Garip bir arkadaş meselesi

siz normal - eskisi gibi davranma taraftarısınız ama çok gereksiz bence. arkadaşınız sizin ona verdiğiniz değeri vermiyor size, kötülüğünüzü istiyor. orta da bir kıskançlık çekememezlik var. aramızda küslük yok deyin ortamlarda denk gelince nasılsın iyimisin deyin ama hayatınıza almayın daha fazla. size zararı dokunur, hiç bir şey yapamasa enerjisiyle düşürür sizi..

Sizin anlattığınız gibi ise olaylar, ben eskisi gibi davranamazdım. Anne kız, evinde ne laflar etmişler size, eski samimiyette olmak benim içimden gelmez zaten. Sizi kıskanıyor, çekemiyor gibi.

Kısa ve net aynı şekilde devam et...
Arkadaşın haset ve çok kıskanç birisi seni de dostu olarak görmüyor.
Benim kapıma düşmanım gelse arkadaşının yaptığını yapmazdım bir kovmadığı kalmış terbiyesiz...
Ortamlarda görüş ama yüz verme evine gitme ve çağırmada canım...

Toksik bir ilişkiye dönmüş bu.Bence samimi olmadan görüşün , küserseniz size püskürür iyice.

Ben de senin gibi iyi niyetli ve saftım kendimi haklıyken haksız durumunda bulduğum böyle zehirli bi arkadaşım vardı .Annem bu seni kıskanıyor seni sevmiyor dedikçe ona daha çok bağlanırdım savunurdum sonun da küçük kazıkların toplamı öyle büyük bir kazık attı ki bana gözüm süper ötesi açıldı bütün sosyal medyalarımdan engelli olduğu için eşi ve kardeşleri dahil :) arkadaşlarımla görüşünce sinsilikle benim resimlerime bakmaya çalıştığını ve hala kıskançlıktan gözünün döndüğünü söyledi bir çok kişi iyi ki hayaından çıkardın belki daha büyük kötülüğü dokunurdu diyen de çok oldu bence bir annenize sorun anneler kesinlikle hissediyor

o sızı hıc bırzaman arkadas olarak gormemıs sız ona fazla deger vermıssınız
ayrıca adama sapık dıyen kendısı sızın agzınızdan oyle bırsey bıle cıkmamıs kı

malesef beynıne oksıjen gıtmeden yasayan ınsanlar var
gorusmeyın boylelerıyle ne muhattap oluyorsunuz kı

Ya annem genel anlamda iyi biri olduğu için hele de çocukluğumuzdan beri birlikte olduğumuz icin bazı şeylere hos gör dedi hep. Ama bu son olayda annem de görüşme dedi. Hatta çiçekle gideceğim zaman gitme dedi. Eşim de bütün olayı biliyor o bana git gönlünü al psikolojisi demek ki iyi değil filan dedi .Ben de o yönde düşündüğüm için gittim.

Hah işte ben de ona bunu dedim. Ben adamı hiç bir zaman sapik olarak görmedim ki. Evli olmasam belki bı tanışayim diyebileceğim biriydi. Kötü biri olsa sana neden konuş diyeyim. Ama gel gör ki olay anlaşılmadı .Bunu dedim diye de kızdı .bak hala devam ediyorsun aynı şeye filan dedi. Bile bile yanlış anlamaya çalışıyor sanırım.

Arkadasimizda kiskanclik var ama son yaptiginiz seyi normal yapmiyor bu. Siz de biri ilgileniyor diye havaya girmissiniz.
Sapik degildir ama arkadasina ilgi duyan, etrafinda dolanan adamla niye tanissin konussun?
Benim pesimdeydi amalmiyorum ama sen sansini dene "belki" seninle konusur demisisniz resmen ve iyi biyet barindirmiyor. Bastan beri arkadasinizin bikac sozunu yazmissiniz ama sizin de pek altta kalacaginizi sanmiyorum.

Üni dönemi olan hiç birşeye tek laf etmedim çünkü kötü niyetli olduğunu düşünmemiştim o zamanlar. Bu olayda da bana her gün yazıyor sapik burada seni arıyor bilmem ne diye. Ne diye yazıyor ki ben sormamisim etmemisim. Benim umurumda değildi o kişinin konuşmak istemesi. Sonuçta benle konuşmaya çalışan ilk insan değildi ki etkileneyim ve ayrıca evliyim. Eşimden yana da ilgi konusunda sorunum yok ki ilgi isteyeyim. O sürekli söyleyince bende artık sen konuş o zaman dedim. Ha pişman oldum ama sapikla konuş da demedim. Kötü biri olarak düşünmedim. Ayrıca ne olacak ki konuşsa olamaz mıydi yani. Bilemiyorum ya. E ne yapayım o zaman. Özrümu dilemisim garip bir muamele ile karşılaşmışim. E şimdi ne yapayım ben görüşmeye yım mi

Ben araya mesafe koyardım bazı arkadaşlar mizacen kıskanç olabiliyorlar alttan alıp arkadaşlığa devam etmek ilerde daha saçma olaylar yaşanmasına neden oluyor sizinki gibi.

Ama sizinle tanışmak isteyen hatta alyans taktıktan sonra dahi devam eden biri için arkadaşınıza belki siz tanışırsınız demek çok çok yersiz olmuş. Kötü niyetle söylediğinizi sanmıyorum ama bu tarz şeylerden kaçının bence iyi niyetin fazlası karşıdan acıma gibi görülüyor olabilir.

Bence seni çok kıskanıyor anlattığın kadarıyla, ben olsam arkadaşlığa devam etmezdim. Sürekli kıskanan, başarısız mutsuz olayım diye bekleyen birini etrafımda istemem.

Bunu hiç düşünmemiştim. Haklısınız sanırım asıl sebep bu. Oysa en çok onun mutlu olmasını isterdim Allah biliyor ya hala da öyle istiyorum.. inşallah istediği herşeye en güzeliyle kavuşup mutlu olur ama ben hayatında çok yer kaplayamam artık

Yani empati yaparsanız anlarsınız zaten düşünsenize benimle niye kimse ilgilenmiyor diye üzülüyosunuz evli arkadaşınız da kendisiyle ilgilenen biriyle konuşmanızı tavsiye ediyor. Sonrası için bile çok sıkıntılı bi durum aslında öylesine söylediğiniz çok belli oluyor bu yüzden. Tabi sonrasında özrünüzü dilemişsiniz arkadaşınız abartmış o ayrı. Mesafe iyidir üzülmeyin herkes mutlu olsun, ayrı ayrı :)

Ama sadece bu olay değil ki sizinle sorunu olduğu en başından beri belli gönlünü alacağınız bir durum da yok olayı bilerek yanlış anlamak istemiş ve annesi de bir olup çirkeflik yapmış bilmiyorum ortak arkadaşlar bile olsa ben asla aynı ortam da bulunmak istemem zaten o arkadaşlığımdan sonra herkesle mesafeli bir arkadaşlık kuruyorum ailem yeter bana çok şükür bu devir de insan bulmak çok zor önceden iyi olanlar bile insanlıktan çıkıyor çok sinir oldum o çiçeği ben olsam yedirirdim yani o kadar diyeyim

Ben sizin yerinizde olsam bu kizi hayatimin kiyisina bile yaklastirmam bir daha. Bu kiz kiskancliktan daha ileri de gidebilir. Baksaniza arkanizdan ortak diger arkadaslariniza sizi nasil anlatmis bide onlara aciklamak zorunda kalmissiniz kendinizi.
Hayatta kotulukler hep hasetlik kiskanclik cekememezlikten geliyor

Birde karsi taraf ne kadar hatali olursa olsun. Annem benim arkadasimla aramdaki meseleye karismaz. Hatta sus bakim tartismayin falan diye yapici olur.
Ayrica evine gittiginizde kapi acmamak nedir ya.
Ne cicegi ayrica bir kutu bocek hediye edin bence ona. Tovbe estafurullah

Duzeltme :
monoceto bile evlendi ne demek ayrica ya. Sen kimsin ki boyle bir laf ediyosun neye dayanarak. Neyimi gordun. Illa insanlarin bize saglam bir kazik atmasini bekliyoruz anlamak icin bunlar biraz daha basit kaciyor sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…