- 24 Ekim 2023
- 93
- 22
- 8
- 24
- Konu Sahibi dontforgetme
-
ilacın kutusunu hatırlıyor musunuz? görsellerde sadece aşağıdaki iki formu gördüm, onlara göre panikleyeceğiniz bir şey yok.
hazır enjektör şeklinde olandansa zaten sıvı şekilde, karıştırılmasına bence gerek yok. katı bir şey yok dediyse muhtemelen budur.
flakonlu şişede olanlardansa zaten toz ilaçla sıvıyı karıştırmıştır, karışmasa zaten enjektöre çekemezdi.
Evet doğru demişsiniz aşıyı yapmadan önce çalkalamak gerekli hemşirenin sallaması yeterli olmuştur diye düşünüyorum canınızı sıkmayın.
yani sallama derken çalkalanmadı bile. ve kadın hep yapıyormus boyle. yanlış uygulama mı olur bu durum???Evet doğru demişsiniz aşıyı yapmadan önce çalkalamak gerekli hemşirenin sallaması yeterli olmuştur diye düşünüyorum canınızı sıkmayın.
bu kullanıma hazır enjektör, karıştırılmasına gerek yok aslında. çünkü içindeki zaten sıvı. ama zaten çalkalamış, içiniz rahat olsun sorun yokbakın bundan iste
bu konuda bilir kisi misiniz? karıştırılmazsa herhangi bir etki göstermeme durumu olur mu? hep de benim basima gelir böyle allengirli seylerbu kullanıma hazır enjektör, karıştırılmasına gerek yok aslında. çünkü içindeki zaten sıvı. ama zaten çalkalamış, içiniz rahat olsun sorun yok
bu konuda bilir kisi misiniz? karıştırılmazsa herhangi bir etki göstermeme durumu olur mu? hep de benim basima gelir böyle allengirli seyler
aradım sordum fakat bisey olmaz dedi. yani ne bileyim pek inanasım gelmiyor. kutunun üzerinde bile iyice çalkalayın yazıyor. nasıl buna dikkat etmez. ben eczaneden sağlık ocağına getirene kadar karısmıstır heralde offfEczaneyi arayabilirsiniz daha emin olursunuz
Eski bir sağlıkçıyım diyebilirim, bu aşıyla hiç karşılaşmadım ama şimdi internetten prospektüsüne baktım. Evet çalkalanması gerekiyormuş ama enjeksiyonu yapan kişi zaten yapmadan önce sallamış, ondan önce yolda gelirken de zaten çalkalanmıştır. Eczane de sorun olmaz dediyse bence hiç sorun olmaz. Okuduğum kısmı fotoğrafa ekliyorum.bu konuda bilir kisi misiniz? karıştırılmazsa herhangi bir etki göstermeme durumu olur mu? hep de benim basima gelir böyle allengirli seyler
ama aşı bana uygulanırken bulanık degildi berraktıEski bir sağlıkçıyım diyebilirim, bu aşıyla hiç karşılaşmadım ama şimdi internetten prospektüsüne baktım. Evet çalkalanması gerekiyormuş ama enjeksiyonu yapan kişi zaten yapmadan önce sallamış, ondan önce yolda gelirken de zaten çalkalanmıştır. Eczane de sorun olmaz dediyse bence hiç sorun olmaz. Okuduğum kısmı fotoğrafa ekliyorum.
İçinizi rahat etmesi açısından bir de ilacı üreten firma ile mi görüşseniz? Firmanın sitesi şu Anasayfa - MSD Türkiye
salladı derken ben karıştırmasını söyledim benle dalga gecer gibi bunda katı bir sey yok ki karıstırılsın dedi ve salladı sağa sola normal bir sekilde. ben onu durdurmasam aldığı gibi yapacaktı bana aşıyı. ben yolda getirirken çalkalanmışyır insallah yaEski bir sağlıkçıyım diyebilirim, bu aşıyla hiç karşılaşmadım ama şimdi internetten prospektüsüne baktım. Evet çalkalanması gerekiyormuş ama enjeksiyonu yapan kişi zaten yapmadan önce sallamış, ondan önce yolda gelirken de zaten çalkalanmıştır. Eczane de sorun olmaz dediyse bence hiç sorun olmaz. Okuduğum kısmı fotoğrafa ekliyorum.
İçinizi rahat etmesi açısından bir de ilacı üreten firma ile mi görüşseniz? Firmanın sitesi şu Anasayfa - MSD Türkiye
fotoyu büyük yükledim yanlıslıklaEski bir sağlıkçıyım diyebilirim, bu aşıyla hiç karşılaşmadım ama şimdi internetten prospektüsüne baktım. Evet çalkalanması gerekiyormuş ama enjeksiyonu yapan kişi zaten yapmadan önce sallamış, ondan önce yolda gelirken de zaten çalkalanmıştır. Eczane de sorun olmaz dediyse bence hiç sorun olmaz. Okuduğum kısmı fotoğrafa ekliyorum.
D dontforgetme rica ederim. karıştırılmazsa etkili olmayan bir aşı olsa böyle üretmezlerdi diye düşünüyorum ben, ilaç firmasını arayıp sorsanız aydınlatırlar muhtemelen. Çok geçmiş olsun
tamam çok teşekkür ederim yorumlarınız için. <3 firmaya da ulaşacağım bugün zaten bence de problem yokturAşı zaten şeffaf bulanıklaşamaz, yukarıda arkadaşın dediği doğru, kutudan çıkarken bile yeteri kadar sallanmıştır, fazladan çalkalamaya gerek yok.
merhaba
ben bugün gardasil 9 aşısı oldum sağlık ocağında hemşire yaptı. hep yapıyormuş. ama tam karıştırmadan yapıyordu ben ona karıştırmanız gerekmiyor mu dedim. o da içinde katı bir şey yok ki dedi. ben bunu araştırdığımı ve karıştırılması gerektiğini söyledim o da salladı 1-2 kez ama bilmiyorum. umarım ise yaramıstır. karıştırılması şart mı???? lütfen bilirkişile beni bilgilendirebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?