Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farklı bir şey savunmadım karşıt görüş oluşturdum. Her neyse...
Ayrıca o dizide +13 / +18 ibaresi kullanılıyor. Duyarlı olan ailelerin zaten çocuklara onları izletmemesi lazım. O işaretler boşa konulmuyor.
peki ben ne demişim yorumlarımda?
ben aile eğitimi önemli diyorum programları gizleyin demiyorum.
her aile iyi eğitim vermiyor diyorum iyi eğitim almayan çocuklar etraftan daha cok etkilenir diyorum
yani biri bu programı izledi diye hemen kardeşine saldırmaz elbette. eğitimden bahsediyorum ben.
dediğim şey anlaşılmadıgı için farklı şekilde itham edildim.
o yüzden vazgectim
buyrun istediğiniz şeyleri maaile izleyin kimse karısmaz diyorum
iyi günler. ben bu konuya yazmak istemiyorum.
Bilmiyorum kitap gibi hepsini okumadım. Son yorumuna istinaden cevap verdim.
kitap kadar uzun yazmadım zaten. hepsini okumadıgınız için 1 yorumumla benim düşüncelerimi çözemezsiniz.
o yüzden tartısmaya gerek yok.
bir psikologla konuşursanız......tecavüz ölüm zehirlenme vs hiçbiri aile içi tecavüz maduru olmak kadar korkunç değil arkadaşlar...........dizide enset yaşayan insanı madur olarak gösterseler yine sesim çıkmazdı........ki normali budur
Bakin, bence mesele bu degil. Tartisma konusu ensestin kendisi degil, bunun televizyonda acikca gosterilmesi. Kimse burda ensest normal bir seydir demiyor zaten. Toplumda varolan bir olgu, varolan bir seyin sinemada islenmesi de kacinilmaz.
Bu dizinin konusu bu. Isteyen izler, istemeyen izlemez. 1. bolumu izleyen herkes zaten dizinin gidisatini anlayabilir, kimse kimseye silah zoruyla bu diziyi izletmiyor.
Son bir yorum: siz diziyi izliyor musunuz? Cersei Lannister hicbir seyin veya hic kimsenin kurbani/magduru olmamis ve olamayacak bir karakter, magdurlukla veya kurbanlikla alakasi olabilecek son insan. Bu kadini magdur olarak gostermek imkansiz, cunku dizideki en guclu kisilige sahip karakterlerden biri. Ortada bir tecavuz falan da yok zaten, o da kardesine asik, kendi iradesiyle onunla birlikte oluyor, istemedigi zamanlarda kendi iradesiyle kardesini itiyor.
Diziyi izlemiyorum ama haberi okudum. Çok kafam karıştı yalnız. Oğullarının cenazesi başında diyor. Ölen çocuğun anne ve babasıysa eğer yanındakiler, bunun neresi ensest? Anne-baba, karı-koca değil mi işte? Yoksa o çocuk zaten iki kardeşin ilişkisinden mi dünyaya gelmişti?
abla kardeş ilişkisinden dünyaya geldi, kral oldu öldü, spoiler vermek gibi olmasın![]()
İzlemeyi düşünüyordum ilk sezondan itibaren ama vazgeçiyorum sanırım. Etkilenirim ben bu tarz iğrençliklerden yav kınamak gibi olmasın da.
Öz kardeş mi peki bu ikisi
son sezon içinde spoiler ın gözü çıktı zaten, her bölümden sonra gazeteyi bir açıyorum kocaman bi game of thrones başlığı dün akşamki bölümde şu şu oldu diye başlık![]()