GALİBA HAMİLEYİM (resimli)

Insallah canim allah razi olsun canum bnm ilk mi bu senin
Yok cnm üçüncü olacak inşallah Allah izin verirse. Yaşım geçmeden bir tane daha istedim Rabbimden. Nasip etti yine hamdolsun. adet düzensizliğim var bnm. Ama lütfu sonsuz Rabbim yine yüzümü güldürdü hamdolsun sabır cnm sabır ilk kızımı 9 sene sonra kucağıma aldım ben. Sabrettim ki ne sabır. Hiç bişey kullanmadım. Tedavi şu bu hiçbişey. O zamanlar durumum diplerdeydi. Sabrettim bekledim. İkincim düşündüğümden 6 ay sonra oldu çok şükür buda 7 ay sonra yaklaşık. Herşeyin başı sabır cnm. Dedim Rabbim zamanını hayırlısını sen bilirsin biz ise aceleciyiz, kusurumu bağışla benimki sadece ümit etmekyazarken gözlerim doldu. Kalpten iste tatlım inan Allah seninle

Aynn cani 6senedir bende sabrediyorum sinaniyorum evlatla ama yine sukurler olsun 16gunde olsa o duyguyu yasatti rabbim cok buyuk

Canım canımmm Allah sağ salim kavuştursun minnoşuna hayırlı evlat olsunlar inşaallah
Hamilelerin duası daha makbuldür bilirsin banada edermisin sağlıklı hayırlı bir kızım olsun
tabiki Allah hayırlısını nasip etsin ama hevesim çok işteOnun saçlarını tarayıp cicili bicili tokalar takayım pembiş pembiş ciciler giydireyim Allah'ım en sevdiğim renk zaten
Tabiki Rabbim neyi takdir ettiyse başımın üstüne.... elhamdulillah kız güzeli oğlan nasip etmiş onu yaratana kurban olayım Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın onları her türlü şerden muhafaza etsin amin bakalım mevlam neylerse güzel eyler

Sağlıcakla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağına al canım

Ayyyy cnm yaaaa etmem mi, biraz önce şükür namazı kıldım. Hem orda hem yasin okudum bol bol dua ettim. Evett cnm bnm, kız çocuğu bambaşka bişey yani anlatılmaz 5 yaşındaki kızım herşeyim ilk göz ağrım o kadar tatlıki ve akıllı, birde yardımcı. Çamaşır asmaya toplamaya katlamaya bayılıyor (tabi ben tekrar arkasından düzenliyorum ) çok titiz çokk temiz, her akşam dişlerini fırçalar ısırıp verdiğimiz bişeyi asla yemez, böreği beraber yaparız, yaniii sevimliliğini anlatamam inci saçlımın. Küçüğüm ise çokkkkk akıllı maşallah, hayran kalıyorum ona. Rabbim esirgesin hepimizin evlatlarını, ama gurur duyuyorum kızlarımla. Bunu bile kız isterim desem şaşırmayıngerçekten çok seviyorum kız çocuklarını. Tabi hayırlısı, sağlıklı ve hayırlı olsundagiyimleride çok tatlı oluyo. Ama deyim saçları işte o saçlar çok uğraştırıyoreziyet gibi bazenama gönülden iste inşallah olur cnm. Ben ilk kızımı 19 haftalıkken öğrenmiştim 2 gün sonrada cinsiyetini, giderken Rabbim inşallah kızdır demiştim. Kabul oldu hamdolsun. Tatlım hayal kur çünkü Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini bile kurdurmazmış. Bu çok doğru emin ol. Nasip olacağına eminim Bu arada instagrm hesabın varsa @nisa_azra2824 bnm hesabım. Takipleşelim. Dualarım sizinle

Evet canim inşaallah
Ayyyy inşallah cnm inşallah, valla biraz önce şükür namazı kıldım, bol bol dua ettim. İnşallah Rabbim kabul eder. Yasin de okudum. Bu ay senin müjdeni de alırız inşallah cnm inşallah. İlk olacağı için seni çokkk iyi anlıyorum zamanında beklemiş biri olarak. Ve nasıl sevineceğini de. Sevincin seni bu ay kucaklasın inşallah tatlım

Insaallah canim ağzından bal damlıyor ilk gebeligimi ogrendim sni hic unutmam ziplamistim sevincten eltimin kizini gorumcemi ablami aramistim deli gibi agliyordum bi yanda zipliyordum

Rabbim evlatlarini sana bagislasin rabbim senden razi olsun ne guzel dualar ediyorsun gozlerim dolu dolu oldu martin 3.de ogrenmistim gebeligimi icim bi degidik oldu anlatinca

Aminnnnn inşallah Allah razı olsun canım çok sağ ol
Sendende Allah razı olsun kuzum, yumurtlama günlerindeki o yoğun gelecek olan akıntıyı takip et, zaten 2 veya 3 gün gelir. Ondan öncesi az azdır. O 3 günü arada 1 gün atlayarak değerlendir. Ben bunda 1 er gün atladım ama şans 13 şubattaven son geldi o gün oldu ve tutmuş Allah'ın izniyle. Her günde yapabilirsin aslında ama o yoğun gelen günde. Dediğimi yap sonrası Allah Kerim

Rabbim evlatlarini sana bagislasin rabbim senden razi olsun ne guzel dualar ediyorsun gozlerim dolu dolu oldu martin 3.de ogrenmistim gebeligimi icim bi degidik oldu anlatinca
Şöyle düşün kuzum Rabbim sevdiğini sınar mükafatın yakındır emin ol. Ve o gün geldiğinde tabi sevinçten aklına gelmem ama bu dediğimi bir gün hatırlarsın. Olmasa bnm olmazdı. 7-8 ay da bir regl olurdum ben. Yumurta tembelliği vardı, hsg de sol tüp kanalım açıldı. Dr bana bundan 10 sene önce sen menepoza gireceksin nerdeyse, ramak kalmış dedi. Ooooo neler neler. Bak Allah nelere kadir. Ümidin ve hayallerin hep olsun. Bir gün gerçek olacak çünkü

Tabi canim rabbim yasatmicagi seyleri hayal ettirmezmis evet bak masallah sen onca sınavı gecmismissin rabbim seni senle sinamisbak mukafatin 3. Cocuk insaallah buda saglikla gelir rabbim muradini versin insaallah

Tabi canim rabbim yasatmicagi seyleri hayal ettirmezmis evet bak masallah sen onca sınavı gecmismissin rabbim seni senle sinamisbak mukafatin 3. Cocuk insaallah buda saglikla gelir rabbim muradini versin insaallah
Tşk ediyorum tatlım, güzel dileğin için. Bnmde dualarımdasın cnm bnm, hepimiz için edeceğim. Çok öptm, hayırlı gecelerin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…