• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gamze akbaş için yardım-

ALLAH EVLADINA BAĞIŞLASIN insanın içi acıyo kendi evladı geçiyo gözünün önünden rabbim kimseye yaşatmasın ne denir bilmiyorumki iyi haberler alalım inşallah

Şuan anne diilim ama dünyalar tatlısı bi yeğenim var.Hergün yanımda büyüyor ve annesine bakışını görüyorum hergün..Onun annesiz kaldığunı düşündüm şuan ve içim çok yandı..
Yazıyı okuduğum an ağlamaya başladım zaten..Bu hayatta annenin yerini ne doldurabilirki kim onun sevgisini ne kadar çabalasada yaşatabilirki..
Nolur güçlü ol Gamze ailen en önemliside güzel oğlun için yen hastalığını.
Ben Ankaradayım ve Çarşamba günü ilk iş gidiyorum kan vermeye.Ayrıca arkadaşlar aradım randevuya falan gerek yokmuş.Öğle tatili hariç ve akşam 5'e kadar gidebilirmişiz İbni Sinaya..Nolur herkes taşın altına koysun elini..

Son düzenleme:
kardeşim ALLAH SANA ACİL ŞİFALAR VERSİN ŞAFİ SIFATININ TECELLİSİ İLE SENİ BU HASTALIKTAN KURTARSIN RABBİM SENİ SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN . EVLADININ EVLENDİĞİNİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN İNŞAALLAH

benımde 5 aylık bi kzım var internetten araştırdım kan vereıliyomuşum ilk fırsatta gidicem kan vericem belkide benimdir onu kurtaracak olan oğluna kavuşsun ağlamasın üzülmesin yavrusu annesiyle büyüsün demiş ya ellerinin ayaklarının kocaman olduğınu görmek istiyorum diye görsün allahım sen yardım et

Gamze'nin yazılarını okuyunca ağlamaktan bir hal oldum bir anne olarak çaresizliğini düşünmek bile benim içim acıttı Rabbim en kısa zamanda şifasını versin evladına eşine ailesine bağışlasın onun için hergün dua edicem keşke yarcımcı olabilseydim:26:

bu haberi akşam tvde aglayarak izledim rabbim hiç bir anneyi bu durumda bırakmasın hepimize şifa versin ..kan verme merkezlerinin ist.ank.izmirde olmasınada çok üzüldüm elimden duadan başka birşey gelmiyo maalesef

Kansızlık bir engelmidir bilmiyorum ama en kısa zamanda gidip elimden ne geliyorsa yapacağım. Allah yardımcısı olsun yüreği güzel anne Gamze' nin.. :25::25:

gamze yi çok iyi anlıyorum. 11 yaşındaki kuzenim lenfoma tehlikesi ile karşı karşıya kortizon tedavisiyle durdurulmaya çalışılıyor ama nereye kdr bilmiyoruz.. onun bigün sesini duyamamak güzel yüzünü görememek ona sarılamamak düşüncesi çok kötü. Allah gamze nin yardımcısı olsun eminimki bu kötü zamanları herkezin desteği ile aşıcak. ben genetik bi hastalık taşıdığım için malesef bağış yapamıyorum ama çevremdeki herkezi bağış için gönüllendiriyorum. çok küçük hiç zor olmayan bi operasyon. sadece bu şehirlerde olmanız gerekmiyor bulunduğunuz şehirdeki kan bankalarına gidip ilik bağışlamak istediğinizi söylerseniz size yardımcı olurlar. aldıkları kanları en yakın illerdeki ilik bankalarına yolluyorlar. gamze ye ve onun gibi ilik bekleyen kişilere yapdımcı olalım lütfen!!!

Okurken çok ağladım Allah'ım yardımcısı olsun ben damar hastası olmasaydım seve seve dönor olurdum hepimiz anneyiz
dualarım Gamze'yle inşallah iyileşicek :85:

aradım, o ona aktardı,o ona aktardı. en son bir beyefendi "çapaya başvuracaksınız, bize değil" dedi. :47:
türkiyedeki sayılı tıp fakültelerinden biri olan 19 mayıs üniversitesi tıp fakültesi, kendi bünyesinde çok sayıda lösemi hastası olmasına rağmen ilik donörü kabul etmiyor.

yarın sabah 1 tüp kanı kargoyla gönderiyorum.[/Q

keşke sağlık bakanlığı bu konuya el atsa ,ilik bankaları çoğalsa
kök hücre tedavisini devlet desteklese
kordon kanı uygulamasını her yeni doğan bebeğe yapılabilse

ama nafeileee

emeğinize sağlık

İstanbul ümraniye'deyim kızlar şimdi hangi sağlık kuruluşuna gidip bu dediğiniz işlemi yapacağım bana yardım etsin birisi..İşten izin alabilirsem gitmeyi düşünüyorum. ama göndereceğimiz kargonun 24 saat içinde denilen yerde olabileceğinden şüpheliyim :26:

bende ümraniyedeyim
bugün direkt çapaya gitiim çok kolay ve kısa sürdü

arkadaşlar ankarada ibni sina diye duydum ben giden varsa hangi bölüme gideceğimizi birde öncesinde ilaç kullanmamak gibi şartlar varmı varsa söyleyebilirmisiniiz?

kızlar sabahtan beri neti tavaf ettim. ben çapaya gidemiyorum. bana çok uzak. izin alamıyorum. kargo ile kan göndereceğim ama gebzede hiçbir hastane kabul etmiyor. en şaşalı özel hastane bile yasal olmadığını iddia ediyor.bunu yapan varsa banada akıl versin. bir numara buldum ama kimse bakmıyor.

arkadaşlar ankarada ibni sina diye duydum ben giden varsa hangi bölüme gideceğimizi birde öncesinde ilaç kullanmamak gibi şartlar varmı varsa söyleyebilirmisiniiz?

Gamze İçin

Ankara'dan donör olmak isteyenler: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İbni Sina Hastanesi, Akrabalık Dışı Kemik İliği ve Kordon Kanı Bankası Tel: 0 312 508 24 44.

BLOGDA HER SORUNUNUZUN CEVABI VAR

kızlar sabahtan beri neti tavaf ettim. ben çapaya gidemiyorum. bana çok uzak. izin alamıyorum. kargo ile kan göndereceğim ama gebzede hiçbir hastane kabul etmiyor. en şaşalı özel hastane bile yasal olmadığını iddia ediyor.bunu yapan varsa banada akıl versin. bir numara buldum ama kimse bakmıyor.

Mahallenizde aile hekiminize gidin

Gamze İçin: İlik Donörü Nasıl Olunur?

nereye basvuracagini bilmeyen arkadaslar tum bilgiler bu topikte mevcut, onceki sayfalarda gerekli tum bilgileri eklenmis olarak gorebilirsiniz.
hadi kizlar elbirligiyle yapilmayacak sey yok, duyarli arkadaslar bu topigeeeee :46:

dualarımız onunla ben ve eşim yarın kan vermek için izmire geliyoruz. biz ege üniversitesine gidecegiz kan vermeye ama gamzenin oldugu hasteneye gitmekmi gerekiyo bilgilendirirseniz seviniriz..:))

ben de yarın sabah kargo ile göndermeyi düşünüyordum. önce kargo şirketiyle görüştüm. kargolar akşam yola çıkıyormuş, ben de akşam üstü kan aldırmaya karar verdim. evime yakın bir özel hastane var, oranın acil servisine gidip yaptırmayı düşünüyorum. bunun kararını onlar veremez. onların yapacakları tek işlem kanımı tüpe çekecekler hepsi bu. geri kalanı onları ilgilendirmiyor ki.

Annelik İlhamı: İlik donörü olmak için yaptıklarım bunu mutlaka okuyun.

ankaradaysanız; Ankara'da ilik donörü olmak için İbni Sina Hastanesi Ana Bina İç Hastalıkları 5. Kat 13 nolu odada Yeşim Hanım'ı buluyorsunuz

facebookta seninleyiz gamze grubuna da katılın. orda daha detaylı bilgiler de var.

RABBİM yar ve yardımcısı olsun inşallah yavrusuna bağışlasın MEVLAM

bende süreler okurum inşallah

hem kan grubum uymuyor

hemde hepatitliyim malesef kan bağışı bile yapamıyorum
hatta eşimde olmadığı halde sırf benimle evli olduğu için oda veremiyor

yapabileceğimiz başka bişey varsa elimden geleni yaparım inşallah.........

Son düzenleme:
Back