- 26 Şubat 2019
- 2.014
- 1.577
O kadar karışık durumdayım ki, benden mi kaynaklandı yoksa gerçekten sevmiyor da hissediyor muyum bilmiyorum..Tum yorumlara ragmen soyluyorum
var Bi sevgisizlik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar karışık durumdayım ki, benden mi kaynaklandı yoksa gerçekten sevmiyor da hissediyor muyum bilmiyorum..Tum yorumlara ragmen soyluyorum
var Bi sevgisizlik
Teşekkür ederim. Evlilik terapistine gideceğiz gibi gözüküyor.Kardesim evlilik terapisi almadan hemen lafi bosanmaya getirme. Yazdiklarinizdan baska büyük sorunlar yoksa evliliginizi gayet de calisabilirsiniz
Ben evliliğe hemen adapte olamadım. Eşimin de hataları oldu. Ailesiyle aramda dengeyi kuramadı beni hiç savunmadı vsNeden evden gitttiniz?
Terapiye gideceğiz gibi gözüküyor.O kadar blöf dolu bir konuşma ki. Adamın canı yansın da ağzınıza baksın diye ağzınıza geleni söylemişsiniz. Sonra da umduğunuz gibi gitmedi diye şok olmuşsunuz. Yani adam sizin bu acı sözlerinizle düzelmeyecek. Evliliğiniz de öyle. Ya boşanacaksınız ya da çift terapisi deneyeceksiniz
Elimden geleni yapmaya çalışacağım artık. Çoğunluğa göre ben haksızım.Sevginizi göstermeyisinizin, cabasızlıklarınız esinizi bu raddeye getirmis. Kendisini bambaska gördükten sonra afallamıssınız. Su dakkadan sonra cabalayacak olan sizsiniz bence. Esiniz gayet sakin cevaplar vermis.
Aslında kendı kabugunuza cekılmek yerine bu yasananların ustune hemen gunlerınızı renklendirmeye mı baslasanızO kadar karışık durumdayım ki, benden mi kaynaklandı yoksa gerçekten sevmiyor da hissediyor muyum bilmiyorum..
Açıkçası umursamıyor gibi gözüküyordu bende bu yüzden sert konuşup canını yakmak istedim hep. Ama umursadığını anladım dünYani sizin söylediğiniz şeyleri eşiniz tasdiklemis
Eşinizin ne hissettiğini düşündünüz mü sözleriniz karşısında
Umarım öyle olur teşekkürlerBüyütümüyorsunuz ama çözülmeyecek bir şey de yok gibi.
Zaman zaman soğumak, bekarlık hayalleri kurmak evliliğin bittiğini göstermez, ordan da döner, toparlanır.
Artık dikkat etmeye çalışıyorum ama önceden sinirlendiğimde malesef çok kırıcı konuşuyordum. Kızım doğduktan sonra bir kavgamızda ben bu evlilikten alacağımı aldım gerisi boş artık demiştim. Bu söz için ağlamış dün bunu söyledi. Ben bilmiyordum. Umursamıyormuş gibi davranıyordu.Diğer yorumlarınızı da okudum siz eşinizi sevmiyor gibisiniz. Gösteremiyorum lafı hikaye yani kusura bakmayın. Sevgi varsa mutlaka karşı tarafa geçer, gösterme şekli farklı olabilir ama öyle içinden içine olana sevgi denmez. Siz ben keskin konuşurum demişsiniz, kim bilir eşinize daha önce de neler dediniz. Erkek diye taştan değil bu insanlar. Bir yerden sonra o da vazgeçebilir ki evlilik danışmanına gitme teklifi de yine eşinizden gelmiş. Bence iyi olmuş bu konuşma. Siz belki kendinize gelirsiniz, gelmezseniz de bu evliliginiz ona göre şekil alır.
Evet sabah moralim bayağı bozuktu ama şu an biraz toparladım. Buraya yazmak iyi oldu.Aslında kendı kabugunuza cekılmek yerine bu yasananların ustune hemen gunlerınızı renklendirmeye mı baslasanız
Gerek cinsel
Gerek romantik bir sofra
Kadına düştüğü kadarını yapıp erkege dusem kısmını bekleriz Bi sekılde?
Teşekkür ederim umarım çözülürHayat inişli çıkışlı, evlilikler de öyle. Bence evlilik terapisti ile sorun çözülecek gibi duruyor. Sevgiler...
Empati yeteneğiniz yok. Hakaret olsun diye demedim, ciddiyim.Artık dikkat etmeye çalışıyorum ama önceden sinirlendiğimde malesef çok kırıcı konuşuyordum. Kızım doğduktan sonra bir kavgamızda ben bu evlilikten alacağımı aldım gerisi boş artık demiştim. Bu söz için ağlamış dün bunu söyledi. Ben bilmiyordum. Umursamıyormuş gibi davranıyordu.
Şu an yazdıkça hatırlıyorum. Ben kendi takıldıklarıma odaklanmıştım.
Olabilir. Kendimi savunmak için söylemiyorum ama bu kadar sert olma sebebim o beni kırdığı için canını acıtmaktı. Umursamadığını gördükçe daha da ağır konuşup kırmak istiyordum. Yani onun yaptığı da yanlış aslında.Empati yeteneğiniz yok. Hakaret olsun diye demedim, ciddiyim.
Heyecan zaten bitti bence ama benim korkum sevginin bitmesi.Evlilik zaten ömür boyu heyecan ile geçecek bir şey değil ki. Her şey gibi o da rutine biniyor. Kabul etmelisin bunu bence
Kürtaj konusunda haklısınız o da evlat kaybetmiş onun şoku olabilir.ama siz kürtaj için konu acmamissiniz sonradan söylediniz ki siz de çok hisli değilsiniz gibi.Ya aslında şöyle kürtaj oldum ve pek üzülmedi. Operasyondan çıktım bari bir elimi tut lütfen dedim. Sen biraz kendine gel diye bekledim falan dedi sonra yine yapmadı. Duygusal olarak hiç bir hissi kalmamış gibi.
Kendisi aynayı kendine tutsa ilişkinin başından beri onun da hatası olduğunu fark edecek aslında. Kendi cumlesiydi sanırım hep ilgi veren esimdi ve ilgiden bunalan bendim diye adam da artık tükenmiştir.Bazi insanlar ilgisiz kalinca hircinlasir. Once suratini asar, karsi taraftan tepki bekler. Sonra söylenir sonra konusur... Konu sahibide boyle. Bosanma cumlelerini "hayir,düzeltiriz, yogunum, gececek" vs gibi bir teselli duymak icin kurdu. Ama insan yorulabiliyor. Ilgi gostermekten, ilgi gorememekten, sorumluluklardan vs.
İşte kırdığınız yerden kırılıyorsunuz, Karşıdaki kişi sizi seven bunca zaman sevgisini gösteren ve çabalayan,Siz ise öyle laflar ediyorsunuz ki ,çok ağır,Aynı lafları duysaydiniz ne hissederdiniz?Olabilir. Kendimi savunmak için söylemiyorum ama bu kadar sert olma sebebim o beni kırdığı için canını acıtmaktı. Umursamadığını gördükçe daha da ağır konuşup kırmak istiyordum. Yani onun yaptığı da yanlış aslında.
Yani evet ikimiz için de şok bir durumdu. Planlı değildi. Bir anda daha alışamadan oldu bitti. Orda aslında beklediğim sadece bir sarılıp geçecek demesi bu kadar onu bile yapmadı.Kürtaj konusunda haklısınız o da evlat kaybetmiş onun şoku olabilir.ama siz kürtaj için konu acmamissiniz sonradan söylediniz ki siz de çok hisli değilsiniz gibi.