merhaba smartqueen bende yaklasık 8 sene onceporselen yaptrmıstım on dört dişime fakat pek memnun kalmadım galip güreli merak ettim cidden muayene ucreti ne kadar acaba ben istanbulda oturmuyorum o yuzden tedavi ne kadar sürede bitiyor acaba
Merhaba,
Adetine 1500 Euro verdim. Muayene ücretini 50 Euro diye hatırlıyorum ama diş yaptırmaya karar verdiğim için almamışlardı. Muayene olmayı planlıyorsanız en az 1 ay sonraya randevu veriyorlar çünkü Galip Bey dişi yapılacak hastaya ilk kendisi bakıyor, çok talep olduğundan ve haftasonları çalışmadıklarından süre uzuyor tabi. Sorunun veya sizin ne istediğinizi hemen kendisi tespit ediyor.
Siz daha evvel porselen yaptırdıysanız ve dişleriniz halihazırda kesildi ise, nasıl bir yol izlenir bilemiyorum açıkçası. Kendisi laminate veneer'i dişleri kesmeden, mevcut dişin üzerine yaprak gibi yapıştırarak yapıyor. Her şartta en iyi yöntemi önereceğinden eminim.
Tedavi, benim ön dişlerim adet olarak fazla ve biraz problemli olduğu için bir kaç aşamalı ve biraz vakit aldı. Önce bir deneme ile ofisinde ilk gittiğimde basit bir mock up yaptı. Karar verip ok ilerleyelim dediğimde, 2. randevuda maketi biraz daha şekillendirip benden strat için onay aldı.
bunu izleyen 3. randevuda, diş etlerim kesildi ve geçici implant yapımına başlandı. 4. randevuda dişetlerimin iyileşmesini takiben 10 gün sonra geçici implant takıldı. 20 gün geçici implantla yaşadım , bu sürede asıl dişlerim yapım için laboratuvarda idi. Sonra dişlerim geldi ve 1 saatte takıldı. Sonrası memnuniyet ve rahatlık...Yaklaşık 1 ayda 4-5 randevu ile bitirdim.
Sizin dişleriniz sayıca daha az ise daha kısa sürecektir.
paraya acımadım çünkü diş bu, defalarca yaptırmak daha pahalıya geliyor, 1 kere yaptırıp uzun süre memnun kullanmak daha karlı bence... rahat gülebilmek de paha biçilmez