• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı GamzeLim'in Gelinlik Ayakkabısı

Tsk ederim :69:

Soranlar icin... Fiyati 100 tl..

Bu ayakkabilar disinda, foto cekimleri icin bir de renkli ayakkabi giymeyi düsünüyorum,
onlari dügünden sonra eklerim artikin:82: :9:

Nacizane gelinlik ayakkabim:16::16:

bbb.gif

aa.gif

Bircok ayakkabi denedim, birkac dakika deneme sürecinde bile agri yapanlar vardi,
son olarak karar kildigim ayakkabimda ise prova boyunca hic agri sizi hissetmedim..
Ayakkabimi cok icime sinerek aldim..

Topuk boyu: 17 cm
Nisanlima hala yetisemedim.. :))
rahat görünüyor tatlım..

nacizane gelinlik ayakkabim:16::16:

[ımg]http://i1178.photobucket.com/albums/x373/gamzelim87/ozel/bbb.gif[/ımg]

[ımg]http://i1178.photobucket.com/albums/x373/gamzelim87/ozel/aa.gif[/ımg]

[ı]bircok ayakkabi denedim, birkac dakika deneme sürecinde bile agri yapanlar vardi,
son olarak karar kildigim ayakkabimda ise prova boyunca hic agri sizi hissetmedim..
Ayakkabimi cok icime sinerek aldim..[/ı]

topuk boyu: 17 cm
nisanlima hala yetisemedim.. :))

topuk bayaa iddialıymış...

ben 17 cm lik ayakkabı giyersem nişanlım beni öldürür :) aynı boydayız hatta ben daha uzun gibiyim :5:

:1::1::1::1:cnm cok tatlısın .ısyanını anlıyabılıyorum.ben sevgılımle aynı boyda degılım ama topuklu gıydıgımde aynı gıbı oluyoruz en fazla 1cm gecıyordur benı .kı bende ole abartlı topukluları pek severım.13 cm den kısa topuklu gıyemem .bazen bende dusunuyorum sole 17 lık gıysem acaba gecermıyım dıe garıp garıp ısyanlara kapılmıyor degılım senın gıbı :1:

kadıköyden aldın değilmi:)benimde nişan ayakkabılarım ama benmdeki burnu açık modeldi sütlü kahve;)zevkelrmz aynıymış;)

Tsk ederim, boy farki cok olunca platformlu topuklar sart oluyor..
Evet kadiköyden aldim, hic ummadigim anda karsima cikti cici ayakkabilarim..

şık ve sade tam bir gelin ayakkabısı işte ne çok abartılı ne çok sade :nazar:
yalnız topuk boyu 17 cm yazmışsın daha kısa gibi duruyor:44:

bbb.gif

aa.gif

Bircok ayakkabi denedim, birkac dakika deneme sürecinde bile agri yapanlar vardi,

üzülme bebeğim sorun diil benceee

bbb.gif

aa.gif

gayet sık sade ........

Dügün öncesi cok kosusturdugum ve yoruldugum icin, dügün günüm de ayakkabilar ayagima girmedi yaa:52:
Halbuki cok rahatti.. Ayakkabinin altina bile bekar arkadaslarimin isimlerini yazamadim, bidaha cikarmaya korktum :D

Back