yapalım canım ben o ikiçantayı istiyorum
canım istediğim şeyleri söylemiştim ya sana onlar olsun
tamam bende bakayım şimdi bişeyler yarın yollayayım seninkileri
canım özelden yazamıyorum. bana mailini verirsen ordan konuşalım ya da sen beni ekle gardrobum@hotmail.com
ben gönderdikten sonra eklemiş olabilir misin canım ya da ben unutmuş olabilirimkusura bakma biçok kargo gönderdim karışıyo arada.bi de canım annem alıcak para ödemesin diyen sendin sandım karıştırmış mıyım????
canım bunlar hariç:
http://www.kadinlarkulubu.com/attac...achment.php?attachmentid=1029196&d=1395182592
diğerlerini sana ekldeim.onlar satıldı dün
burda sadece adidas şortun resmi var canm şimdi elinde olupta benm olanları alıntı yaparmısın ne aldımı bileyim
canım benim isteeiğim ürünler duruyo mu
haaa canım yeni bişeyler ekledim bakmak istersen bak ......
evet canım olsun daaa hani ben hamişim ya,bunlar dökümlü gibi geldi bana,şimdi olmasa bile doğum sonrası geçiş döneminde bana olur muu?kısa boyluyum o sorun değil de,38 den 40 a doğru giden bir beden ölçüm var,öyleyse almak istiyorum tatlımcanım ben cellist.kendi hesabımı açamıyorumsifremi unuttum mailimin bu yüzden cellist hesabımı da acamyorum.siparişleriniz ve sorularınız için artık buradan haberleşelim
kaldem sana yazmış o elbise hariç diğerleri duruyor.
evet canım olsun daaa hani ben hamişim ya,bunlar dökümlü gibi geldi bana,şimdi olmasa bile doğum sonrası geçiş döneminde bana olur muu?kısa boyluyum o sorun değil de,38 den 40 a doğru giden bir beden ölçüm var,öyleyse almak istiyorum tatlım
Canım öncelikle hayırlı olsun bebişiniz:))))))
seçtiklerin esnek ve rahat kumaşlar zaten hepsi dökümlü olur diye düşünüyorum.yalnız o rengarenk uzun olanın sırtı açık.dekoltesi var yani.bilgin olsun.bi de boyundan kestirmen gerekebilir çok uzun
anaaa o zaman alacaklarım kısıtlanıyo,sen ürün ekledikçe takip edeyim tatlım o zaman,kargo parası ürün bedelinden fazla olcak yoksaCanım öncelikle hayırlı olsun bebişiniz:))))))
seçtiklerin esnek ve rahat kumaşlar zaten hepsi dökümlü olur diye düşünüyorum.yalnız o rengarenk uzun olanın sırtı açık.dekoltesi var yani.bilgin olsun.bi de boyundan kestirmen gerekebilir çok uzun
canım hadi mailime adresini yolla.ben de göndereyim.bi de hangi kargo ile yollıyım.mng olur mu
Canım öncelikle hayırlı olsun bebişiniz:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?