Kesin sonuç kan testi ama galiba gebeyim... Rabbim e sonsuz hamdolsun

inşallah sizlerinde böyle müjdeli haberleri olur kızlar. Belirtilerime gelince:
Kim demiş adet öncesi mide bulantısı olmaz die 3-4 gündür özellikle sabahları bir halsizlik ve zamanı belli olmayan bulantı,
Aşerme, elma ve baklavaya
Bazende öyle acıkıyordumki yemek yiyeli 1 saat olmuş ama ben akşama kadar hiçbişey yememiş gibi acıkıyordum
Kasık ağrısı bazen sağda bazen solda bazen ameliyat yerimin tam altı böyle geriliyormuş gibi tatlı bir ağrı aslında
Geğirme
Kasıklarımda sanki küçük baloncuk patlama hissi
Göğsüm ağrıyordu ama adetteki gibi yanlardan değil daha çok uç kısmından içe doğru bazen güneş yanığı gibi bazende tam ortasını içten sıkıyormuş gibi birde gögüs ateşi
Ayaklarımın altı birde ameliyat yerim kaşınıyordu
Kocaman birde sivilcem çıkmıştı
Belimden kalçama vuran hafif ağrı
Birde boğazım çok kuruyordu
En önemlisi de burun tıkanıklığı, yatarken nefes alamadığım için hiç olmayan ağız akıntısını yastıkta görmek çok rahatsız ediciydi.
Birde 1 ay önce kardeşim rüyamda test yapıyordu ve pozitifti, sonradan gebe olduğunu öğrendi. Bende 1 hafta öncesinde kendim test yapıyordum 2 tane ve pozitifti. Dünde rüyamda ben doğuma gidiyordum kızım oluyordu kardeşim doğurmuş erkekti onunki. Hayırdır.
Aklıma gelenler bunlar. Bu rahim ağzı yumuşaklığı testi bana ışık oldu, size de tavsiye ederim kızlar. Rabbim sizlerle de nasip eder lütfundan inşallahhhh, hepimizi sevindirir. Sevinçler paylaşılınca güzel oluyo
Not: iki günde sadece 1 er kez beyaz su gibi koyu kıvamlı değil akıntımda olmuştu. Biraz öncede yumurta akı kıvamında böyle uzun yumurta akı renginde bir şey geldi, umarım herşey yolundadır
Kızlar bişey daha var diğer konumda paylaşmıştım bir testimin sonucu saatler sonra çıkmıştı. Sizdede çıkarsa ümidinizi kesmeyin saatler sonra çıktı die. Bu 5 dk içinde çıktı belki daha az. Sağlıklı bir gebelik olur inşallah cümlemize