Gamsız komşum 😤

Chitlenbik

Nirvana
Pro Üye
1 Haziran 2009
744
147
628
40
Merhaba hanımlar,
Komşum ve vurdumduymazlığı artık sinirlerimi bozmaya başladı. Komşum da ben de ev sahibiyiz. Onun da benim de 2 çocuğumuz var. Kızlarımız yaşıt (11 yaş) oğullarımızın arasında yaş farkı var. Onun oğlu ilkokula başladı benimki henüz 3 yaşında. Zamanında kızı kızıma çok eziyet etmişti ( benim kızım biraz minyon tipli onun kızı boylu poslu) çocuktur deyip sustum. Ta ki oyuncak başında kavga ederlerken kızımın yüzüne tırnak geçirip kanatana kadar. İşten gelip çocuğu o halde görünce halimi siz düşünün. Eşime şimdiye kadar ses etmedim ama bu bardağı taşıran son damla oldu ben gidiyorum kapısına dedim. Çocuğu alıp gittim aşağıya. Kadınla ve çocuğuyla konuştum. Kadın ağzını açıp tek kelime demedi. Geri yukarı çıktım. Sinirden patlayacağım ama. Eşime sen konuşacaksın. Belki korkar bir daha ellemez dedim. Nitekim de öyle oldu. Aradan uzuuun seneler geçti. Kızlar büyüdü. Sıra oğlanlarda. Bugün komşum aradı kahveye gel diye. Bende Ocak’ta yemeğim var siz gelin dedim. Alt katımdaki iki komşu geldi. Kızım ve başka bir arkadaşı oğlumla oynuyorlar. Biz oturuyoruz. Derken komşumun oğlu geldi. İlk başta sessiz sakin geçti. Sonra kızım z teyze oğlun bize vuruyor bu oyuncaklarla dedi. Kaldır kızım dedim o gitti. Aradan 5 dk geçmedi içeriden bi bağrışma ağlama sesi geldi. Koştuk gittik. Kızım çocuğu annesine şikayet edince sinirlenmiş. Elinde plastik İkea sandalyesiyle bekliyormuş. Kızım ver üstüne oturacağım demiş. İkisi sandalyeyi çekiştirmişler. Kızım en sonunda bırakmış. O bırakınca sandalye çocuğun kafasına çarpmış. Çocuk sandalyeyi kaldırıp kızımın kafasına ve yüzüne vurmuş. Hızını alamayıp saçını yolmuş. Çocuk ilkokul çocuğu ama gücü kuvveti yerinde. Kızım daha önce burun ameliyatı geçirdi burnu kırıldığı için. Bugün de sandalye burnuna gelmiş. Kadın çocuğuna ağzını açıp yine tek bir kelime söylemedi. Sinirden hala elim ayağım titriyor.
Ne yapmam gerek sizce? Çok uzun oldu ama gerçekten çok doluyum 😤

Merhaba hanımlar,
Komşum ve vurdumduymazlığı artık sinirlerimi bozmaya başladı. Komşum da ben de ev sahibiyiz. Onun da benim de 2 çocuğumuz var. Kızlarımız yaşıt (11 yaş) oğullarımızın arasında yaş farkı var. Onun oğlu ilkokula başladı benimki henüz 3 yaşında. Zamanında kızı kızıma çok eziyet etmişti ( benim kızım biraz minyon tipli onun kızı boylu poslu) çocuktur deyip sustum. Ta ki oyuncak başında kavga ederlerken kızımın yüzüne tırnak geçirip kanatana kadar. İşten gelip çocuğu o halde görünce halimi siz düşünün. Eşime şimdiye kadar ses etmedim ama bu bardağı taşıran son damla oldu ben gidiyorum kapısına dedim. Çocuğu alıp gittim aşağıya. Kadınla ve çocuğuyla konuştum. Kadın ağzını açıp tek kelime demedi. Geri yukarı çıktım. Sinirden patlayacağım ama. Eşime sen konuşacaksın. Belki korkar bir daha ellemez dedim. Nitekim de öyle oldu. Aradan uzuuun seneler geçti. Kızlar büyüdü. Sıra oğlanlarda. Bugün komşum aradı kahveye gel diye. Bende Ocak’ta yemeğim var siz gelin dedim. Alt katımdaki iki komşu geldi. Kızım ve başka bir arkadaşı oğlumla oynuyorlar. Biz oturuyoruz. Derken komşumun oğlu geldi. İlk başta sessiz sakin geçti. Sonra kızım z teyze oğlun bize vuruyor bu oyuncaklarla dedi. Kaldır kızım dedim o gitti. Aradan 5 dk geçmedi içeriden bi bağrışma ağlama sesi geldi. Koştuk gittik. Kızım çocuğu annesine şikayet edince sinirlenmiş. Elinde plastik İkea sandalyesiyle bekliyormuş. Kızım ver üstüne oturacağım demiş. İkisi sandalyeyi çekiştirmişler. Kızım en sonunda bırakmış. O bırakınca sandalye çocuğun kafasına çarpmış. Çocuk sandalyeyi kaldırıp kızımın kafasına ve yüzüne vurmuş. Hızını alamayıp saçını yolmuş. Çocuk ilkokul çocuğu ama gücü kuvveti yerinde. Kızım daha önce burun ameliyatı geçirdi burnu kırıldığı için. Bugün de sandalye burnuna gelmiş. Kadın çocuğuna ağzını açıp yine tek bir kelime söylemedi. Sinirden hala elim ayağım titriyor.
e cocukların yanında kurtlar vadılerı cukurlar ızlendı
cocuklar mafya gıbı oldu

gorusmeyeceksınız o komsuyla ne olursa olsun gorusmeyın ha ulkede boyle ınsanlar yok mu var okulda ıste hastanede yolda otobuste... allaha emanet yasıyoruz

kızımı dovus sporuna yazdırdım ben napayım baska care bırakmadı bu sıddete meyıllı cocuklar ve anaları

cocugunuzun canina kast etmesini beklemeyin bence araya mesafe koymak icin. kahve seanslarini cocuklar okuldayken yapin veya hic yapmayin.

Aslında öyle yapıyoruz. Bugün istisna oldu. Çocuk yoktu ilk başta. Sonradan geldi. Aralarında 6 yaş olunca bir şey yapmaz herhalde diye düşündüm.

Çocuklar evde ne gördüyse onu uygulamışlar. Ailecek görüşmeyin. Gereği yok. Böylelerine laf anlatamazsınız. Değişmezler. Sadece Allahım uzak tut bizden diye dua edersiniz. Çocuk ağır yaralansa mal mal bakar o kadın. İnsan hiç mi tepki vermez? Gerçi sizde tepki vermemişsiniz..

Madem bu kadar sikayetcisiniz
Neden o komsularla arkadaslik ediyorsunuz?
Cocugunuzu oldurseler yine komsum dersiniz

Sinir koy
Mesafe koy gorusme

Komşum aslında iyidir. Sadece çocuklarına hiç bir şekilde kızmıyor. Onun çocuklara bir şey yapılınca öyle değil ama. Kadın çalıştığı için zaten fazla görüşmüyoruz. Ayda yılda bir denk gelirsek

Çocuklar evde ne gördüyse onu uygulamışlar. Ailecek görüşmeyin. Gereği yok. Böylelerine laf anlatamazsınız. Değişmezler. Sadece Allahım uzak tut bizden diye dua edersiniz. Çocuk ağır yaralansa mal mal bakar o kadın. İnsan hiç mi tepki vermez? Gerçi sizde tepki vermemişsiniz..

Ben çok sinirlendim. Kızdım çocuğa ama annesi bir şey demeyince ben ne yapabilirim ki.

Komşum aslında iyidir. Sadece çocuklarına hiç bir şekilde kızmıyor. Onun çocuklara bir şey yapılınca öyle değil ama. Kadın çalıştığı için zaten fazla görüşmüyoruz. Ayda yılda bir denk gelirsek

Bosver ablam gorusme nolur nolmaz
Mesafe koy bence
Cagirirlarsa musait olmadigini dersleri falan bahane et
Merhaba sinir koy bence

Zaten mesafe konması gereken bir komşu olduğunun farkına varıp zamanında koymuşsunuz, yine aynısını yapmak daha doğru... Bazı çocuklar çok acımasız oluyor ama buda aileden geliyor🤔

Ben çok sinirlendim. Kızdım çocuğa ama annesi bir şey demeyince ben ne yapabilirim ki.
Annesine sorardım oğluna birşey demiyecekmisin diye? Yaptığının kabul edilemez olduğunu ve özür dilemesi gerektiğini söylemesini isterdim. Kızınıza bir şeyler söyledi mi kadın? Özür, teselli falan..

Merhaba hanımlar,

Cocuklari nasil yalniz birakiyorsunuz muhabbet edicez diyee cocuk bunlar hersey olabilirdi.....!

Kadın çocuğuna müdahale etse, çocuğu laftan anlamıyor olsa kahvenizi çocuklar yokken için derdim ancak komşumuz çocuğa müdahale etmiyorsa demek ki sorumsuz ve bencil biri. Benim çocuğum Tazmanya canavarı gibi davranabilir ama kimse ona laf söyleyemez, dokunamazgillerden. Komşunuzla da görüşmeyin bence.

Merhaba hanımlar,

Ben olsam ne kendim gorusurum ne de cocuklarimi muhattap ederim böyle tiplerle. Can yakmaktan kormayan insanlardan cocugumu da kendimi de sakınırım.

Aradan uzunn seneler geçti diyorsunuz o zamanlar kızınız 11 yaşındaymış şimdi daha da büyümüş olması lazım sizin kızınızda sırf o sandalye çocuğun elinde diye inadına ver oturıcam demiş koca kız onlarla çocuk mu oluyor çocuklarla mı oynuyor? Oğlan o zaman ilkokuldaymış şimdi ortaokuldadır yani o kadar koskoca kızı nasıl dövecek anlamadım ben yani. Tek taraflı bakmayın hep komşunuz çocuklarına laf desin istiyorsunuz ama siz çocuklarınıza birşey demiyorsunuz gözünüzle bile görmeden onları suçluyorsunuz görüşmeyin o zaman zor değil

Şaka gibisiniz gerçekten. İlk olaya istinaden söylüyorum iki küçük çocuğun kavgası için için kapılarına dayandınız üstüne senden korkar diyerek eşinizi mi gönderdiniz? Ek olarak kızınız 11 yaşında komşunun çocuğu ilkokula başlamış en fazla 6 yaşında yani. Baktığınızda ver oturucam diye sandalyeyi çekiştiren sizin kızınız. Siz o çocuk ama diye savunursunuz da sizin 11 yaş kızınız çocuk 6 yaş çocuğu çocuk değil mi? Olay olduğunda siz yanlarında değilmişsiniz ben sizi objektif bulamadım kusura bakmayın. Görüşmeyin olsun bitsin ne yapabilirsiniz başka? Siz kendi çocuğunuzdan sorumlusunuz arkadaşınız çocuğuna gereken öğütleri vermiyorsa çocukları yan yana getirmezsiniz olur biter.

Geçmiş olsun çok inşallah birseyi yoktur cocukcagzin kıyamam, ben başka bir noktaya takıldım ev sahibi değil de kiracı olsaydınız farklı mı olacaktı yorumlar? Hani niye belirtme gereği duydunuz?

Şaka gibisiniz gerçekten. İlk olaya istinaden söylüyorum iki küçük çocuğun kavgası için için kapılarına dayandınız üstüne senden korkar diyerek eşinizi mi gönderdiniz? Ek olarak kızınız 11 yaşında komşunun çocuğu ilkokula başlamış en fazla 6 yaşında yani. Baktığınızda ver oturucam diye sandalyeyi çekiştiren sizin kızınız. Siz o çocuk ama diye savunursunuz da sizin 11 yaş kızınız çocuk 6 yaş çocuğu çocuk değil mi? Olay olduğunda siz yanlarında değilmişsiniz ben sizi objektif bulamadım kusura bakmayın. Görüşmeyin olsun bitsin ne yapabilirsiniz başka? Siz kendi çocuğunuzdan sorumlusunuz arkadaşınız çocuğuna gereken öğütleri vermiyorsa çocukları yan yana getirmezsiniz olur biter.

Ben de buna şaşırdım..
Insan hep mi karşıdakinde görür suçu?
11 yaşındaki kızla 6 yaşındaki çocuk sandalye çekiştirmişler, kiz birakinca muhtemelen cocuk da dustu, cani yandi ve can yaktı.
Doğru mu, değil.
Ama 6 yaşındaki bir çocuktan bu kadar kontrollü olmasını beklemek de garip.
Kadın ne desin?
Zaten onun da çocuğu magdur.
E konu sahibi de kaymis fircayi,
Canını mi alsın?

Bu arada bir önceki olayda, eşinizi yollamanız yetmemiş demekki, yıllar sonra aynı şeyleri yasamissiniz.
Bir dahakine kahveden adam toplayın.

Back
X