• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gamze akbaş için yardım-

İstanbul'dan donör olmak isteyenler mutlaka önceden Çapa Tıp Fakültesini arayıp ilik nakli testi için set var mı yok mu sorun. Ben oradan birkaç kez geri çevrildim set yok diye. Gerçekten çok yıkıcı oluyor. Ve maalesef haftasonları kan almıyorlardı. Umarım kurallar değiişmiştir.

Dün ve bugün giden arkadaşlarımızın hiçbirinden böyle bir sorun gelmedi.Sanıyorum değişti şartlar.

yarın kısmetse ege üniversitesine gidicez bizde karıkoca ,inşallah Yüce Rabbim Donorumuz uyar İnşalllah

Allah ona ve sevdiklerine yardım etsin inşallah.Acil şifalar diliyorum.
hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah iyileşir ve Allah onu sevdiklerine biricik yavrusuna bağışlar

Güzel kardeşim inanıyorum ki sen kuvvetli bir kişiliksin lütfen pozitif düşün aklına bile gelmesine müsaade etme bunu başarırsın.Hiç kimse için deyil yanlızca kendin için pozitif bak olaya kolay değil ama yapmalısın.Benimde bütün sağlam dişlerim çene kemiğim eridiği için döküldü yedi sekiz sene oldu çok çok iyiyim.Moralini bozma her yamurdan sonra güneş doğar hadi gülümse bakalım seni sevği ve muhabet ile kucaklıyor Alahıma emanet ediyorum Allahım Korktuğundan korusun umduğuna nail olursun inşallah tatlım benim

Bugün paylaşmıstım dostlar . 20 yasında gencecik mustafam.. kuzenim ... 3 sene bu illetle uğraştı.. 1 saat once ölüm haberini aldımmm ... yıkıldımm ..

iş yerindeki bütün çalışanlar bu hafta 4 gün yurtdışına gidiyorlar sadece ben kaldığım için bu hafta belki gidemem ama ilk fırsatta gidip donör olmak için başvuru yapmak isterim gerçekten çok üzüldüm hatta yıkıldım kendi hastalığını bir kenara bırakıp yavrusunun hayatı için endişelenen bu güzel anneye acil şifalar diliyorum herşey Allahtan sabır ve tevekkülle ve duyarlı insanların yardımıyla inanıyorum ki bu kötü günler geride kalacak selam ve dua ile...

Ailenin verdiği mail adresine iletişim bilgilerimi bıraktım,trombosit için sıra yapacaklarmış izmirde yaşayan gönüllüleri.yarın da ege üniversitesinden donör olmak için randevu alıcam,orası da randevu ile kabul ediyormuş donör olmak isteyenleri.umarım bir işe yararım,o kardeşime can olurum.allah yardımcısı olsun.

İzmir işte şimdi size ihtiyacımız var !

şuan o kadar çok ağlıyo o kadar çok içim sızladı ki bunu kelimelerle tarif edemem...
paramparça oldum gülüm, allahım yardımcın olsun. sevdiğini bebeğini sensiz bırakmasın
aynı yaştayız, daha görecek çok günün olmalı, dua edicem senin için.
allahım ekmedğin bi yerden biçmek nasip etsin. yaptığın ufacık bi iyilik karşı gelsin
son bi şans ver yüce rabbim... sen her şeye kadir olan mevlam, taşa can veren mevlam
bu kardeşimize yardım et,merhametini esirgeme.

Seni tanımıyorum belki...
Ama 2 gündür seni düşünüyorum sürekli...
Oğullarım beni üzdüklerinde sen geliyorsun aklıma...
Kızmıyorum onlara kızamıyorum...
Yanımda oldukları için ve ben yanlarında olduğum için şükrediyorum...
Ama hiç birimizin başına ne geleceği belli değil...
Alla Yar ve Yardımcın olsun güzel kardeşim...
Ve seni minik oğluşuna ve eşine bağışlasın...
İnşallah bu zor dönemi atlatıp...
Torunlarını bile büyüteceksin o sımsıcak gülüşünle...

İzmir de değilim ama yakınım...
Gezmeye gittiğimiz yere sana umut olabilmek için gitmeyi düşünüyordum...
Hem kan gruplarımız da tutuyordu...
Ama biraz önce portal da okuduğum haberle malesef bunu gerçekleştiremeyeceğim...
Çünkü hem diyabet hemde hipotroid hastasıyım ve ilaçlarını kullanıyorum...
Çok üzgünüm...
Yapabileceğim tek şey DUA...
Ama yüce Rabbim "Duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var!" buyuruyor...
Duyduğum andan itibaren dua ediyorum her an senin için...
Ve şifa bekleyen tüm insanlar için...
Sen iyileştim artık diyene kadar da devam edeceğim...
Rabbim Selamete çıkaracaktır inanıyorum...
Sevgilerimle...

benim kan grubum B rh + ama kan veremiyorum, hemoglabin düşük benim. ama donör olabiliyorsam bağış yapmak isterim.

çok geçmiş olsun.:16::16:..çok üzüldüm tüylerim ürperdi..:14:
aslında ülkemizde ilik bankası çok yetersiz:19: keşke kan vermek kadar ilik vermekte normal olsa ve ilik bankaları ülkemizdeki her şehirde olsa....:5:
bende tiroid hastasıyım ve sarılık geçirdim...:5:hiçbir zaman ilik veremezmişim bunu öğrendim...:14:

kızlar ankaradan ne yapılabılır?kan grubum 0 - kan tutmazsada baska bıseyler yapabılırmıyım bılgısı olan??

sevgılı editörler acaba bu baslıgı cok daha fazla zıyaret edılen yerleremı acsaydık malum zamanla yarısılıyor.yada oralardan bırer lınkle buraya yonlendırsek?belkı yardım edebılecek bırılrı varken gormedıklerınden edemezler.ne bılıyım cok uzgunum kendımce care uretmeye calısıyorum ıste..

Back