış üzmek veya dalga geçmek için de annenize böyle bir cümle kurmuş gibi geldi. Yani Z direkt olarak X’in kocasıyla evlenmezdim dememiş olabilir. İki oynuyor sizden aldığını ona ondan aldığını size taşıyor. Sonra başkasına gidip ikinizi birden dedikodu ediyordur.
Xin kocasi senede birkac defa aile ziyaretlerinde yyi goruyor.z ile hic tanismadilar.12 sayfayı okumadım ama
x'in kocasıyla y ve z' nin iletişimi var mı?
X kocasına güveniyor mu?
Neden ahmet mehmet değil de X'in kocası?
İlk beliren sorular ama sonrasında aklıma gelen daha deli sorular
ben olsam hic yorum yapmazdim ki yapmiyorum da. Insanlar tuhaf. Akillarinda ne var bilinmezİlk sayfayı okudum. He de geç demeye geldim. Hayatta en sevdiğim şeydir. Pasif direniş miydi öyle adı bile var bu tavrın. Ben nikahıma aldım mı... aldım bitti y’ye z’ye mi danışacaktım... konuşan konuşsun boşveerrr. Zaten aranız bozukmuş ne diyeceklerdi on numara koca bulmuş demezler bu durumda zaten, olumsuz konuşmaları doğal.
Bosanmis olan kuzenim 20 yil evli kaldi,belki 20 yilda 200 erkekle aldatmistir kocasini. Para karsiligi hem de. Bu insanin bana laf etmesi inanilmaz.Bu arada biri boşanmış biri bekar ikisi de evli değil oturmuşlar sizin kocanızı çekiştiriyorlar. Yok beğenip almazmış da bilmem ne beğenen beğenmiş almış onlara mı kalmış yani bunun derdi?
Yaaa beni seven begenen nadir uyelerden biriBen sizi ve yorumlarınızı çok beğeniyorum bence tatlı ve eğlenceli bi kadınsınız. Böyle konuları kıskançlığa bağlamak pek huyum değildir ama bunların ki safi kıskançlık olmuş çok net. Hiiiç canınızı sıkmayın
Annem ve acamadigi agzi diyelimAnneniz de x'in kocası da z'ye bakmazdi zaten deyip yapıştırsaymis cevabıhayır z eş seçme konusunda en üst seviye biri mi ki onu baz alarak saçma sapan yorum yapıyor? İşin içinde z'yi yermeye çalışmak da olabilir mi acaba kinayeli şekilde. Yani mesela şey gibi, z kendini bir halt sanıyor x'in kocasına bile bakmazdi gibi. Her şekilde gereksiz bir kıyas olmuş kuzeniniz büyüyemeyen bir ergen sanırım
Bosanmis olan kuzenim 20 yil evli kaldi,belki 20 yilda 200 erkekle aldatmistir kocasini. Para karsiligi hem de. Bu insanin bana laf etmesi inanilmaz.
Z x' in kocasıyla gozu kapalı evlenirdi de malesef kacırmis elinden.. sımdı uslu bir kız olsun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?