TV de başka tuslarda var başka kanallarda şifreleme seçenegi ha birde kapama tuşu var...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kapatma tuşu var iyi hoş diyorsunuz da arkadaşlar ama biz her şeye bu mantıkla bakarsak iyi valla..Edep haya kalmasın herkes kendi aleminde aksın..Ben insanların bu tip şeyleri izleye izleye artık normal karşılandığını düşünüyorum zaten amaçları da bu ve başarıyorlar ahlaki çöküşe bakarsak gaylik lezbiyenlik gibi şeyler o kadar normal karşılanıyor ki(hastalıklardan bahsetmiyorum).Çekmesinler arkadaşım koymasınlar o sahneyi ne kaybedecekler ya da izleyici ne kaybedecek? Ben tv de zap yaparken bile rahatsız oluyorum ailemle otururken ben utanıyorum .Hoş değil bana göre.
Sizler edebinizde bir eksiklik görmeyebilirsiniz ama daha dün haber paylaşıldı burada antalyada bir abi kardeşine 1 yıl boyunca livata yoluyla tecavüz etmiş diye
ben hala o olayın etkisinden çıkamadım.
her insan aynı değil, böyle programların zararı var.
buna gelene kadar ne zararlı programlar var diyeceksiniz ama nasıl onlar zararlıysa bu da zararlı işte .
ailesi cinsel eğitim vermediği, iyi terbiye etmediği bir çocuk böyle şeyler izleyince etkileniyor işte.
her insanın aile terbiyesi aynı değil.
[h=2]Game Of Thrones'un yayınlanan son bölümü, tüm dünyada adeta bomba etkisi yarattı.[/h]
Cercei Lannister ve Jamie Lannister'ın sevişme sahnesi sınırları zorlamak bir yana, ne kadar sınır varsa alt üst etti.
[h=3]JOFFREY'NİN CENAZESİNDE ENSEST[/h] Geçen hafta Kral Joffrey'nin ölümüyle dizinin hayranları adeta sarsılmıştı. Bu hafta Geofrey'nin cenazesinde, tabutunun yanında annesi ve babasının, aynı zamanda kardeş olan Cercei Lannister ve Jamie Lannister'ın ensest ilişkiye girdiği sahne geceye damga vurdu.
http://www.ensonhaber.com/game-of-thronesta-ogullarinin-cenazesi-yaninda-ensest-2014-04-23.html
yanlız haberde "dünyada bomba etkisi " yarattı diyor, bir çok kesim tepki gösterdiğine göre rahatsız eden bir sahne demekki !!!
Dünya tepki gosteriyor, Türkiye kiyaslaniyor bende anlamadim.yanlız haberde "dünyada bomba etkisi " yarattı diyor, bir çok kesim tepki gösterdiğine göre rahatsız eden bir sahne demekki !!!
Dünya tepki gosteriyor, Türkiye kiyaslaniyor bende anlamadim.
Illa muhalefet olsunda ne olursa olsun mantiginda farkli yerlere cekiliyor. Dizi cok iyi olabilir. Dizinin konusuda iyi dir. Ona dedigimiz bisey yok. Ama ensest nedir abi yaa?
ya hu illa bu dizi demiyorum ben böyle şeyler tvde olsun dışarıda olsun haberlerde olsun görülüyor ve etkileniyor iyi eğitim almayan çocuklar.
o çocuklar anasının karnından ögrenmiyor ya tecavüz etmeyi
elbette bir şekilde bir yerden görüyor.
neden illa bu diziye baglıyorsunuz?
benim yasadıgım yerde ya daha 8 yaslarında cocuk kendınden küçük cocugu kümes gibi bir yere götürmüş pantolonları indirmiş arkadan yaklasmaya calısmıs tabi ikisi de bir şey bilmiyor kızın annesi görmüş onları da. bu cocuk doğustan mı öğrendi bunu?
Elbette yetişkin insanlar ister izler; ister izlemez. İster zap yapar, ister tv yi kapatır. Ancak her kanal bu yolla yaklaşırsa izlenecek bir şey kalmaz.
Ben bazen ailece tv izlerken kızımın o şiddet sahnelerini görmesinden çok rahatsız oluyorum. Hemen kanal değiştiriyorum, diğer kanalda da başka bir şey. Sonra başka bir şey
yanlış yerden altını yapmışım- düzeltemedim :s
İşte bu insanlara tecavüze bahane edilmesin tahrik olmasınlar diye kadına onca baskı yapılmıyor mu? yok efendim etek giymeceysin yok saçını başını kapatacaksın filan. Eğer kapatmalar göstermemeler işe yarasaydı doğu illerinde tecavüz oranı daha yüksek olmazdı. Neymiş çözüm gizlemekden gelmiyormuş. Çözüm eğitimden geliyormuş!! Sapkına sapkın olması için bahane çok!!!
Bu tür konularda hep cevabım şudur!
Edep kişinin kendisine hastır! yanlış buluyorsan o yanlışı sen uygulamazsın, ama başkasının yanlışına müdahele saçmadır. Dedim ya edep haysiyet kişiye hastır. Başkası edepsizse yargılama gibi bi hakkın yok, yargılayacaksan kendin edepsizlik yapınca ve buna önem veriyorsan kendini yargılarsın. Ayrıca bir insanın psiokolijisi ensest bir kareden etkilenecek kadar bozuksa, ona metaryale gerek yok nasıl olsa bahanesini bulacaktır içindeki tatminsizlik için. (umarım sözlerimi kişisel algılamamışsındır ama insanların kendi doğrularıyla başkalarını çekillendirme yaklaşımlarından çok sıkıldım)
bu yorum da mı banaydı?
pardon ben sizin dediğinizden hiçbir şey anlamadım ne diyrsunuz?
neden konuya değil de bana yorum yapıyorsunuz
Konuya da yorum yaptım fakat başkalarının yorumlarına yorum yapılmıyormuydu :s sadece konuya mı yorum yapılması şart.
hayır yapılıyor tabi ki
ama benim yorumumu alıp farklı seyler savunmanız garip. dün o kadar kendimi anlatmaya calıstıgım halde anlaşılmadı
o yüzden sizler istediğiniz kadar cocuklarınızı da yanına oturtup bu tür programlar izleyebilirsiniz. kimse engellemiyor.
hayır yapılıyor tabi ki
ama benim yorumumu alıp farklı seyler savunmanız garip. dün o kadar kendimi anlatmaya calıstıgım halde anlaşılmadı
o yüzden sizler istediğiniz kadar cocuklarınızı da yanına oturtup bu tür programlar izleyebilirsiniz. kimse engellemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?