Iyide o zaman hiç film yapilmasin. Filmde bir eroince eroin sattiginda göstermesinler, biri öldürüldügü gösterilmesin,
bazi dini gruplara caiz gelmiyor diye, iki kizin sarilip öpüsmesi gösterilmesin, hatta o ayni grup için farkli bir dinin ibadeti gösterilmesin, çoçuklar etkilenir diye,...
Anlatabildimi, liste uzadikça uzar. Birseyin normal karsilanmasi bir dizi ile alakasi yoktur. Mesela simdi bir kiz ile erkegin sevgili olmasi normallestiyse bu kentlesmekten dolayi, cep telefon ile iletisime girmemizden dolayi,... oldu. Dizi ile filmden dolayi oldugunu sanmam.
Yani herkez burda endisileniyor halbuki çogu bu diziyi zaten görmedi. Yani gerçekten anlamadim ben. Diziyi görseniz bu diziyi savunan insanlari daha iyi anlardiniz.
Iyide o zaman hiç film yapilmasin. Filmde bir eroince eroin sattiginda göstermesinler, biri öldürüldügü gösterilmesin,
bazi dini gruplara caiz gelmiyor diye, iki kizin sarilip öpüsmesi gösterilmesin, hatta o ayni grup için farkli bir dinin ibadeti gösterilmesin, çoçuklar etkilenir diye,...
Anlatabildimi, liste uzadikça uzar. Birseyin normal karsilanmasi bir dizi ile alakasi yoktur. Mesela simdi bir kiz ile erkegin sevgili olmasi normallestiyse bu kentlesmekten dolayi, cep telefon ile iletisime girmemizden dolayi,... oldu. Dizi ile filmden dolayi oldugunu sanmam.
Yani herkez burda endisileniyor halbuki çogu bu diziyi zaten görmedi. Yani gerçekten anlamadim ben. Diziyi görseniz bu diziyi savunan insanlari daha iyi anlardiniz.
Ben kendimi ifade edemiyorum sanırım.
Bu diziyi izlememe gerek yok ki bazı yorumları yapmam için çünkü ben zaten diziye p.. muamelesi yapmıyorum.
Ayrıca öyle olsa dahi siz zaten işin o kısmını geçmişsiniz zaten normal karşılıyorsunuzç.
Ama öyle gereksiz bi sahneye karşıyım buna karşı olmak için milyonlarca izleyicisi olmasına gerek yok.
Sanırm siz Tv nin insanlar üzerindeki etkisini bilmiyorsunuz yoksa bu kadar küçümsemezdiniz.
Şunu da belirtmek isterim ki doğrudan etikisi olduğnu söylemiyrum ben zaten şu dizide şunu görduk hadi biz de yapalım mantığı değil yani.
Diziyi izleyenler o sahneler olmasa da olurdu diyor ama:26:Ben öyle birseyi normal karsilamiyorum. Yani her dizide olsun demiyorum, yada olmazsa dizi birseye benzemez demiyorum.
Benim dedigim, olduda burdakiler oldugundan daha çok deger yüklediler üzerine.
Televizyon elbette insanlarda etki yapar, etki yapmaz demiyorum fakat tekrar diyorum, bu kadar abartili bir sekilde degil. Ve kendin belirliyorsun ne kadar etki yaptigina. Bir cahil aile mesela dizilerdeki zenginlerden etkilenip kredi kart ile borçlanip iphone, ipad alabilir mesela. Buda ailenin daha çok cahilliginden dolayi, yani sirf diziden dolayi degil.
Simdi mesela dizilerde zengin insanlar gösterilmesinmi? Sanki ikimiz kendimizi anlatamiyormusuz gibi hisettim
Bir de bana bu konu ütopik geldi aslında ......ensest deyince aklınıza ne geliyor.........benim aklıma hiçbirzaman iki kardeşin rızası gelmiyor.........film biraz ütopik çok saçma hayvanla ilişkiye girse daha gerçekçi bulurdum..........benim aklıma ensest deyince tecavüze uğramış hayatları mahvedilmiş çocuklar geliyor........bu tüm dünyada böyledir.......hiçbir sapık ayakları üzerinde duran kardeşine ya da ablasını böyle birşey için ikna edemez ben duymadım
O yüzden filmin ne yapmaya çalıştîğını anlamadın........lakin yazılı ve görsel medya çocukların cinsel gelisimini olumsuz yönde etkilediği ve evliliklerin mutsuz olduğu bir gerçek
Herkes aile kavramına muhtaçtır.......ya çocuklar.......ne kadar aciz kandırılabilir ve zayıf............peki zorlama olmasın.............görünmeyen bir zorlamayla istemsizce razı gelmesi...........eve muhtaç insan olan çocuklar için çok feci durumlara gebe.........güçlü olan erişkin çocuk büyüse dahi çocuğun bu cehennemden kurtulmasını önlemek için her türlü tedbiri alabilir ve bunları yaparken vicdanı rahat olabilir ve sen bunu televizyonda normalleştiriyorsun...........eşeğin aklına karpuzkabuğunu sokuyorsun
Gaylik/lezbiyenlik doğuştan gelir ve sonuna kadar normaldir.
Ensest ilişki aklı başında insanlar tarafından 1000 yıl da geçse normal karşılanmayacaktır. Senaristler şunları seviştirelim milletin ahlakı bozulsun diye düşünmüyor. Bazen insanlara bunu rahatsız edici olarak sunarlar ki farkındalık artsın.
Çakır'ın arkasından namaz kılan ülkeyiz biz, bir şey olmaz. Türklerin çoğu bunları izlemiyor zaten. Genel olarak öküz gibi bakışmaları içeren dandik dizilerden hoşlanırlar.
Aradan 1000 yıl da geçse ensest ilişki aklı kıt olmayan insanlar tarafından normal karşılanmayacaktır. Bu bir sapkınlık, rahatsızlık.
Tebrik ederim kendi kendinizi çürüttünüz. Eşcinsellik hastalık kapsamından çıkarılmıştır çünkü bu bir hastalık değildir, olağan bir durumdur. Hele hele sapkınlık hiç değildir. İnsanlar 18-19 yaşına gelip birden eşcinsel olmuyor. 3-4 yaşlarından itibaren hemcinslerinden farklı özellikler gösteriyorlar. Eşcinsellik hayvanlarda da görülür. Yalnız homofobi ciddi bir hastalıktırHayır gaylik lezbiyenlik doğuştan gelmez bu insanların ahlaksızlığıdır.Hatta '93 de Dünya Sağlık Örgütü tarafından gaylik lezbiyenlik hastalık olmaktan çıkarılmıştır.Tamamen sapkınlıktan ileri gelen bi durum yani.Senaristlerin bu tip bi sahneyi koymaları öylesine olarak nitelendirilemez bence.Daha geçen gün tepki almıştı halbuki.Bu ensest ilişki hoş karşılanamaz tabiki bunları biliyorlar tepki de aldılar neden üstüne basa basa tekrar böyle bi sahne koyuyorlar..
Yahu biz Çakır'a cenaze töreni,Bihter'e mevlüt düzenlemiş milletiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?