Gamze akbaş için yardım-

Dün gece okudum yazısını güzel annenin.
Gece boyu döndüm durdum..
Ne zor bir şey evladını ardında bırakmak..
Düşündüm..
Sadece Gamze anne değil ilik bekleyen..
16 haftalık hamileyim.
Hamilelikte örnek alınmıyormuş..
Bebeğimi kucağıma aldıktan sonra başvuracağım ilik merkezlerine.
Gamze annenin yazısı benim gözümü açtı, bilinçsiz bir milletiz.
Rabbim Gamze anneyi evladına, kocasına, annesine babasına , dostlarına bağışlasın.
İnanıyorum herşey güzel olacak Gamze anne için...

bişey yapmalı...dua zaten ediyoruz.ilik mi?lafı bile olmaz...ama yol yordam bilmek lazım yönlendirin bizi...

yapılacak şey basit. AÜ Akraba Dışı Doku Bankası > Ana Sayfa bu adrese girip gönüllü verici kaydını doldurun. mail hesabınıza mail gelecek, orda size bir numara verildiğini görüceksiniz. o numarayı ve tc numaranızı kan verdiğiniz tüplerin üzerine yazacaksınız. ve kargoyla göndereceksiniz.

hastaneye gittiğinizde onlara ne diyeceksiniz: ankara üniversitesi tıp fakültesine gönderilmek üzere kan vermem gerekiyor. gönüllü ilik donörüyüm. (Şehir dışında ikamet ediyorsanız, içinde 7,2 mg EDTA bulunan 4’er cc’lik 2 adet mor kapaklı tam kan (hemogram) tüpüne kan örneğinizi aldırarak, oda sıcaklığında ve 24 saat içinde elimizde olacak şekilde ve kargo ücretini kendiniz karşılayarak, merkezimize gönderebilirsiniz.)

(Lütfen, tüplerin üzerine TC kimlik numaranızı ve aldığınız e-postada yer alan başvuru numaranızı yazmayı unutmayınız.)

kanınızı hangi adrese göndereceksiniz: Kargo Adresi:
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
İbni Sina Hastanesi
Hematoloji Laboratuvarı, Asma Kat
06100
Sıhhiye, Ankara
Tel: (312) 508 24 40 (312) 508 24 44

yolu yöntemi budur. zor değil. istanbul, ankara, izmir, bursa, konya ve antalya dışındakiler bu şekille kan gönderebilirler.

Dün kadınlar kulübünden aldığım bir mail ile güzel Gamze'nin durumunu öğrendim. Yazdıkları yüreğimi parçaladı. Denör olamıyorum ama o güzel kalbine enerji olmak için, yüreğim taaa buradan senin için atıyor güzel kızım. Dualarım seninle, koruyucu melekleriniz senin ve oğluşunun yanında olsun.

Malesef rahatsızlığım sebebiyle donör olamıyorum ama tüm dualarım sizinle ,çevremdeki insanları yönlendiricem en azında bir faydam dokunur belkide ..

Arkadaşlar, bende 29 yaşındayım ve 2 yıldır kanserle mücadele ediyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun umarım sevgili Gamze ve diğer tüm ilik bekleyenler için uygun ilik bulunur. Ve lütfen lütfen lütfeenn sizlerde kendinizi ihmal etmeyin en az yılda 1 kez bir genel cerrahi ve kadın hastalıkları uzmanlarına muayene ve kontrollerinizi yaptırın. Nolur kendinizi ihmal etmeyin siz çok değerlisiniz...

Yüca allahım bunları okurken elim ayağım resmen bu fani dünaydan çekildi diyebiilirim.gözlerim doldu nasıl bir iştir bu dedim kendi kendime şu an ne yazacağımı bilemiyorum ama bildiğim tek şey var rabbim ol derse olurya hani bende o yüce rabbimden diliyorumki sen bu çaresiz ama güçlü anneyi daha hiçbieşyden haberi olmayan saf temiz güzel ışıl ışıl pırlanta gibi yavrusuna bağışla .onu annesiz bırakma belki herhangi bir yardımım dokunamaz fakat en büyük duacın benim ablacım .allah seni sevdiklerine bağışlasın yarının ne getireceği belli olmaz güneş doğmadan önce neler neler doğar insanın hayatında inşallah seninde hayatında bir mucize doğar rabbim elinden tutar.acil acil acil şifalar.güzel ablam gamze akbaş!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

50 kilonun altında olanlar için uygun değil diyordu yoksa ben mi yanlış anlıyorum ? 50 kilonun altındayım :26:

canım 50 kilo ile sınırlı değil. vücut kitle endeksi ortalamasına göre kan alınıyor. sen 50 kilosundur fakat boyun kısa olabilir. vücut kitle endeksin düşük olmayabilir.

arkadaşım Allah yardımcın olsun, şu anda televizyon açık ve bir doktorun şu sözleri o kadar ümit verdi ki yazını okuduktan sonraki karamsar halime, unutuyoruz bazen.. diyorki: hastalık her ne olursa olsun, ne kadar zor bir hastalık olursa olsun, hastalıktan korkmamamız gerçekten gereksiz, cunku biz, hastalıgı tanıyoruz ama içimizdeki gücü tanımıyoruz. her hastalıgın tedavisi var.
gercekten öyle, sen güclü ve umutlu olursan iyileşiceksin, o kadar çok hastalık hikayesi duydumki, doktorların hiç ümit vermediği bir çok hasta tanıyorum. kimsenin tahminleri tutmadı. sen iyi olucam de önce, hemen pes etmek yakışır mı sana sonuna kadar savaşmak zorundasın. ve sonu mutluluk olucak bilmelisin. bi link buldum, biraz araştırmakta fayda var, bilmiyorum ilaçlarınla etkileşir mi, ama deneyebilirsin doktorun uygun görürse diye düşünüyorum. sağlığına kavuşucağına inan lütfen, dert varsa, çare de vardır canım benim.
güzel gelişmeleri bizimle paylaş olur mu:)

yardımcı olmak istedim, ama biraz daha araştırınca kötü yorumlar okudum, attıgım link hakkında, üzgünüm yardımcı olmak istedim, ne kadar kötü insanlar var hastalıgı bile kullama peşindeler.. Allah seni sevdiklerine bağışlasın, iyileşiceksin inşallah inanıyorum.

Son düzenleme:
İstanbul ümraniye'deyim kızlar şimdi hangi sağlık kuruluşuna gidip bu dediğiniz işlemi yapacağım bana yardım etsin birisi..İşten izin alabilirsem gitmeyi düşünüyorum. ama göndereceğimiz kargonun 24 saat içinde denilen yerde olabileceğinden şüpheliyim :26:

canım benim, sen kargoyla uğraşmayacaksın. çünkü ilik bankası zaten istanbulda. ankarada da var. diğer büyük şehirlerdeki bazı üniversiteler de alıyor. sadece çapaya gidip ilik donörü olmak istediğini söyleyeceksin. çapanın telefon numaraları da vardı, bu sitede de olabilir. gamze için açılan sayfalarda oluyor genelde. sen randevunu al, çapaya git. hepsi o

istanbul, ankara, izmir, bursa, konya, antalya, kayseri dışındakiler kargoyla kan gönderebilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rabbım ınsallah senı evladından evladını senden ayrımaz ve hayırlısı ıle sıfanı verır canım benım
gercekten ıkı tane evladım var ve ıcım acıdı resmen yazılan yazılardan
ben ankaradayım kızlar benı bı yonlendırın ne yapmam lazım sımdı kafamı toparlayamadım...

İletişim
Adres: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
İbn-i Sina Hastanesi
06100 Sıhhiye / Ankara
Telefon: (312) 508 24 44
(312) 508 24 40
Faks: (312) 309 58 69
E-Posta: trangvm@ankara.edu.tr

buradan randevu alın ve gidip bir tüp kan verin. hepsi bu kadar

cok tsk ederım canım yarın ılk ısım gıdıp kan vermek olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…