galiba hamileyim? dış gebelik değildir dimi?

Böyle bir şey yok. Ben yaşadım, tüpüm patladı ve iç kanama geçirdim maalesef. Kan değerlerine bakıldığında da iki bin küsurdeydi betam. Evet, olması gerektiği kadar artmıyor az kalıyo normale göre ama artıyo bi şekilde. Ben dış gebelik riskine karşı kan verdikten iki gün sonra kan vermiştim son hamileliğimde en az iki kat artarsa dış gebelik değil diye düşünebilirsiniz. Benim iki kat artmıştı ve içim öyle rahatlamıştı. Bence yeniden kan verin.

Arkadaşım. Lütfen hamilesin ve gebeliğin tadını çıkart. Herşeyi araştırıp boşuna strese girme. Sağlıkla ilerle, sağlıkla ilerlemesini sağla yemeğe içmeye dikkat et. Olabildiğincede buralarda yazılanlara kafanı yorup stres ile bebeğine zarar verme. Ne kadar güzel bir haber bebiş var. Kalp atışını duy, duanı et bizlere de et.
Keyfini çıkart het anın kıymetli her anın onu büyütmeye eğilimli. Sadece rahmin ve vitaminlerin değil, kalbin, beynin hepsi onu büyütmeye çalışıyor sen onlara iyi bak. Stres yapma heriey yolunda İnşallah:)

teşekkür ederimm Allah çocuk isteyenlere de nasip etsin olanında sağlıcakla kucağına alabilmesini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…