- Konu Sahibi pinarkaracar
ALLAH EVLADINA BAĞIŞLASIN insanın içi acıyo kendi evladı geçiyo gözünün önünden rabbim kimseye yaşatmasın ne denir bilmiyorumki iyi haberler alalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aradım, o ona aktardı,o ona aktardı. en son bir beyefendi "çapaya başvuracaksınız, bize değil" dedi.
türkiyedeki sayılı tıp fakültelerinden biri olan 19 mayıs üniversitesi tıp fakültesi, kendi bünyesinde çok sayıda lösemi hastası olmasına rağmen ilik donörü kabul etmiyor.
yarın sabah 1 tüp kanı kargoyla gönderiyorum.[/Q
keşke sağlık bakanlığı bu konuya el atsa ,ilik bankaları çoğalsa
kök hücre tedavisini devlet desteklese
kordon kanı uygulamasını her yeni doğan bebeğe yapılabilse
ama nafeileee
emeğinize sağlık
İstanbul ümraniye'deyim kızlar şimdi hangi sağlık kuruluşuna gidip bu dediğiniz işlemi yapacağım bana yardım etsin birisi..İşten izin alabilirsem gitmeyi düşünüyorum. ama göndereceğimiz kargonun 24 saat içinde denilen yerde olabileceğinden şüpheliyim :26:
arkadaşlar ankarada ibni sina diye duydum ben giden varsa hangi bölüme gideceğimizi birde öncesinde ilaç kullanmamak gibi şartlar varmı varsa söyleyebilirmisiniiz?
kızlar sabahtan beri neti tavaf ettim. ben çapaya gidemiyorum. bana çok uzak. izin alamıyorum. kargo ile kan göndereceğim ama gebzede hiçbir hastane kabul etmiyor. en şaşalı özel hastane bile yasal olmadığını iddia ediyor.bunu yapan varsa banada akıl versin. bir numara buldum ama kimse bakmıyor.
kızlar sabahtan beri neti tavaf ettim. ben çapaya gidemiyorum. bana çok uzak. izin alamıyorum. kargo ile kan göndereceğim ama gebzede hiçbir hastane kabul etmiyor. en şaşalı özel hastane bile yasal olmadığını iddia ediyor.bunu yapan varsa banada akıl versin. bir numara buldum ama kimse bakmıyor.