tamam canım bekliyorum:)Cnm simdi mesajlara bakıyordum kimler ne zaman ne istemiş diye sana birazdan bunlarla ilgili dönus yapıcam...:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım bekliyorum:)Cnm simdi mesajlara bakıyordum kimler ne zaman ne istemiş diye sana birazdan bunlarla ilgili dönus yapıcam...:)
Ayakkabılar 36Bu kadar duzgun ozenli sunum ve marka tarz giysiler temiz kullanan birisi oldugu belli birazda canta ayakkabi hemde 37 numara vakko guess tommy canta olsa parcalarim siteyi almak için:) mesaj verdim
İpekgömlekha gisi cnmcanım bu elbise ile ipek gömleği almak iştiyorum
Haklısın canım bunu dusunemedim.. Benim de bebegim var gunduz o uyuyunca musait olabiliyorum diye böyle yapmıştım...Canım lütfen konuyu cok erken saatte açma işten dönmeye hepsi bitiyor :-(
canım birinci sayfanın sonunda mng sanırım mavili karışık desenli olanİpekgömlekha gisi cnm
Satildi cnmKabani almak istiyorum satildi mi
Cnm gomlekle kaban satildi .. Koton elbise duruyor istersencanım bide bu bana dönersen sevinirim:)
Kalsin o zaman canimCnm gomlekle kaban satildi .. Koton elbise duruyor istersen
Cnm ikisi de satildi malesef
Pantolon malesef satildi cnmSelam canım
Bershka bordo pantolon small beden (26) 10tl
Canım bu pantalon kalıbı nasıl?38 im olurmu?yani esnek kumaştanmıdır?
Canım bu pantolon satıldı mı? Satılmadıysa bel yüksekliği ile ilgili bilgi verirsen çok sevinirim. Bol kazançlar. :)Zara siyah zımbalı kot 34 beden 20tl Eki Görüntüle 1298544