- Konu Sahibi Foreverxxalone
-
Yaşım küçük ama olan oldu zaten yaşımdan büyük yaşamışlıklarım var 17 demeye bin şahit ister çocuğu olmasını isteyen herkeze Allah nasip etsin bilmiyorum psikolij mi yoksa annesi gibi sabırsız mı ? :) umarım annesi gibi sabırsızdır :)
kızlar eğer konu doğruysa kıza gülmeyin seneler evvel junior karanfilce yani ben adet dönemlerim olduğuna göre 14 yaşından büyüktüm. adetim biraz gecikti. ben de acaba tuvalete girdiğimde herhangi bi erkeğin spermi suyla bana mı sıçradı da hamile mi kaldım diye bi kaç gün korkuyla geçirmiştim. hatta karnım şiş bebek var zannediyodum.gaz mıydı artık neyse
ayy ne salakçatam ergen kafası..
kızlar eğer konu doğruysa kıza gülmeyin seneler evvel junior karanfilce yani ben adet dönemlerim olduğuna göre 14 yaşından büyüktüm. adetim biraz gecikti. ben de acaba tuvalete girdiğimde herhangi bi erkeğin spermi suyla bana mı sıçradı da hamile mi kaldım diye bi kaç gün korkuyla geçirmiştim. hatta karnım şiş bebek var zannediyodum.gaz mıydı artık neyse
ayy ne salakçatam ergen kafası..
Valla ne desem boş sevgiliminde yaşı benden çok büyük diğil 2 yaş var aramızda uyduk bir kere şeytana Allah affetsin ne diyim
Valla ne desem boş sevgiliminde yaşı benden çok büyük diğil 2 yaş var aramızda uyduk bir kere şeytana Allah affetsin ne diyim
ahhhhhhaaaaayyyyyyy ben de üniversitedeyken, yurtta bütün hemşirelikte okuyan kızlara kızlık zarı kan gelmeden düşünce bozulrmu diye soruyodum onlarda şüpheli şüpheli sorular soruyolardı ben de ne salakmışım arkadaş zorla adımı çıkarcam insanlar fesat, ama ben gerçekten düşmüştüm:26:
Benim ailevi problemler çok fazla ve sevgi eksikliği aşırı derece var belki o yüzden sevgiyi yanlış yerde aradım bilmiyorum zaten bir daha böyle bişi olucanıda sanmıyorum yardımcı olan herkezede teşekürler..
Anne olmayı çok isterim tabikide ama keşke bem beyaz gelinliklerle anneliğe adım atsaydım adetliyken ve ertesi günü beni terk eden biriyle olmasaydı diyorum bazen :)
Benim ailevi problemler çok fazla ve sevgi eksikliği aşırı derece var belki o yüzden sevgiyi yanlış yerde aradım bilmiyorum zaten bir daha böyle bişi olucanıda sanmıyorum yardımcı olan herkezede teşekürler..
yaaaa ben de herkesi herkez yazan herkese sesleniyorum herkez değil herkes yazmalı herkes.....
Anne olmayı çok isterim tabikide ama keşke bem beyaz gelinliklerle anneliğe adım atsaydım adetliyken ve ertesi günü beni terk eden biriyle olmasaydı diyorum bazen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?