Gamze akbaş için yardım-

Geçmiş olsun canım
İnşallah engel değildir bu rahatsızlığın
Allah razı olsun

Geçmiş olsun canım
İnşallah engel değildir bu rahatsızlığın
Allah razı olsun

İnşaAllah sağolasın...

Sana da geçmiş olsun arakadaşım... Donör olamayan bir çok kişi gibi dua ederek de destek olabileceğini biliyorsun canım. Allah dualarımıı kabul eder inş.

İnşaAllah sağolasın...

Sana da geçmiş olsun arakadaşım... Donör olamayan bir çok kişi gibi dua ederek de destek olabileceğini biliyorsun canım. Allah dualarımıı kabul eder inş.

Sağol cAnım benim
Evet biliyorum.Tüm kalbimle
Ve samimiyetimle dua ediyorum canım
Dualarımızın kabulü dileğiyle hadi
sana Hayırlı geceler.

Şeker başlangıcı vardı ben de,erkek arkadaşım da hepatit b hastası .Allah'ım sağlıkla sınama sen kimseyi.Ama elimden geldiğince duyurmaya çalışacağım bunu eş,dost,arkadaş,sosyal medya ne varsa.Dua da edeceğim ama sadece duayla olmaz bir şeyler yapmak lazım.İzmir'de bir arkadaşım var eşiyle beraber trombosit bağışında bulunmuştu daha önceden,ona da ulaşırsam çok iyi olacak.Netten fotoğraflarını gördüm,oğlunun eşinin kendisinin.Ne evliyim ne de bir anne ama kendimi onun yerine koydum sarsıldım.Bir gün bizim başımıza gelmeyeceğini kim bilebilir ki?

kusura bakmayin ama soru sormasi sucmu yani ???
okumamis olabilir,diger yerleride bilmiyor olabilir...
yagirgadim acikcasi sizi konu burda bir hayat sizin takildiginiz noktaya bakin

tabii ki suc degil...
ben yalnizca bu sorulara defalarca cevap verilmesine ragmen, bir suru alinti yapilip bilgi eklenilmesine ragmen sonraki sayfada yine ayni seylerin sorulmasini dogru bulmadigim icin boyle bir yorumda bulundum...
topik kacinci sayfaya kadar gelmis, bir onceki sayfaya bakilsa ya da onceki 2-3 yoruma bakilsa zaten sorunun cevabi bulunacakken ayni seylerin tekrar tekrar sorulmasi garip...
bir hayat soz konusu evet, iste bu yuzden bu durum garip geliyor...
ben elimden gelen bilgiyi, sorularin cevaplarini bulup topige koyuyorum goruyorsunuz ki elimden geleni yapiyorum, asil sizin yadirgadiginiz seye bakin...
insanlar daha duyarli olmali, eger yardim edilmek isteniyorsa bir iki tik ile onceki 2-3 sayfaya bakilip gereken yapilabilir...

arkadaslar,
donor olmayi daha once hic dusunmemistim...insanin aklina gelmiyor boyle seyler acikcasi...
Turkiye'ye geldigimde mutlaka ilik bankasina donor olarak yardimda bulunmak icin gidecegim insallah bir hayat kurtaririm...
eger sizin de Gamze Hanim'a yardim etmeye engeliniz varsa (mesela sehir engeli), uygun oldugunuz zaman araci universitelere ya da hastanelere giderek gerekli yardimda bulunursaniz belki baska bir hastaya yardim edip sevap islemis olursunuz...
donor olamasak bile en azindan Kizilay'a kan bagisinda bulunarsak bir yardimimiz dokunabilir...

sosyal paylasim sitelerinde Gamze Hanim'a yardim icin gerekli bilgileri paylasmaya ne dersiniz?
ben faceye hem internetten haberi koydum hem de uzun uzun buraya aktardigim bilgileri yapistirdim daha cok yayilmasi acisindan...
ne kadar cok kisi okursa o kadar cok yardim gider diye surekli yenileyecegim bunlari duvarimda...
twitterda da #Gamzeicin1tupkan tagi ile dikkat cekiliyor, mutlaka siz de taga katilin cunku ben durumu ilk twitterdan ogrendim...

Bir anne olarak çok etkilendim. Bu olay herkesin başına gelebilir. İnsan düşünmeden yapamıyor aynı şeyleri ben yaşasaydım ne yapardım diye. Allah bu güzel anneyi yavrusuna ve eşine bağışlar inşallah. Herkes bu konuda elinden geleni yapsın ve bu anne kurtulsun . Tüm dualarımız seninle ....

Duyarlı olmak için illa başımıza gelmesi gerekmiyor.. Zor bir işlem gibi geliyor çoğu insana,öyle değil.

Allah Gamze'ye ve tüm hastalarımıza şifa versin, yardım etsin.

İnşaallah bulunur.

Mektupları okuyamıyıorum yürek el vermıyo Allah yardımcısı olsun

Toplam 102 kullanıcı konuyu okuyor. (30 üye ve 72 ziyaretçi) gamze için çok mutluyum kızlar...ben herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum.....her an aklımda hep dua ediyorum...tanısanız öyle neşeli öyle hayat doluydu ki öğrenince şok oldum yıkıldım........allah onu sevdiklerine bağışlasın.........bu destek onu çok mutlu ediyor..bir insanın,sadece gamzenin değil birçok hasta için bunun önemi oldukça fazla....desteklerimizi esirgemeyelim....

Allah oğluna,eşine bağışlasın... Çok zor.. Ben annemi kaybettim Kan kanserinden... neler yaşadığını neler yaşadığımızı yaşayan bilir..!! Allah düşmanıma bile yaşatmasın.. Umarım uygun ilik bulunur sağlınıza kavuşursunuz!! Lütfen moralinizi yüksek tutun, kendinizi bırakmayın inanın MORAL çok çok önemli..Zor biliyorum ama sizi sewenler için yapmak zorundasınız..ilk başta kendiniz için.. Derdi veren Allah emin olun derminını da bi şekilde verir size..

Gamzecim inşallah salı günü sonuçların iyi çıkar ve sağlığına kavuşursun. Rabbim seni oğluna bağışlasın ve hiç ayırmasın.

okuyan kısının anne olmasına gerek yok hiç ınsanın canı kanıdır yavrusu, henuz anne adayı bile değilim ama ağlamaktan gozlerim kızardı.yardım için ne gerekirse hazırız.unutmayalım yer gök dua ıle ... allah acil sifalar wersın rabbım seni tüm sevdiklerine bağişlasın.

Ne denir bilmem,allah Hasta olan herkesin yardımcı olsun.
Ben gizli sarılık geçirmişim bundan dolayı veremiyorum diye biliyorum.
Ahhh Keşke verebilseydim. Moralinizi bozmayın... allah büyük.Sizi ailenize bağışlar inşallah.
LÜTFEN KÜÇÜK BİR TÜP KAN , O KADAR = BİR HAYAT.

offffffffffff allahım Gamze hanıma güç ve sağlık versin biricik yavrusu Atakan'ına bağışalasın anneciğini allahım inşallahhh
bende izmirde ollsaydım hemen koşardım inşallahh yavrusunun sevgisi yaşatır Gamze'yi kardeşimin ismi Gamze gerçekten çok içim burkuldu

samsun ondokuz mayıs üniversitesi hematoloji bölümü tam bir fiyasko!!!

iki saattir arıyorum, hematoloji bölümüne cevap veren çıkmadı, telefon hep meşgül. ben de çocuk hematoloji bölümünü aradım. telefonu açan beyefendi zat, adımı soyadımı, kan grubu ve telefon numaramı alıp "ihtiyaç halinde arayacaklarını söyledi" herhalde kendisi de bilmiyor. ihtiyaç olup olmadığını ben kan vermeden nasıl anlayacaklarsa artık!!!. özellikle belirttim, ilik donörü olmak istiyorum dedim.

bu üniversite hastanesinde çok sayıda lösemili yetişkin ve çocuk hasta var. bu hastanenin ismi o kan verilen hastanelerin bulunduğu listede yok!!! nasıl iş anlamadım.

hematolojiye tekrar ulaşmayı deniyorum. inşallah beni saftirik yerine koymayan, etik değerleri olan biriyle konuşmayı başarabilirim.

aradım, o ona aktardı,o ona aktardı. en son bir beyefendi "çapaya başvuracaksınız, bize değil" dedi.
türkiyedeki sayılı tıp fakültelerinden biri olan 19 mayıs üniversitesi tıp fakültesi, kendi bünyesinde çok sayıda lösemi hastası olmasına rağmen ilik donörü kabul etmiyor.

yarın sabah 1 tüp kanı kargoyla gönderiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…