canım ya daha anca gördüm mesajını akşam çıkmıştım....ptt kargoyla yollayalım canım
canım mail atıyorum adresine ama hata veriyor.adresini kabul etmedi .sen beni ekle en iyis gardrobum@hotmail.com
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya daha anca gördüm mesajını akşam çıkmıştım....ptt kargoyla yollayalım canım
Canim seninle iletisim kuramiyoruz bir turlu ))
small beden canım
canım en son yeni ekliyceklerini bekliyim demişsin.ama artık cellist ten giremediğim için buraya yeni ürün ekleyemiycem.
gardrobum u tak,p et oraya ekliycem eğer yeni ürünlerim olursa canımcım:))
birde uzun kemer diye geçiyor. 1 tlye taba rengi gibi bir kemer var. O normal bel hizasına gelicek kadar uzun galiba. O nu eklermisin canım. Bide bana yine hesap numaranı gönderebilirmisin. Paranı yollıyım canım bugün.
Birde kargo ptt ile de gönderebilirsin bunların acelesi yok canım
Yok yok benim istediklerim belliydi. Ben senden fiyat ve hesap no bekliyorum canjm cuzdan ve istedigim urynler icin.mailde attim hesap numarasi sordum ama..
günaydın
adil ışık siyah beyaz kaban(40tl) ve siyah deri görünümlü(15Tll) için en son fiyat kaç olur cnm???
tamam canım doğru sennkiler tamam.fakat nereye mesaj attın????ben cellist adresime giremiyorum. gardrobum@hotmail.com buraya atar mısın.buraya da gelmedi msj çünkü.
canım kaban kardeşimin de ona ulaşır ulaşmaz sorup dönücem sana:)
canım mail atıyorum adresine ama hata veriyor.adresini kabul etmedi .sen beni ekle en iyis gardrobum@hotmail.com
canım adres ilgilerini özelden yazsana .............
canım satılanları ve ayrılanları ekliyim daha kolay olcak:)merhaba son kalanlar nelerdir acaba
ok haber bekliyorum o halde
canım yazamıyorum özelden mesaj hakım yo daha