Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz tasinmadigim evimdeki kirmizi mutfagim,
tamamen hayalimdeki,aklimdaki mutfaga sahip oldum...
Allah'im huzurla ve saglikla yemekler pisirmeyi nasip etsin..
![]()
-
![]()
-
![]()
-
![]()
-
![]()
Kırmızı, bordo ve mürdüm mutfaklara bayılıyorum. Çok güzel. Güzel günlerde kullanın inş.
Kırmızı mutfağa bayılıyorum
Bence kırmızı bir evde olmalı ve o yerde mutfak olmalı
Mutfağa çok yakıştırıyorum
Bir gün banada nasip olsun böyle bir mutfak =)
Güle Güle kullanın ağız tadıyla inşallah ...
çoook ama çook güzel Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin ama kıskanmadıda değilim bend istiyorum yaa:84::84:
cnmm tam senden beklediğim mutfak harikaa olmuss bayıldım tek kelimeyle, çok enerjikk![]()
çokk beğendim Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
bende mutfağa çok yakıştırıyorum kırmızıyı
Çok beğendim cnm gülerek otur
Güz gülü pembe tonlarina siyah beyaz kapakli mutfak sahane olur, aklinda bulunsun hayatim..çok güzel canım bende bi türlü dolap renklerine karar veremedim
benim duvar rengimde güz gülü pembe tonu nasıl bi dolap olabilir fikirlerinizi bekliyorum kızlar![]()
Tezgahim gri ve simli canim dogruçok şık gerçekten tezgahın simli sanırım ay ne kadar da kokoş bayıldım
yalnız ocağının yanında pencere var canım bizim evde öyle ve acayip yağ oluyor o cam ocağın yanında emin ol çekilmez çile yaaa![]()
Mutfagim hazir degil canim, isin ehli bir ustaya yaptirdik.. Her asamasinda birlikte karar verdik.. Bu kadarini bende beklemiyordum sonuctan cok memnun kaldim..cnm bu hazır mutfak mı yoksa sen mi yaptırdın, ne kdra mal oldu ilerde bende bunun siyahından isterm gerçekten çok şık ben burdan çıkmam ki hiç mutfakta yaşarm yaniii:))