GALİBA HAMİLEYİM (resimli)

Kuzum o akıntı benden geçen ay geldi ama bu ay gelmedi daha . Çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah minnakDeneyeceğim inşallah :) Verirse de yüceliği vermezse de .

Ayyyy insaallah canim gebe kalsam bütün sayfalara yazarim galiba
Cnm yaaaa ben eve sığamamıştım. Yerimde duramıyordum. Nasıl güzel bir sevinç oluyo biliyorum ve inanıyorum inşallah bu gebeliğin sapasağlıklı olacak. Sende dikkatli ol elbet., yediğine içtiğine, oturmana kalkmana, bütün riskleri araştır ki hamileliğin hem rahat hem keyifli geçsin

Insaallah canim martin 15.de adet olursam hemen gidicemde bu asilama sureci nasil bi surec bilmiyorum

Kuzum o akıntı benden geçen ay geldi ama bu ay gelmedi daha . Çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah minnakDeneyeceğim inşallah :) Verirse de yüceliği vermezse de .
Daha başlamadı o zaman cnm, bu yumurtlama akıntısı muhakkak olur. Kızların ilk adet olmasından menepoza kadar. Dikkat et sen afedersin ama hani lavobodaykeninş verir kuzum, O yüceler yücesidir. Kullarını ayırt etmez ki. Sınav sadece cnm

İnşallah Pko var ben de o yüzden belli olmuyor . Hayırlısı olsun

Allah razı olsun canım ALLAH kabul etsin ne iyi yapmışsın....
Hay maaşallah kızlarına öp benim için ay ne güzel ya Rabbim hayırlısıyla banada nasip etsin. Biz 3 kızkardeşiz ve arkadaştan öteyiz çok şükür annem zamanında çok erkek istemiş olmamış hayırlısını dilemek lazım... instagramım var canım tamam bulurum ben seni sağolasın
Ben oğluma hamileyken hep kız hissederdim rüyamdada kız görürdüm kız hayal ederdim ama Rabbim oğlan nasip etti hamdolsun....sanırım çok istediğimden öyle geldi bana :)

Canim bende deniyorum bunu ayakta dikilerek bakiyorum ve orta parmagimla zor dokunuyorum seninde boyle miydi hic mi dokunamiyodun
Evet cnm hiçbişey gelmiyordu, hatta ertesi gün yaptığım test daha koyuydu. Ama nasip değilmiş düştü. Zaten afedersin girişi bile kaygan oluyor. Normalde bende adet öncesi kuru ve o bölge temizlerken bile sert olurdu. Ordan anlamıştım. Dikkat et kendine cnm sen. İnşallah bu ay mucizen tutunur

Bilmiyordum canim gecmis olsun benim daha adete 9 gun var meme uclarim aciyor birde senin teknik gelmisti aklima onu denedim en uzun parmagimla zor yetistim ve kaygandi

Bilmiyordum canim gecmis olsun benim daha adete 9 gun var meme uclarim aciyor birde senin teknik gelmisti aklima onu denedim en uzun parmagimla zor yetistim ve kaygandi
Valla ne deyim gögüs uçları bazen içe doğru acıyordu. Zaten pek belirti olmaz henüz ama ben ümitlendim senin adına açıkçası. Bunu farkettiğimde araştırınca gebelik olabileceğini okumuştum ve doğruda çıktı. İnşallah hakkında hayırlısı cnm. Müjdeni de bekliyorum ama

Ama ben ulaşabiliyorum canim sen hic ulasamiyorum dedin ben pek umitlenmedim şimdi

Kızlar benimkide aynı dediğiniz gibiydi ama ertesi gün adet oldum. Herkeste tutmuyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…