Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElGap mothercare zara h&m carters kıyafetler ve oyuncaklar/satılmıştır.
Hepsi birbirinden guzel ben de ihtiyaci olaan haamile bir tanidigima almak isiyorum ancak hangileri satildi elinizde kalanlari ogrenebilirmiyim mumkunse..
Arkadaslar şimdi mesaj saatlerine göre kim neler istemiş degerlendirmesini yapıcagım.. Bakıcımız işten ayrıldı biraz yogunu. Bu aralar o yuzden cok ilgilenemiyorum..anlayısınız için tesekkurler..sevgiler...
Canm bisey dikkatimi cekti fotolarina satmadigin urunleri koyma bence cok hos duruyor ama satilik degil yazisi itiyor insani buraya satmak icin koyuyoruz zaten gorsellik icin degil
Canm bisey dikkatimi cekti fotolarina satmadigin urunleri koyma bence cok hos duruyor ama satilik degil yazisi itiyor insani buraya satmak icin koyuyoruz zaten gorsellik icin degil
Canim ben onlari kombin yapmaya yardimci olmak icin koyuyorum.. Kotu bir amacla koymuyorum ki..bu sekilde giydirebilirsiniz ornek teskil etsin diye..ama haklisin elestirini de dikkate alacagim. Sevgiler