Galiba yardımınıza ihtiyacım var

mormavimor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
109
0
Benim sorunum sürekli mutsuz olmam ve en ufak bi boş ana fırsat vermeden sürekli düşünmem o kadar çok düşünüyorum ki fiziksel olarak hep yorgun oluyorum bazen çok ufak bir nesneyi beni korkutucak kadar büyük görüyorum tabi sadece bır kac sanıye ama korkuyorum bu yuzden o anda herseye duyarlı oluyorum. bazende kendi soyadımı sevgılımın adnı unutuyorum çok değil 5 sanıye ıcınde hatırlıyorum ama o an reset yemişim gibi oluyor kendımı kötü hissediyorum bunlar geçici şeylermidir yoksa bir hastalıkmı napmam gerek bilmiyorum şu an sürekli ders çalışmam gerekiyor ama bunlar dengemi bozuyor...bana yardım edin arkadaşlar...

Sürekli mutsuz olmanın altında devamlı kafana bişeyleri takman mı canım. Mesela sana söylenen bir sözü yada sana bakılan bir bakışı beyninde yorman mı..devamlı düşünce halinde olmanın neler olduğunu biraz daha açabilirmisin? mesela bugün neleri düşündün ve neler oldu?

aslında dışardan hiç kafama işey takmayan bir insan gibi görünürüm ama çok takarım bana niye öyle demişti niye şu hareketi yapmıştım niye dışarı çıkmadım gibi çok basit şeyler ama büyüyüp beni yoruyor. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…