• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GALİBA HAMİLEYİM (resimli)

Sendende Allah razı olsun kuzum, yumurtlama günlerindeki o yoğun gelecek olan akıntıyı takip et, zaten 2 veya 3 gün gelir. Ondan öncesi az azdır. O 3 günü arada 1 gün atlayarak değerlendir. Ben bunda 1 er gün atladım ama şans 13 şubattaven son geldi o gün oldu ve tutmuş Allah'ın izniyle. Her günde yapabilirsin aslında ama o yoğun gelen günde. Dediğimi yap sonrası Allah Kerim :KK15:
Kuzum o akıntı benden geçen ay geldi ama bu ay gelmedi daha . Çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah minnak❤️Deneyeceğim inşallah :) :KK66: Verirse de yüceliği vermezse de .:emir_bebek::KK22::KK36:

Ayyyy insaallah canim gebe kalsam bütün sayfalara yazarim galiba
Cnm yaaaa ben eve sığamamıştım. Yerimde duramıyordum. Nasıl güzel bir sevinç oluyo biliyorum ve inanıyorum inşallah bu gebeliğin sapasağlıklı olacak. Sende dikkatli ol elbet., yediğine içtiğine, oturmana kalkmana, :KK39:bütün riskleri araştır ki hamileliğin hem rahat hem keyifli geçsin:KK68:

Cnm yaaaa ben eve sığamamıştım. Yerimde duramıyordum. Nasıl güzel bir sevinç oluyo biliyorum ve inanıyorum inşallah bu gebeliğin sapasağlıklı olacak. Sende dikkatli ol elbet., yediğine içtiğine, oturmana kalkmana, :KK39:bütün riskleri araştır ki hamileliğin hem rahat hem keyifli geçsin:KK68:
Insaallah canim martin 15.de adet olursam hemen gidicemde bu asilama sureci nasil bi surec bilmiyorum

Kuzum o akıntı benden geçen ay geldi ama bu ay gelmedi daha . Çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah minnak❤️Deneyeceğim inşallah :) :KK66: Verirse de yüceliği vermezse de .:emir_bebek::KK22::KK36:
Daha başlamadı o zaman cnm, bu yumurtlama akıntısı muhakkak olur. Kızların ilk adet olmasından menepoza kadar. Dikkat et sen afedersin ama hani lavobodayken:oops:inş verir kuzum, O yüceler yücesidir. Kullarını ayırt etmez ki. Sınav sadece cnm:KK200:

Daha başlamadı o zaman cnm, bu yumurtlama akıntısı muhakkak olur. Kızların ilk adet olmasından menepoza kadar. Dikkat et sen afedersin ama hani lavobodayken:oops:inş verir kuzum, O yüceler yücesidir. Kullarını ayırt etmez ki. Sınav sadece cnm:KK200:
İnşallah ❤️Pko var ben de o yüzden belli olmuyor . Hayırlısı olsun :dua::eek::emir_bebek:

Ayyyy cnm yaaaa etmem mi, biraz önce şükür namazı kıldım. Hem orda hem yasin okudum bol bol dua ettim:dua:. Evett cnm bnm, kız çocuğu bambaşka bişey yani anlatılmaz 5 yaşındaki kızım herşeyim ilk göz ağrım o kadar tatlıki ve akıllı, birde yardımcı. Çamaşır asmaya toplamaya katlamaya bayılıyor (tabi ben tekrar arkasından düzenliyorum :KK70:) çok titiz çokk temiz, her akşam dişlerini fırçalar ısırıp verdiğimiz bişeyi asla yemez, böreği beraber yaparız, yaniii sevimliliğini anlatamam inci saçlımın. Küçüğüm ise çokkkkk akıllı maşallah, hayran kalıyorum ona. Rabbim esirgesin hepimizin evlatlarını:dua:, ama gurur duyuyorum kızlarımla. Bunu bile kız isterim desem şaşırmayıng en seviyorum kız çocuklarını. Tabi hayırlısı, sağlıklı ve hayırlı olmaaşallmk tatlı oluyo. Ama deyim saçları işte o saçlar çok uğraştırıyor:KK70:eziyet gibi bazen:KK70:ama gönülden iste inşallah olur cnm. Ben ilk kızımı 19 haftalıkken öğrenmiştim 2 gün sonrada cinsiyetini, giderken Rabbim inşallah kızdır demiştim. Kabul oldu hamdolsun. Tatlım hayal kur çünkü Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini bile kurdurmazmış. Bu çok doğru emin ol. Nasip olacağına eminim Bu arada instagrm hesabın varsa @nisa_azra2824 bnm hesabım. Takipleşelim. Dualarım sizinle:dua::KK200::KK15:

Allah razı olsun canım ALLAH kabul etsin ne iyi yapmışsın....
Hay maaşallah kızlarına öp benim için ay ne güzel ya Rabbim hayırlısıyla banada nasip etsin. Biz 3 kızkardeşiz ve arkadaştan öteyiz çok şükür annem zamanında çok erkek istemiş olmamış hayırlısını dilemek lazım... instagramım var canım tamam bulurum ben seni sağolasın :KK68:
Ben oğluma hamileyken hep kız hissederdim rüyamdada kız görürdüm kız hayal ederdim ama Rabbim oğlan nasip etti hamdolsun....sanırım çok istediğimden öyle geldi bana :)

Canim bende deniyorum bunu ayakta dikilerek bakiyorum ve orta parmagimla zor dokunuyorum seninde boyle miydi hic mi dokunamiyodun
Evet cnm hiçbişey gelmiyordu, hatta ertesi gün yaptığım test daha koyuydu. Ama nasip değilmiş düştü. Zaten afedersin girişi bile kaygan oluyor. Normalde bende adet öncesi kuru ve o bölge temizlerken bile sert olurdu. Ordan anlamıştım. Dikkat et kendine cnm sen. İnşallah bu ay mucizen tutunur 🙏❤️

Evet cnm hiçbişey gelmiyordu, hatta ertesi gün yaptığım test daha koyuydu. Ama nasip değilmiş düştü. Zaten afedersin girişi bile kaygan oluyor. Normalde bende adet öncesi kuru ve o bölge temizlerken bile sert olurdu. Ordan anlamıştım. Dikkat et kendine cnm sen. İnşallah bu ay mucizen tutunur 🙏
Bilmiyordum canim gecmis olsun benim daha adete 9 gun var meme uclarim aciyor birde senin teknik gelmisti aklima onu denedim en uzun parmagimla zor yetistim ve kaygandi

Bilmiyordum canim gecmis olsun benim daha adete 9 gun var meme uclarim aciyor birde senin teknik gelmisti aklima onu denedim en uzun parmagimla zor yetistim ve kaygandi
Valla ne deyim gögüs uçları bazen içe doğru acıyordu. Zaten pek belirti olmaz henüz ama ben ümitlendim senin adına açıkçası. Bunu farkettiğimde araştırınca gebelik olabileceğini okumuştum ve doğruda çıktı. İnşallah hakkında hayırlısı cnm. Müjdeni de bekliyorum ama😉❤️🙏

Valla ne deyim gögüs uçları bazen içe doğru acıyordu. Zaten pek belirti olmaz henüz ama ben ümitlendim senin adına açıkçası. Bunu farkettiğimde araştırınca gebelik olabileceğini okumuştum ve doğruda çıktı. İnşallah hakkında hayırlısı cnm. Müjdeni de bekliyorum ama😉🙏
Ama ben ulaşabiliyorum canim sen hic ulasamiyorum dedin ben pek umitlenmedim şimdi

Kızlar benimkide aynı dediğiniz gibiydi ama ertesi gün adet oldum. Herkeste tutmuyor demek ki🤔

Back