A Afetgelin Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2023 204 71 1 Temmuz 2024 Konu Sahibi obendegilimki #21 obendegilimki .!.: Henüz kan vermedim canım dün kaset testi yineledim çizgi daha da netleşti. Ama açıkçası ben hala inanamadığım için bat gününü bekliyorum Eki Görüntüle 3446553 Genişletmek için tıkla... Ay hayırlı olsun canımm benimde öyleydi ilkten silik sonra net ama düşük yaptım. İnşallah sağlıkla ilerlersin haber ver bizede
obendegilimki .!.: Henüz kan vermedim canım dün kaset testi yineledim çizgi daha da netleşti. Ama açıkçası ben hala inanamadığım için bat gününü bekliyorum Eki Görüntüle 3446553 Genişletmek için tıkla... Ay hayırlı olsun canımm benimde öyleydi ilkten silik sonra net ama düşük yaptım. İnşallah sağlıkla ilerlersin haber ver bizede
O obendegilimki Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2024 122 79 28 1 Temmuz 2024 Konu Sahibi obendegilimki #22 mine ceylan .!.: Ay hayırlı olsun canımm benimde öyleydi ilkten silik sonra net ama düşük yaptım. İnşallah sağlıkla ilerlersin haber ver bizede Genişletmek için tıkla... Allah tekrar nasip etsin inşallah size de sağlıkla ben de açıkçası olumsuz ihtimaller düşündüğüm için biraz ağırdan alıyorum
mine ceylan .!.: Ay hayırlı olsun canımm benimde öyleydi ilkten silik sonra net ama düşük yaptım. İnşallah sağlıkla ilerlersin haber ver bizede Genişletmek için tıkla... Allah tekrar nasip etsin inşallah size de sağlıkla ben de açıkçası olumsuz ihtimaller düşündüğüm için biraz ağırdan alıyorum
Waww Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2023 2.381 972 25 1 Temmuz 2024 Konu Sahibi obendegilimki #23 obendegilimki .!.: Allah tekrar nasip etsin inşallah size de sağlıkla ben de açıkçası olumsuz ihtimaller düşündüğüm için biraz ağırdan alıyorum Genişletmek için tıkla... belirtilerinizden bahsedermisiniz rica etsem gogus agrisi falan varmi hayirli olsun bu arada❤
obendegilimki .!.: Allah tekrar nasip etsin inşallah size de sağlıkla ben de açıkçası olumsuz ihtimaller düşündüğüm için biraz ağırdan alıyorum Genişletmek için tıkla... belirtilerinizden bahsedermisiniz rica etsem gogus agrisi falan varmi hayirli olsun bu arada❤
O obendegilimki Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2024 122 79 28 2 Temmuz 2024 Konu Sahibi obendegilimki #24 Waww .!.: belirtilerinizden bahsedermisiniz rica etsem gogus agrisi falan varmi hayirli olsun bu arada❤ Genişletmek için tıkla... Artan akıntı, mide bulantısı, kasık ve göğüslerde çok hafif sızı ağrı diyebileceğim kadar kuvvetli değil. Teşekkür ederim
Waww .!.: belirtilerinizden bahsedermisiniz rica etsem gogus agrisi falan varmi hayirli olsun bu arada❤ Genişletmek için tıkla... Artan akıntı, mide bulantısı, kasık ve göğüslerde çok hafif sızı ağrı diyebileceğim kadar kuvvetli değil. Teşekkür ederim
E elifinda1416 Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2023 6 1 25 11 Temmuz 2024 Konu Sahibi obendegilimki #25 Kan testi verdinizmı sonuç nedir
alisin annesi Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ocak 2024 61 6 29 12 Temmuz 2024 Konu Sahibi obendegilimki #26 obendegilimki .!.: Artan akıntı, mide bulantısı, kasık ve göğüslerde çok hafif sızı ağrı diyebileceğim kadar kuvvetli değil. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi bende sipariş verdim de bu marka merak ettim
obendegilimki .!.: Artan akıntı, mide bulantısı, kasık ve göğüslerde çok hafif sızı ağrı diyebileceğim kadar kuvvetli değil. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi bende sipariş verdim de bu marka merak ettim
O obendegilimki Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2024 122 79 28 13 Temmuz 2024 Konu Sahibi obendegilimki #27 alisin annesi .!.: Kan verdiniz mi bende sipariş verdim de bu marka merak ettim Genişletmek için tıkla... elifinda1416 .!.: Kan testi verdinizmı sonuç nedir Genişletmek için tıkla... Evet 4 temmuzda kan verdiğimde 980 değer ile öğrendim 6 temmuzda kan testini tekrarladım 2180 çıktı 8 temmuzda keseyi gördük çok şükür
alisin annesi .!.: Kan verdiniz mi bende sipariş verdim de bu marka merak ettim Genişletmek için tıkla... elifinda1416 .!.: Kan testi verdinizmı sonuç nedir Genişletmek için tıkla... Evet 4 temmuzda kan verdiğimde 980 değer ile öğrendim 6 temmuzda kan testini tekrarladım 2180 çıktı 8 temmuzda keseyi gördük çok şükür
alisin annesi Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ocak 2024 61 6 29 13 Temmuz 2024 Konu Sahibi obendegilimki #28 obendegilimki .!.: Evet 4 temmuzda kan verdiğimde 980 değer ile öğrendim 6 temmuzda kan testini tekrarladım 2180 çıktı 8 temmuzda keseyi gördük çok şükür Genişletmek için tıkla... Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua et canım
obendegilimki .!.: Evet 4 temmuzda kan verdiğimde 980 değer ile öğrendim 6 temmuzda kan testini tekrarladım 2180 çıktı 8 temmuzda keseyi gördük çok şükür Genişletmek için tıkla... Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua et canım
O obendegilimki Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2024 122 79 28 13 Temmuz 2024 Konu Sahibi obendegilimki #29 alisin annesi .!.: Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua et canım Genişletmek için tıkla... Amin inşallah, allah hepimizin kucaklarını doldursun
alisin annesi .!.: Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua et canım Genişletmek için tıkla... Amin inşallah, allah hepimizin kucaklarını doldursun