• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Game Of Thrones'ta oğullarının cenazesi yanında ensest

[video=youtube;iN8PKcNGcuI]http://www.youtube.com/watch?v=iN8PKcNGcuI[/video]

introsuna bayılıyorum, gelmiş geçmiş en güzel intro bence

bu fantastik bir filmmi. orta çağda geçiyor sanki.. ingilterede gibi..

Çok çok eski... Ejderhalarin olduğu kölelerin oldugu bir donem orta cag deniliyor

Ve evet fantastik dizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiçbir şey anlamadım ben :26:

Şimdi o tabuttaki genç çocuk kral mı ? O sarışın kadın kim ? Peki adam ?
Adamla kadın kardeş. Çocuk kim ?

O tabuttaki genç çocuk kral çünkü babasi sanilan adam kraldi ve babası sanilan adam öldü...

Kadin ölen çocuğun annesi, öpüştüğü adam ise ölen çocuğun gerçek babası.. Ayni zamanda kardeşler..

Son düzenleme:
izlesemmi bu diziyi napsam :27: ama böyle eski savaşlı filmler çok sevmiyorum ama şu Daenerys Targaryen ilgimi çekti :24:

Severek izlediğim bi dizi. Görseller müzik kurgu cok cok iyi. Yine de bir takım sahneler rahatsız ediyor beni. Hadi ben etkilenmedim ama etkilenecek kişiler olacak mutlaka.

Bunları göz önüne alıp bi şekil düzen verseler keşke.

O tabuttaki genç çocuk kral çünkü babasi sanilan adam kraldi ve babası sanilan adam öldü...

Kadin ölen çocuğun annesi, öpüştüğü adam ise ölen çocuğun gerçek babası.. Ayni zamanda kardeşler..

Hııı bunlar yıllar önce bir kere sevişmişler, çocukları olmuş. Şimdi çocuk öldü, bir daha sevişiyorlar :9:

duydum onuda eski tarzsa bakmam heralde :27: bana vampirli şeylerle gelin :27:

bide diyor en kindar kadını sevdim diye :53: kardeşin ulan senin o :27:

Valla çok ilginç ya ... Hani senarist olsam, böyle iğrenç bir şeyi senaryoma yazmam :53:

Dizinin son bölümünü izlediğimde "oha artık yuh:53:" oldum ben de.Ve fakat bu adamların işi bu zaten.Rahatsız edici,tiksindirici herşeyi gösteriyorlar dizide.Ve o ensest ilişkiyi yaşayanlar öyle sizin benim gibi normal insanlar değil,görüp görebileceğiniz en ruh hastası karakterler.Zaten dizide bi tane aklı başında adam yok herkes ayrı bi psikopat.Ama bu karakterlerin akıbeti hep kötü oluyor yani o yönden ibretlik bile olabilir.

Velhasıl bu sahne çok mu gerekliydi derseniz,olmasa da olurmuş yani.Ama öyle çok abartılacak bir durum da yok.Zaten tüm sevişme sahneleri çıkartılsa bile çoluk çocuğa izletilecek dizi değil kesinlikle.Her türlü vahşet var içinde.Zaten 3.sayfa haberlerinde gördüğümüz sapıkların bu diziden haberi olduğunu bile sanmıyorum.Yaptıkları herşey onların öz ruh hastalığının eseri.Böyle filmler diziler,içinde böyle sapıkça hisler barındırmayan bir insanı özendirmez zaten içinde olanı özendirir ki içinde olanın da diziye filme ihtiyacı olmaz yapacağını yapar yine.

eşimle o günü tesadüf eseri açtık..cenazenin başında bunlar:27:
kadın dedi işte onu öldür:27:
adam o bizim kardeşimiz nasıl öldürürüm dedi:26:

eşim bana sordu ne dedi diye:ssz:
bunlar sevgili gibi davranıyor ya adam dumur oldu:27:
bende kardeşimz dedi dedim:27:
sonra kadın adamın bileklerini tuttu sanırsam,böyle birine nasıl göblümü verdim gibisinden bir şey söyledi:ssz:biz salak salak bakıyoruz:44:
sonra ben dedimki retük artık karışmıyor galiba dedim:40:
eşimde..yoo olurmu karışıyo dedi:44:
yukarıda canım dizyi izleyince eşimle diyaloğumuz..:27:

Back