Bebek İkinci El gap sweat, new balance ayakkabılar eklenmiştir

ya size bişi sormak istiyorum denokids dinozorlu takım var sizde satılık bize yaş olmazda bn denokidsten bişiler alcaktm oenye kalitesi ve beden uyumundan dolayı çok kararsız kaldım sz memnun kaldınız mı penyesi kalitelimi ve bedenleri lcw ile kıyaslanınca nasıl? cvplarsanız çok sevinşrşm

mrb penye kalitesi çok iyi.. lcw ye göre daha kaliteli.. beden olarak şöyle söyleyebilirim üstü yaşından bir yaş büyük alın.. ben tam yaşına göre almıştım çok kısa bir süre giydirebildim .. alt tam oluyor ama bunlar takım olunca üst küçük kalmış oluyor:) anlatabildim umarım.. tabi bu yazdığım bu benim eklediğim model için geçerli yani altı bu şekilde olan modeller için.. diğer altı normal olan modelleri mutlaka yaşından büyük alın.. ben büyük oğlumada almıştım normal altlı takımdam . o da bir sezon giyebildi kollar beden tam olsa da kafa kısmı dar ..

mrb penye kalitesi çok iyi.. lcw ye göre daha kaliteli.. beden olarak şöyle söyleyebilirim üstü yaşından bir yaş büyük alın.. ben tam yaşına göre almıştım çok kısa bir süre giydirebildim .. alt tam oluyor ama bunlar takım olunca üst küçük kalmış oluyor:) anlatabildim umarım.. tabi bu yazdığım bu benim eklediğim model için geçerli yani altı bu şekilde olan modeller için.. diğer altı normal olan modelleri mutlaka yaşından büyük alın.. ben büyük oğlumada almıştım normal altlı takımdam . o da bir sezon giyebildi kollar beden tam olsa da kafa kısmı dar ..
çok teşekkür ederim. bnde hep takım beğenmi,ştim gerçi ama boyu uzun oğlumun yaşına göre sadece zayıf o zaman şansıma bi yaş büyük alcam artık:)

6ea81744-2e6c-4ea6-b162-4fd26f610628.JPG

gap xs pantolon . 5 yaş için uygundur. yırtık sökük yoktur. 50 lira

6e0a2334-5b54-45fe-9883-5e0de8e1413b.JPG

3 yaş gap sweat .4 ,5 yaşa kadar rahat oluor 20 lira..
b01ccf06-b7a7-4620-a333-bfee8d9e6c19.JPG

4 yaş gap sweat 20 lira..

X