Ayyyy cnm yaaaa etmem mi, biraz önce şükür namazı kıldım. Hem orda hem yasin okudum bol bol dua ettim

. Evett cnm bnm, kız çocuğu bambaşka bişey yani anlatılmaz 5 yaşındaki kızım herşeyim ilk göz ağrım o kadar tatlıki ve akıllı, birde yardımcı. Çamaşır asmaya toplamaya katlamaya bayılıyor (tabi ben tekrar arkasından düzenliyorum

) çok titiz çokk temiz, her akşam dişlerini fırçalar ısırıp verdiğimiz bişeyi asla yemez, böreği beraber yaparız, yaniii sevimliliğini anlatamam inci saçlımın. Küçüğüm ise çokkkkk akıllı maşallah, hayran kalıyorum ona. Rabbim esirgesin hepimizin evlatlarını

, ama gurur duyuyorum kızlarımla. Bunu bile kız isterim desem şaşırmayıng en seviyorum kız çocuklarını. Tabi hayırlısı, sağlıklı ve hayırlı olmaaşallmk tatlı oluyo. Ama deyim saçları işte o saçlar çok uğraştırıyor

eziyet gibi bazen

ama gönülden iste inşallah olur cnm. Ben ilk kızımı 19 haftalıkken öğrenmiştim 2 gün sonrada cinsiyetini, giderken Rabbim inşallah kızdır demiştim. Kabul oldu hamdolsun. Tatlım hayal kur çünkü Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini bile kurdurmazmış. Bu çok doğru emin ol. Nasip olacağına eminim Bu arada instagrm hesabın varsa @nisa_azra2824 bnm hesabım. Takipleşelim. Dualarım sizinle