Gardrobumu boşaltıyorum:) giydiğim giymediğim marka herşey 2-15 arası

canım istediğim şeyleri söylemiştim ya sana onlar olsun

canım 19 tl yapıyolar.o siyah elbise yok sanırım.öyle kalmış aklımda.şimdi siteden bakamıyorum da sanki çok önceden satılmıştı o.bakarım evde kalanlara.ama her ihtimale karşı başka bişey de bakar mıısn canım.bi de benim çantalar ne kadar tutuyo canım.bi de gardrobum@hotmaile ev adresini yollar mısın.ya da burdan özelden

canım hırka tamam ama başka ürünler ekleyecek misin bekleyeyim olursa onlardan da ekleyerek alayım

ben gönderdikten sonra eklemiş olabilir misin canım ya da ben unutmuş olabilirim:(kusura bakma biçok kargo gönderdim karışıyo arada.bi de canım annem alıcak para ödemesin diyen sendin sandım:50:karıştırmış mıyım????

canım sen bayağı bir karıştırmışsın :1::1: ben annem alacak para ödemesin demedim.. kargoyu ben ödedim deyince şaşırdım aradım seni ama meşguldün açmadın burdan mesaj attım özelden girmediğin için göremedin heralde seni hotmailden ekleyim de para işini anlatıyım

canım ben cellist.kendi hesabımı açamıyorum:(sifremi unuttum mailimin bu yüzden cellist hesabımı da acamyorum.siparişleriniz ve sorularınız için artık buradan haberleşelim:(
kaldem sana yazmış o elbise hariç diğerleri duruyor.
evet canım olsun daaa hani ben hamişim ya,bunlar dökümlü gibi geldi bana,şimdi olmasa bile doğum sonrası geçiş döneminde bana olur muu?kısa boyluyum o sorun değil de,38 den 40 a doğru giden bir beden ölçüm var,öyleyse almak istiyorum tatlım :54:

evet canım olsun daaa hani ben hamişim ya,bunlar dökümlü gibi geldi bana,şimdi olmasa bile doğum sonrası geçiş döneminde bana olur muu?kısa boyluyum o sorun değil de,38 den 40 a doğru giden bir beden ölçüm var,öyleyse almak istiyorum tatlım :54:

Canım öncelikle hayırlı olsun bebişiniz:))))))
seçtiklerin esnek ve rahat kumaşlar zaten hepsi dökümlü olur diye düşünüyorum.yalnız o rengarenk uzun olanın sırtı açık.dekoltesi var yani.bilgin olsun.bi de boyundan kestirmen gerekebilir çok uzun

seçtiklerin esnek ve rahat kumaşlar zaten hepsi dökümlü olur diye düşünüyorum.yalnız o rengarenk uzun olanın sırtı açık.dekoltesi var yani.bilgin olsun.bi de boyundan kestirmen gerekebilir çok uzun

Gardrobcum mailini attim donus yaomadin

anaaa o zaman alacaklarım kısıtlanıyo,sen ürün ekledikçe takip edeyim tatlım o zaman,kargo parası ürün bedelinden fazla olcak yoksa :54:

Canim seninle iletisim kuramiyoruz bir turlu ))

Back