Game Of Thrones'ta oğullarının cenazesi yanında ensest

Ben kendimi ifade edemiyorum sanırım.
Bu diziyi izlememe gerek yok ki bazı yorumları yapmam için çünkü ben zaten diziye p.. muamelesi yapmıyorum.
Ayrıca öyle olsa dahi siz zaten işin o kısmını geçmişsiniz zaten normal karşılıyorsunuzç.
Ama öyle gereksiz bi sahneye karşıyım buna karşı olmak için milyonlarca izleyicisi olmasına gerek yok.
Sanırm siz Tv nin insanlar üzerindeki etkisini bilmiyorsunuz yoksa bu kadar küçümsemezdiniz.
Şunu da belirtmek isterim ki doğrudan etikisi olduğnu söylemiyrum ben zaten şu dizide şunu görduk hadi biz de yapalım mantığı değil yani.

Ayrıca sapkınlık başka,dinlerin birbirine göre durumu başka kimse böyle birşey dşünmedi ki!

Son düzenleme:
Haberi paylaşan site zaten en başta ofsayt. Ne yalan söyleyeyim ciddiye alamadım patlattım kahkahayı.

Eğer bir diziyi izleyip de fazlasıyla etkilenip aynı şeyler yapmayı düşünen varsa o onun hastalıklı bir ruh halinde olduğunu gösterir zaten. Cnbc-e bizde diziyi yayınlarken sevişmeli sahneleri kesip de yayınlıyor. Yani televizyonda göstermiyorlar zaten. İsteyen internetten izler. Aklı uçkurunda olan kişiler sadece bu diziden farklı bir mana çıkartır.
Her şeyi sekse bağlamaya gerek yok. Biz izliyoruz diye aynı şeyleri yapacağız diye bir kaide yok. Cahil ve aklı başında olmayan kimselerin yapacağı bir iş bu o da zaten eğitimsizlikten, sapıklıktan meydana geliyor.

Ben öyle birseyi normal karsilamiyorum. Yani her dizide olsun demiyorum, yada olmazsa dizi birseye benzemez demiyorum.
Benim dedigim, olduda burdakiler oldugundan daha çok deger yüklediler üzerine.

Televizyon elbette insanlarda etki yapar, etki yapmaz demiyorum fakat tekrar diyorum, bu kadar abartili bir sekilde degil. Ve kendin belirliyorsun ne kadar etki yaptigina. Bir cahil aile mesela dizilerdeki zenginlerden etkilenip kredi kart ile borçlanip iphone, ipad alabilir mesela. Buda ailenin daha çok cahilliginden dolayi, yani sirf diziden dolayi degil.

Simdi mesela dizilerde zengin insanlar gösterilmesinmi? Sanki ikimiz kendimizi anlatamiyormusuz gibi hisettim

Diziyi izleyenler o sahneler olmasa da olurdu diyor ama:26:
Evet ben de öyle hissettim.
amaaaaaaaaaaaan boşver

Son düzenleme:
Bir de bana bu konu ütopik geldi aslında ......ensest deyince aklınıza ne geliyor.........benim aklıma hiçbirzaman iki kardeşin rızası gelmiyor.........film biraz ütopik çok saçma hayvanla ilişkiye girse daha gerçekçi bulurdum..........benim aklıma ensest deyince tecavüze uğramış hayatları mahvedilmiş çocuklar geliyor........bu tüm dünyada böyledir.......hiçbir sapık ayakları üzerinde duran kardeşine ya da ablasını böyle birşey için ikna edemez ben duymadım
O yüzden filmin ne yapmaya çalıştîğını anlamadın........lakin yazılı ve görsel medya çocukların cinsel gelisimini olumsuz yönde etkilediği ve evliliklerin mutsuz olduğu bir gerçek

Aynen ensest deyince benim de aklıma o gelmiyor.

eser hayatta olan biten iyi kötü herşeyi sergilemeli mi yoksa iyiyi güzeli ideal olanı mı göstermeli???

platon ve aristo başlamış tartışmaya hala sürüyor...

böyle olmalı böylesi doğru diyemiyorum..

Herkes aile kavramına muhtaçtır.......ya çocuklar.......ne kadar aciz kandırılabilir ve zayıf............peki zorlama olmasın.............görünmeyen bir zorlamayla istemsizce razı gelmesi...........eve muhtaç insan olan çocuklar için çok feci durumlara gebe.........güçlü olan erişkin çocuk büyüse dahi çocuğun bu cehennemden kurtulmasını önlemek için her türlü tedbiri alabilir ve bunları yaparken vicdanı rahat olabilir ve sen bunu televizyonda normalleştiriyorsun...........eşeğin aklına karpuzkabuğunu sokuyorsun

Yani ortalama bir insan eve muhtaçtir.......ergen bile olmasa rızası kesin vardır denemez........bunun normalleştirilmesi çok tehlikeli

Hayır gaylik lezbiyenlik doğuştan gelmez bu insanların ahlaksızlığıdır.Hatta '93 de Dünya Sağlık Örgütü tarafından gaylik lezbiyenlik hastalık olmaktan çıkarılmıştır.Tamamen sapkınlıktan ileri gelen bi durum yani.Senaristlerin bu tip bi sahneyi koymaları öylesine olarak nitelendirilemez bence.Daha geçen gün tepki almıştı halbuki.Bu ensest ilişki hoş karşılanamaz tabiki bunları biliyorlar tepki de aldılar neden üstüne basa basa tekrar böyle bi sahne koyuyorlar..

Bir kere cehalet bu kadar belli edilmemeli. Keza lezboyenlik/ gaylik yonelimdir, hastalik yada tercih degildir.

Biz nasil dogustan itibaren herhangi rgitim almadan erkekleri cekici buluyorsak, onlarda hemcinslerini buluyor. Tv nin kapatma tusu var. bi zahmet ergen yada cocuklarin girmesini engelleyim ulvi ahlak cokusunu engellemek icin sifreleme ve kanallari da sifreleme/silme gibi seceneginiz var.

Bence hatta butun dunya sevisiyor dunyayi da kapatalim.

Sent to my Iphone using Kadinlar Kulubu

Bu diziden bu sahneler kalksa bile yasi nedeniyle aile denetiminde olmaasi gereken bir çocuğa bu dizi İZLETİLEMEZ.... İçinde barindirdigi ölüm öldürme sahneleri bir çocuğun izleyebileceği sahneler değildir...

8 yaşındaki çocuğum izliyor ama.icinde ensest ilişki varmis artik izlemesin diyen anne babanin ben aklindan şüphe ederim.. Bu dizi bu sahneleri olmasa dahi belli yas grubunun ASLA İZLEYEMEYECEGİ bir dizidir..

Bu da film dizi yapimcilarinin sorumluluğu kontrolünde değil ebeveynlerin kontrolünde olması gereken bir konudur...

18 yas ve ustune gelince TVde görup buna ozeniyorsa basta ailesi tv ye suç bulmak yerine önce çocuğunu bir psikolog a gotursunler.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşcinsellik ahlaksızlık ya da sapkınlık değil sadece dininizde yasak olan bir şeydir. Yeter artık bu insanlara hakaret edip durmayın. Biri dava açsa kazanır şu yazılanlara. Ahlaksızlık bambaşka bir şeydir.

Bu ülkede o kadar kötü programlar gösteriliyor ki ama biz muhteşem yüzyıla takarız bir de kimsenin izlemediği bu yabancı diziye. Seda Sayanla kaynana gelin izlersiniz, mafya dizileri reyting rekorları kırar. Küçük Ağa denen saçmalık dizi Kurt Seyit ve Şurayı geçer. Akasya Durağı, Pis Yedili, Arkada Sokaklar 28. tekrarında hala çok izlenir. Leyla ile Mecnun yayından kaldırılır. Beni böyle sev zar zor bir şeyleri götürmeye çalışır.

Çocuklara tecavüz eden sapıkların hiçbirinin game of thrones denen diziden haberi yok. Söyletmeye kalksan ismini söyleyemez. Eminim hepsi Kurtlar vadisini izlemiştir ama. Akasya durağını izlerken falan da gülüyordur bu tipler.

Tv nin de bir kabahati yok aslında izleyici ne istiyorsa onu gösteriyor.

Bu arada dizi gerçekten çok heyecanlı. Adamlar yüzlerce yıllık kölelik zulmune başkaldırıyor dizide.

bir görüntünün özendirici olması için o kişinin sapık olması lazım. ensestten bahsediyorum.
diziyi izlemedim. ama şunu biliyorum ki ensest dü
nyada olan iğrenç üstü bir olay. ve dizilerde filmlerde bunları yok saymıyor. olsn bir şeyi gösteriyor. normalleştirme değil tabii. sadece var olanı gösterme. bunu seyreden gidip kardeşimle beraber olayım demez.
kardeşinle beraber olma gibi iğrenç şeyi seyrederek aa normal bak yapayım demesi için zaten onun içinde sapıklık vardır. ki zaten bu dizi olsa kaç yazar olmasa kaç yazar. o zatan ruhundaki o iğrençliği yapacaktır bir gün.
yoksa normal onu seyreden her insan buna iğrenerek bakar. ve bakıyordur.
çocukların zaten bunu izlememesi gerekir. sanırım dizide onda başlıyor. kuzucukklar o saatte uyumuş olmalı zaten.
iş anne babaya düşüyor.çocuğuna verdiği eğitim,ne doğru ne yanlış onu göstermesi çok çok önemli. bir çocuk bunu öğrendikten sonra içindede sapıklık yoksa asla bir anda sapık olmaz. seyredip aa bu normal demez.

bu tip olaylarda dizilerin normal yaşlardaki insanları etkiliceni zannetmem çocuklar zaten bu tip dizilerden uzak tutulmalı insanın sapık olması için sadece bir dizi değil bir kaç etkileşim gerekir yetiştirme aileden aldıgı eğitim çocuklugunda acaba böle bir olaylamı karsılaşmıs falanda filan sadece bir diziyle olcak şey değil arkadaşlar

[h=2]Game of Thrones'un uyarlandığı 'A Song of Ice and Fire'ın yazarı George R.R. Martin, tepkilerin ardından kendi blogundan açıklama yaptı.[/h] Martin, o sahneyi görünce kendisinin de şaşırdığını belirterek; "Eğer bu sahne insanları yanlış sebeplerden rahatsız ettiyse pişmanım." diye konuştu. 4. sezonun 3. bölümünde, iki kardeş olan ve ensest ilişki yaşayan Cersei Lannister ve Jaime Lannister, öldürülen oğullarının önünde sevişmişti. Hatta bu sahne kimilerince 'tecavüz' olarak da yorumlandı.

'O SAHNE İÇİN ÇOK PİŞMANIM'
Bu sahnenin hemen ardından sosyal medyadan diziye nefret mesajları yağmaya başladı. Dizinin o sahnesi Türkiye'de gösterilmedi. Game of Thrones'un uyarlandığı 'A Song of Ice and Fire'ın yazarı George R.R. Martin, tepkilerin ardından kendi blogundan açıklama yaptı. Martin, o sahneyi görünce kendisinin de şaşırdığını belirterek; "Eğer bu sahne insanları yanlış sebeplerden rahatsız ettiyse pişmanım." diye konuştu. Kitapta hikayenin öncesinin farklı olduğuna değinilirken, Martin bu sahneleri yapımcılarla tartışmadığını ifade etti. haberler.com

Tebrik ederim kendi kendinizi çürüttünüz. Eşcinsellik hastalık kapsamından çıkarılmıştır çünkü bu bir hastalık değildir, olağan bir durumdur. Hele hele sapkınlık hiç değildir. İnsanlar 18-19 yaşına gelip birden eşcinsel olmuyor. 3-4 yaşlarından itibaren hemcinslerinden farklı özellikler gösteriyorlar. Eşcinsellik hayvanlarda da görülür. Yalnız homofobi ciddi bir hastalıktır

Eşimin 5 yaşında yeğeni k.vadisini izliyor polat gibi dolanıyor ortada silah yapıyor kendine falan kimse bunlara bişey demez çocukların izleyemeyeceği diziler için konuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…