Gardrobumu boşaltıyorum:) giydiğim giymediğim marka herşey 2-15 arası

Kızlar daha önce giydiğim ya da üzerime olmadığı için giyemediğim kıyafetleri ekledim.Marka olup olmamasına bakmadan fiyatları çok düşük tuttum çünkü öyle ya da böyle ben bunları elden çıkarıcam.Umarım beğenir ve alırsınız.İyi alışverişler:)
*Ürünlerim en fazla iki kere giyilmiştir,aralarında sıfır ürünler de mevcuttur(alıp alıp giymeyenlerdenim)
*Kargo alıcıya aittir/
*Ücreti almadan ürün gönderme yapmıyorum.
*
*iade yoktur

*Havale veya eft ile ödeme kabul ediyorum,zaten artık PTT fatura olmadan kapıda ödeme kabul etmiyor.
*Bir günden fazla ürün ayırma yapmıyorum.

arkadaş çokmu ihtiyacın var maddi olarak sıkıntıdamısın eğer değilsen böyle kullanılmış giysilerin muhtaç olanlara verildiği yerler var götür toplu olarak ver hepsini 2 lirayı alsan ne olur olmasan ne olur ben giymediğim yada giyemediğim giysileri hiç bekletmem.....

canm ben bunları bide bilmem ne kız kostümünü ve mini balon etek istiyom diğerleri iptal Eki Görüntüle 1032624 Eki Görüntüle 1032625 $3.jpg $4.jpg

canım ikisi birden 45 olur
Eki Görüntüle 1032651
Eki Görüntüle 1032641 Eki Görüntüle 1032642 Eki Görüntüle 1032643 Eki Görüntüle 1032644 Eki Görüntüle 1032645 Eki Görüntüle 1032646 $8.jpg $9.jpg $10.jpg Eki Görüntüle 1032650 canm son seçtiklerim bunlar bide balon etek var senn seçtiklerine göre ekler yada çıkartırım diğer eklediklerimi sayma bu mesajımda olanlardan elinde olanları alıntı yap artık toparlıyım 3 gündür bebeğimn ateşi çok yüksek giremeyebilirim canm sen ürünlerimden seç bana haber ver hayırlı satışlar

Son düzenleme:
arkadaş çokmu ihtiyacın var maddi olarak sıkıntıdamısın eğer değilsen böyle kullanılmış giysilerin muhtaç olanlara verildiği yerler var götür toplu olarak ver hepsini 2 lirayı alsan ne olur olmasan ne olur ben giymediğim yada giyemediğim giysileri hiç bekletmem.....

Alan kişilerde ihtiyacı olduğundan alıyor. Bu herkesin kendi seçimi, sen gider sıfır alırsın bir başkası ikinci el alır. Ki konu sahibinin yardım etmediğini nerden biliyorsunuz. Örneğin sattığı bir abiye elbiseye yada mini eteğe hangi sebeple ihtiyaç duyulur. Yada ihtiyacın olanın işine mi yarar. Burda bit pazarı bölümünde insanlar ikinci el eşya satıyor. He yardım melekleri konusuna gidersin ordada ücretsiz dağıtılıyor. Bu konuya alım yapmak isteyenler giriyor. Yaydım meleklerinede ihtiyacı olanlar. Bence gereksiz bir fikir sunumu olmuş

öncelikle merhaba.yazdığında haklı da olabilirsin haksız da olabilirsin ama böyle bir konuşma tarzıyla buraya yazmış olman seni haksız yapıyor bence.keşke samimiyetle yazmış olsaydın.samimi olan bir insan özelden yazar fikrini paylaşır ve karşılıklı konuşulur.senin buraya neden böyle bir yazı yazdığını anlayacak kadar hepimizin kafası çalışıyor.
muhtaç insanlara yaptığım yardım sadece beni ilgilendirir.seninki de seni..
veeeeee gerçekten böyle düşünüyorsan bit pazarı bölümünde ne işin var:1: birkaç yerde daha gördüm senin aynı yazını.hepsi de bit pazarı bölümünde.

canım,samimiyetsiz bir mesaj ve yapmacık sahte bir düşünceye cevap vermek zorunda bıraktığın için beni,sana kızgınım.lütfen bir daha topiğime yazma.iyi günler..

Alan kişilerde ihtiyacı olduğundan alıyor. Bu herkesin kendi seçimi, sen gider sıfır alırsın bir başkası ikinci el alır. Ki konu sahibinin yardım etmediğini nerden biliyorsunuz. Örneğin sattığı bir abiye elbiseye yada mini eteğe hangi sebeple ihtiyaç duyulur. Yada ihtiyacın olanın işine mi yarar. Burda bit pazarı bölümünde insanlar ikinci el eşya satıyor. He yardım melekleri konusuna gidersin ordada ücretsiz dağıtılıyor. Bu konuya alım yapmak isteyenler giriyor. Yaydım meleklerinede ihtiyacı olanlar. Bence gereksiz bir fikir sunumu olmuş

canım teşekkür ederim.çok doğru söylemişsin:)her kelimesine katılıyorum.

canım kargon geldi.çok teşekkür ederim:)eşim de teşekkür ediyor.bayıldık gerçekten çok düşüncelisin.:54:
hemen kullanmaya başladı:)

eşin güle güle kullansın canım. Denilen aksine kocaman bir yüreğin var çok incesin. Ben senden çok çok memmun kaldım. Sana herşey için teşekkür ederim, iyi ki tanıdım seni.

Tanesi 5 TL

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395494456756.jpg
    $1395494456756.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $1395494488553.jpg
    $1395494488553.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 38
Canım kız kostümü duruyo mu bilmiyorum bakmam lazım ama siyah beyaz ok:-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back