How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

galiba gerçekten yardıma ihtiyacım var..

huzunkovankusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
33
0
36
İstanbul
bugün evliliğimin 27. günü....
ve ben vajinismus belasıyla uğraşıyorum.. ilk gece yapmamız gerekeni yaptık. o gece korktum, kastım kendimi ama yinede oldu, zar yırtıldı.. ama gerçekten çok acı çektim. bu kadar acı vereceğini tahmin etmemiştim..ama ama ama o geceden sonra birdaha yapamadık.. kendimi çok kasıyorum, çok korkuyorum bacaklarım titriyor, itiyorum kocamı.. yani tipik vajinismus belirtileri..sanırım bu ilk gece yaşadığım acıdan kaynaklanıyor.. o gece çok acı çekmeseydim şimdi böyle olmazdım..

neyse..

tam 27 gün oldu ve ben ne yapıcamı bilmiyorum..kocişim yeterince sabırlı davrandı ama daha fazla beklemek istemiyor..bian önce bu sorunu halletmem lazım ama nasıl..

bana yardımcı olabilicek, akıl vericek birileri varmı...? :/

burada bi başlık var vajinusmus nedir,deneyim ve tecrübelerimizi paylaşalım gibi bişey...yaz oraya yardımcı olurlar..

ama ben de acı hissetmiştim herkesinki gibi..yarama tuz basılmış gibi kısa ama acıydı...

bi sonraki birleşmede biraz sızladı ama zarın olmadığını bildiğim için rahattım psikolojik olarak....

sonra hiç acımadı...2 yıllık evliyim ve reglim bitince ve acırmı diye düşününce acıyor ama çook çook hafif ama beynen rahat olunca sorun yok..

vajinismus olduğunu düşünme lütfen...

canım bende senin gibiyim 2 ay oldu evleneli.her defasında ağlayıp bırakıyodum .buradan okuduklarımla anestol krem kullanıyorum 2 defadır.acı ağrı hissetmiyorum sadece krem ilk sürülünce biraz sızlatıyo ama diğer ağrıdan iyidir.gene korkuyorum ama okadar çok acı çekmiyorum sanada faydası olur inşallah

Back