- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 529
- 73
- 44
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
-
Benim kayinvalide almıştı 1500 lira verip o kadar da demiştim işe yaramaz diye dinlememislerdi bildiğin kafelerde satılan kahveler gelmişti sade orta sekerli filtre vs vs aklına ne gelirse bı kaç tane de hap vardı vitamin yani açıkçası hiçbirini doğru düzgün kullanmadilar hatta kullanamadilar hatta kp uyuyamıyorum su kahve iyi geliyormuş dedi onu içti dedi ki daha çok uyuyamıyorumArkadaşlar merhaba aranızda Gano kahve kullanıp eşinin sperm sayısı artan ve hamile kalan varmi
Merhaba, ben ve eşim Gano Suprano kullanıyoruz. Eşimin sperm sayısı 5 ten 10dan 18 milyona çıktı. Eşim ikinci defa varikosel ameliyatı oldu inşallah hem onun etkisiyle hem de içtiğimiz kahvenin ve 18 milyonu görünce bir de gıda takviyesi ekledik onun etkisiyle bebeğimiz olacak inşallah diye umut ediyorum. 4,5 yıldır evliyim artık katlanmak çok zorlaştı. Belki Gano ürünleri işe yarar ve işe yararsa burada mutlaka paylaşacağım. Ürünleri uygun fiyata alabilmek için bir sponsor aracılığıyla üye oldum. Üye olmak ücretsiz. İsteyen olursa uygun fiyattan temin edebilmeniz için sponsor olabilirim. İnternet sitelerinde de var ama epey pahalı. Onları da normal karşılıyorum. Trendyol, GittiGidiyor gibi sitelerde komisyon alındığı için, bir de vergisi algısı muhtemelen anca karşılıyor. Distribütörlüğünü aldığım için direkt Gano Excel in faturasıyla alıyorum.Arkadaşlar merhaba aranızda Gano kahve kullanıp eşinin sperm sayısı artan ve hamile kalan varmi
Arkadaşlar merhaba aranızda Gano kahve kullanıp eşinin sperm sayısı artan ve hamile kalan varmı
Çok sevindim inşallah güzel sonuç alırsınız sadece kahvemi kullandı eşiniz kaç paket ictiMerhaba, ben ve eşim Gano Suprano kullanıyoruz. Eşimin sperm sayısı 5 ten 10dan 18 milyona çıktı. Eşim ikinci defa varikosel ameliyatı oldu inşallah hem onun etkisiyle hem de içtiğimiz kahvenin ve 18 milyonu görünce bir de gıda takviyesi ekledik onun etkisiyle bebeğimiz olacak inşallah diye umut ediyorum. 4,5 yıldır evliyim artık katlanmak çok zorlaştı. Belki Gano ürünleri işe yarar ve işe yararsa burada mutlaka paylaşacağım. Ürünleri uygun fiyata alabilmek için bir sponsor aracılığıyla üye oldum. Üye olmak ücretsiz. İsteyen olursa uygun fiyattan temin edebilmeniz için sponsor olabilirim. İnternet sitelerinde de var ama epey pahalı. Onları da normal karşılıyorum. Trendyol, GittiGidiyor gibi sitelerde komisyon alındığı için, bir de vergisi algısı muhtemelen anca karşılıyor. Distribütörlüğünü aldığım için direkt Gano Excel in faturasıyla alıyorum.
Evet anlayamazsınız zaten bu önyargı ve kullanmadiginiz sürece....pubmed.gov da binden fazla bilimsel makalesi mevcut ordan okuyabilirsiniz...ve bütün gıda takviyeleri herşey eczanede satılmiyor zatenBunu kullananları anlayamıyorum iyi birşey olsa eczanede satılır yazık verilen paralara yazık
İçeriğinde ne olup olmadığı dahi yazılmayan ambalajları satın almak okumaya değer bir ürün olarak görmüyorum bir ürün herşeye çare olsaydı hastanelerde doktorlar önerirdi bi tanıdığım şeker tansiyon haplarını bıraktı bunun için de evet ilaç piyasası engel oluyor değil mi bu ürün satışı için yoksa doktorlar reçete eder değil mi ilaç piyasasından hep bunlarEvet anlayamazsınız zaten bu önyargı ve kullanmadiginiz sürece....pubmed.gov da binden fazla bilimsel makalesi mevcut ordan okuyabilirsiniz...ve bütün gıda takviyeleri herşey eczanede satılmiyor zaten
Hangi gıda takviyesini doktorlar recetesine yazabiliyor acabaİçeriğinde ne olup olmadığı dahi yazılmayan ambalajları satın almak okumaya değer bir ürün olarak görmüyorum bir ürün herşeye çare olsaydı hastanelerde doktorlar önerirdi bi tanıdığım şeker tansiyon haplarını bıraktı bunun için de evet ilaç piyasası engel oluyor değil mi bu ürün satışı için yoksa doktorlar reçete eder değil mi ilaç piyasasından hep bunlar
Neden birçok doktor gıda takviyesini öneriyor ama bu ürün için bir doktorun alın kullanın dediğini duymadım teşekkür ederim anlatmanıza gerek yok içeriğinde ne yazılı olmayan ambalajında kalori o bu yazmayan ürünleri gördüğüm için gerek kalmadıHangi gıda takviyesini doktorlar recetesine yazabiliyor acabaSize cooooookkk uzun uzun anlatmaya çalışırdım ama o kadar kapalisiniz ki gerek bile duymuyorum.. neyse sizle konuyu uzatmayacagim siz bildiğinize inandiginiza devam edin...
Siz benim yukarıda anlattığımi bile anlayamamissinizki çaba boşuna...bize ablam göğüs kanserinden dolayi profesör söylemese bizde duyammistik demiştim ve heleki kanser hastaları çok dikkat etmeli yediğine ictigine...siz kalorı odaklı mi gidiyorsunuz herşeyde içeriğinde ne olduğu ne kadar ne var hepsi yazıyor zaten yazmadığını kim söylüyor ki...iyi günler sizeNeden birçok doktor gıda takviyesini öneriyor ama bu ürün için bir doktorun alın kullanın dediğini duymadım teşekkür ederim anlatmanıza gerek yok içeriğinde ne yazılı olmayan ambalajında kalori o bu yazmayan ürünleri gördüğüm için gerek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?