- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Iyide o zaman hiç film yapilmasin. Filmde bir eroince eroin sattiginda göstermesinler, biri öldürüldügü gösterilmesin,
bazi dini gruplara caiz gelmiyor diye, iki kizin sarilip öpüsmesi gösterilmesin, hatta o ayni grup için farkli bir dinin ibadeti gösterilmesin, çoçuklar etkilenir diye,...
Anlatabildimi, liste uzadikça uzar. Birseyin normal karsilanmasi bir dizi ile alakasi yoktur. Mesela simdi bir kiz ile erkegin sevgili olmasi normallestiyse bu kentlesmekten dolayi, cep telefon ile iletisime girmemizden dolayi,... oldu. Dizi ile filmden dolayi oldugunu sanmam.
Yani herkez burda endisileniyor halbuki çogu bu diziyi zaten görmedi. Yani gerçekten anlamadim ben. Diziyi görseniz bu diziyi savunan insanlari daha iyi anlardiniz.
Ben kendimi ifade edemiyorum sanırım.
Bu diziyi izlememe gerek yok ki bazı yorumları yapmam için çünkü ben zaten diziye p.. muamelesi yapmıyorum.
Ayrıca öyle olsa dahi siz zaten işin o kısmını geçmişsiniz zaten normal karşılıyorsunuzç.
Ama öyle gereksiz bi sahneye karşıyım buna karşı olmak için milyonlarca izleyicisi olmasına gerek yok.
Sanırm siz Tv nin insanlar üzerindeki etkisini bilmiyorsunuz yoksa bu kadar küçümsemezdiniz.
Şunu da belirtmek isterim ki doğrudan etikisi olduğnu söylemiyrum ben zaten şu dizide şunu görduk hadi biz de yapalım mantığı değil yani.