• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu GamzeLim'in Kırmızı Mutfağı

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Henüz tasinmadigim evimdeki kirmizi mutfagim,
tamamen hayalimdeki,aklimdaki mutfaga sahip oldum... :nazar::16:
Allah'im huzurla ve saglikla yemekler pisirmeyi nasip etsin..

1-1.gif

-

4.gif

-

5.gif

Son düzenleme:
Kırmızı, bordo ve mürdüm mutfaklara bayılıyorum. Çok güzel. Güzel günlerde kullanın inş.

Kırmızı mutfağa bayılıyorum :16:
Bence kırmızı bir evde olmalı ve o yerde mutfak olmalı
Mutfağa çok yakıştırıyorum
Bir gün banada nasip olsun böyle bir mutfak =)
Güle Güle kullanın ağız tadıyla inşallah ...

Henüz tasinmadigim evimdeki kirmizi mutfagim,
tamamen hayalimdeki,aklimdaki mutfaga sahip oldum... :nazar::16:
Allah'im huzurla ve saglikla yemekler pisirmeyi nasip etsin..

1-1.gif

-

2-1.gif

-

3.gif

-

4.gif

-

5.gif

çok güzel canım bende bi türlü dolap renklerine karar veremedim benim duvar rengimde güz gülü pembe tonu nasıl bi dolap olabilir fikirlerinizi bekliyorum kızlar:8:

çoook ama çook güzel Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin ama kıskanmadıda değilim bend istiyorum yaa:84::84:

çok şık gerçekten tezgahın simli sanırım ay ne kadar da kokoş bayıldım:16:
yalnız ocağının yanında pencere var canım bizim evde öyle ve acayip yağ oluyor o cam ocağın yanında emin ol çekilmez çile yaaa:31:

cnm bu hazır mutfak mı yoksa sen mi yaptırdın, ne kdra mal oldu ilerde bende bunun siyahından isterm gerçekten çok şık ben burdan çıkmam ki hiç mutfakta yaşarm yaniii:))

Son düzenleme:
çokk beğendim Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
bende mutfağa çok yakıştırıyorum kırmızıyı

Kırmızı, bordo ve mürdüm mutfaklara bayılıyorum. Çok güzel. Güzel günlerde kullanın inş.

Kırmızı mutfağa bayılıyorum :16:
Bence kırmızı bir evde olmalı ve o yerde mutfak olmalı
Mutfağa çok yakıştırıyorum
Bir gün banada nasip olsun böyle bir mutfak =)
Güle Güle kullanın ağız tadıyla inşallah ...

çoook ama çook güzel Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin ama kıskanmadıda değilim bend istiyorum yaa:84::84:

cnmm tam senden beklediğim mutfak harikaa olmuss bayıldım tek kelimeyle, çok enerjikk:16:

çokk beğendim Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
bende mutfağa çok yakıştırıyorum kırmızıyı

Çok beğendim cnm gülerek otur

Cok tesekkür ederim kizlar..Allah isteyene, gönlüne göre versin..:nazar::34:

çok güzel canım bende bi türlü dolap renklerine karar veremedim
benim duvar rengimde güz gülü pembe tonu nasıl bi dolap olabilir fikirlerinizi bekliyorum kızlar:8:
Güz gülü pembe tonlarina siyah beyaz kapakli mutfak sahane olur, aklinda bulunsun hayatim..

çok şık gerçekten tezgahın simli sanırım ay ne kadar da kokoş bayıldım:16:
yalnız ocağının yanında pencere var canım bizim evde öyle ve acayip yağ oluyor o cam ocağın yanında emin ol çekilmez çile yaaa:31:
Tezgahim gri ve simli canim dogru :-) Camin yaninda ocak olmasi bi bakimdan avantaj, davlumbazin cektigi buhar kolayca disariya gidiyor..
Insallah temizlik acisindan cok ugrastirmaz.

cnm bu hazır mutfak mı yoksa sen mi yaptırdın, ne kdra mal oldu ilerde bende bunun siyahından isterm gerçekten çok şık ben burdan çıkmam ki hiç mutfakta yaşarm yaniii:))
Mutfagim hazir degil canim, isin ehli bir ustaya yaptirdik.. Her asamasinda birlikte karar verdik.. Bu kadarini bende beklemiyordum sonuctan cok memnun kaldim..
Insallah seninki de hayalindeki gibi olur canim, bende simdi diyorum mutfaktan hic cikmicam diye baya bi gaza geldim:9:

Ne harikalar yaratacaksin burda kim bilir :16:
Haliyla perdenin desenini bile uydurmusun :1: ah su uyum tutkusu...

bayılazayim şimdi mükemmel renk uyumu ferah hoş modern süper süper ama ben beyaz olmasını tercih ederdim tabi zevk meselesi bunuda çok sevdim:):21:

Çok sevimli bir mutfak. Güle güle oturun eşinizle, lezzetli yemekler yapın inşallah :))

tmm işte bu mutfağı bana versinler,
oturur,kalkar,yatar herbişiyi burda yaparım.:27:

şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun canım.
çok sevimli gerçekten...

kırmızı mutfaklara baylıyorum..
ben özelekikle fayanslarını çok ama çok beğendim,
mutfağı bir bütün olaraak tamamladığını düşnüyorum hiç göze batan küçük bir şey bile yakalayamadım:1:
süper canım allahım mutlulukla kullanmayı nasip etsin ,darısı başımıza..

Back
X