Gamzeyı seven bebeyınde gamze olmasını ısteyen anne adayları

ALYA_DUA

21.05.2014 CANIM BABAM...
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
3.612
2.072
448
37

kızceler aklıma gelmısken sızede soylım kızlar ben gamzeyı cok severım sızde severmısınız bılmem r ıkısındede oldu allah bızede evlat bebeyın dogdugu gun besmele cekıp ıkı parmaganızı bebısın yanagına basıtırın hafıfce bekleyın bıraz sonra gamzelı olsun bebıslerınız ınsallah:)

Denemenin zararı olmaz. Unutmazsam deneyeyim ben de. Allah hayırlısıyla kucağıma versin de sağ salim, sağlıkla...

Rivayet edilmiştir ki, bir kavim/topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278- imam-ı gazali)

GÜZEL BEBEĞE SAHİP OLMAK İÇİN BİTKİSEL ÇÖZÜM: Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Hamile kadınlar, ayva yerse, bebekleri çok güzel olur ve gamzeli olru. Ayva çiğ yendiği zaman, hazımsızlık yapacağından, pişmiş olarak yenilmelidir.

slm anne adayları size tavsiyem olcak birkaç arkadaşımda denemiş hamileyken ayva yerseniz bebeğinizin uslu,ahlaklı,güzel yüzlü olmasına sebepmiş biliyormuydunuz:CüvCüv:

Evet ayvayı çok duymuştum ayva yiyenin çocuğu gamzeli olur derler :)

canım ben gamzelıyım yanagımda ıkı tane kocaman cukur var ve ısmımde gamze ama ısallah bebegımde ole olur dıyorum ama sanmıyom cunku aılemde b ben gamzelıyım sadce ve annem ozel bsey yapmamıs bunun ıcın ama byada cukur:)

Ben ayva yedim ilk 3 aylarda ve parmagimi yanagima bastirdim iki tarafina, kizim gamzeli dogdu :))))

gamzenin aslında genetik bir hata olduğunu biliyormuydunuz.bu sebeple de anne de ,ya da baba da olması lazım ki çocukta da olsun.tıpkı çenedeki çukur gibi !Ama tabi Rabbim bilir herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…