- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
hahahha..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahha..
Ürünlerin guzel benım oğlan büyüyene kadar satılırlar :) gap dükkanın mı var ya kıskandım bu arada trendyolda gap ındırımde bitmeden gözat derim biara detaylı bakıcam ürünlerine benim telde tek tek sayfa gezmek cok zor keşke ilk sayfanı hep guncel yapsaydın
bende baktım ayrı ayrı butiklerden bişeyler almak istedim baktım hep kargo kargo dedim emel atla taksıye ver o parayı gıt outletlere :) gule gule gıyınsın yavrusun ben de senle gelizayı bırde bı kısı daha var onları begenırım urunlerınız guEl gelizacımdanda aldım bı kaç kez o da miss gıbı yollar sagolsun senden dealırım inş hayırlı satısların olsun cnmcanım sağol.. kalanlar hep son sayflarda .. benim konu çok eski o zaman yoktu öyle ilk sayfa güncelleme şimdi bit pazarında varda burda varmı hiç bakmadım doğrusu:)
baktım baktım aldım bile birşeyler:)
bende baktım ayrı ayrı butiklerden bişeyler almak istedim baktım hep kargo kargo dedim emel atla taksıye ver o parayı gıt outletlere :) gule gule gıyınsın yavrusun ben de senle gelizayı bırde bı kısı daha var onları begenırım urunlerınız guEl gelizacımdanda aldım bı kaç kez o da miss gıbı yollar sagolsun senden dealırım inş hayırlı satısların olsun cnm
Hadi ya bunu bılmıyodum ıyı oldu ogrendıgım cunku bazen bugun karar verıp yarın vazgecıyorum ne gerek varmıs dıye bızı yogun alısverıs hışmından kurtarıyolar kendı ayagına celme takmak bu olsa gerek :) gorusuruz cnmsağol canım.. beklerim inşallah:)
kargo ilk seferinde alıyor evet ama ilk alışverişten sonra aynı gün içinde bir daha kargo almıyor..aklında olsun..