Anket Gamzeniz var mı?

Gamzeniz var mı?

• Ankete Katılan
    410
biraz geç kalmışım kızlar ama işte cevap Alıntıdır;
Gamzeler, derinin alt tarafta ve daha derinde bulunan dokulara yapışması nedeniyle oluşur. Bağ dokunun bir parçası olan deri altı yağ dokusu, deriyi ve daha altta bulunan kas dokuyu bir arada tutar. Normal olarak zaten, portakal kabuğu benzeri pütürlü bir görüntü gözümüze çarpar. Yağ dokunun yüzeye doğru çıkması veya pütürlerin boyunda değişiklik olması nedeniyle de gamzeler ortaya çıkar.

Bende Gamzeliyimmmm hihoyyyt

Belimde Ve Sol Yanağımda Var kaydirigubbakcemile3

gamzeli derken nerde gamze? benim belimde var gamzeli sayılırım heralde bu durumda

benimde yok olmasını isterdim..ama allahım öle büyükki kızım sağ yanağına kondurdu bi gamzecik...

benimde ablamında gamzelerimiz var.annem hamileyken ayvayla bişeyler yapmış öyle olunca gamze olurmuş bebekte.hatta beni erkek beklemişler o yüzden çok gamzede hoş olmaz diye hafif dokunmuş ondan gamzem ablamınki kadar derin olmamış.cidden bunu uygulayanlarda gamze var ilginç ama gerçek:))sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…