GALİBA ŞİZOFRENİ OLDUM KİZLAR

Zeynep_440808

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
352
70
18
28
Kizlar ben 2 yıl olucsk evleneli daha bir yıl dolmadan eltimle büyük kavgamız oldu beni büyücü muskaci ilan ettiler iftira attılar yuvamı dağıtmaya çalıştılar ama başaramadılar fakat
Eltim o kadar fena ki o kdr kötülük laf etti yine o iyi oldu ben kötü oldum hicbirsey yapmadığım halde bu durum çok ağır ıma gidiyor her kötülüğü yapıp nasıl bu kadar rahat vicdanlı oluyorlar bilmiyorum hiç bir şekilde güz göz değiliz bir yıl oldu konuşmuyoruz hiç sadece eşlerimiz konuşuyor kardeşleri birbirinden koparamayiz sonuçta ama bilmiyorum hazmedemiyorum ben herşeye rağmen bu kadar nasıl mutlu olabiliyorlar insan da vicdan azabı olur iftira çok büyük günah beni derinden yaraladı bu olay

Şizofreni ile nasıl bir bağlantı kurdunuz?

Ya çok haklısın da aklına geldikçe Allah’a havale et bence. Kendini meşgul et. Bir daha da görüşme böyle insanlarla. Sen çok düşünmekten takıntı haline getirmişsin.ne kadar az düşünürsen o kadar az etkilenirsin

Genel bir kanı oluşmuş sende tekrar tekrar düşünme artık. Hayatında değiller sonuçta. Herkes yaşattığını yaşıyor hiç merak etme.

Genel bir kanı oluşmuş sende tekrar tekrar düşünme artık. Hayatında değiller sonuçta. Herkes yaşattığını yaşıyor hiç merak etme.
İnşallah yaşar su ramazan ayı bitmeden Allah'ım onlar iftira ile yüreğimi yaktı onlarında yansın istiyorum ben bir yıldır kafayı yiycek gibiyim yok ne onlar evime gelir ne ben giderim eşim abisiyle konuşur eder ama evlerimize gelip gitme yok kaynanam ve görümcem bir ay orda bir ay bende kalıyorlar depremzede oldukları için tabi onlarda o kötü elti için yanıp tutusuyorlar o kadar kötülük goruyorlar ondan yine de o iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…