Hayırlı olsun. Kan ver kardeşim gebesinKızlar selam ben pcosluyum ve bu ay ovulasyon testine başladım 20 Mart’ta pik
Yakaladım ve değerlendirdim sonrasında T çizgisi silikleşmeye başladı fakat adetime 5. gün var diye düşünürken yaptığım ovülasyon testlerinin hepsi çok belirgin bir şekilde çift çizgiiydi bana herkes gebe olabilirsin demişti ya da ikinci bir yumurtlama olabilir demişlerdi fakatben 5 ya da 6 Nisan’da adet olacakmışım gibi hesaplıyordum elimde ovülasyon testinin içerisinde gelen gebelik testi vardı sabah onu denedim çift çizgi gördüm onu da buraya ekleyeceğim şimdi de erken gebelik testi yaptım onu da fotoğrafını ekleyeceğim bu şekilde sizce gerçekten bir gebelik var mıdır yoksa yanıltıcı olabiliyor mu yorumlar mısınız lütfen Eki Görüntüle 3570367
Inşallaha girmeye çalışcam çok tesekür ederim rabbim sizlerede nasip etsin inşallahHayırlı olsun. Kan ver kardeşim gebesin
Allah razı olsun rabbim sizlerede nasip etsin canımHayırlı olsun çok belirgin .
Hayırlı olsun hamilesiniz, sağlıkla kucağınıza alınKızlar selam ben pcosluyum ve bu ay ovulasyon testine başladım 20 Mart’ta pik
Yakaladım ve değerlendirdim sonrasında T çizgisi silikleşmeye başladı fakat adetime 5. gün var diye düşünürken yaptığım ovülasyon testlerinin hepsi çok belirgin bir şekilde çift çizgiiydi bana herkes gebe olabilirsin demişti ya da ikinci bir yumurtlama olabilir demişlerdi fakatben 5 ya da 6 Nisan’da adet olacakmışım gibi hesaplıyordum elimde ovülasyon testinin içerisinde gelen gebelik testi vardı sabah onu denedim çift çizgi gördüm onu da buraya ekleyeceğim şimdi de erken gebelik testi yaptım onu da fotoğrafını ekleyeceğim bu şekilde sizce gerçekten bir gebelik var mıdır yoksa yanıltıcı olabiliyor mu yorumlar mısınız lütfen Eki Görüntüle 3570367
Öncelikle tebrikler hayırlı olsun. Ovulasyon günlerinizi nasıl değerlendirdiniz?Kızlar selam ben pcosluyum ve bu ay ovulasyon testine başladım 20 Mart’ta pik
Bu yanıltıcı değil hamilesin tatlışKızlar selam ben pcosluyum ve bu ay ovulasyon testine başladım 20 Mart’ta pik
Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin Rabbim darısı sizlereBu yanıltıcı değil hamilesin tatlış
Evet galiba ben hamileyim ve bunu daha kabullenemedim gibi bir şey oldu anca ultrasonda gördüğümde galiba hamile olduğumu kabul edeceğim çünkü hiç umudum yoktu Allah’ım sana da nasip etsin diğer bütün kız kardeşlerimizedeBu yanıltıcı değil hamilesin tatlış
Teşekkür ederim canım Allah sana da nasip etsin şöyle söyleyeyim adet bitiminden sonra yumurtlama gününe yakın çizgi koyulaşmaya başladığı tarihten itibaren öncesinde ve sonrasında beşer günü değerlendirdim sonrasında zaten adet tarihim yaklaştığında ovülasyon tesliminde koyulaştığını gördüm ve bundan şüphe ederek zaten gebelik testi yaptımÖncelikle tebrikler hayırlı olsun. Ovulasyon günlerinizi nasıl değerlendirdiniz?
Âmin canım Allah sizlere de nasip etsin inşallah sağlıklı bir gebelik olur ve süreç güzel ilerlerHayırlı olsun hamilesiniz, sağlıkla kucağınıza alın
Amin aminEvet galiba ben hamileyim ve bunu daha kabullenemedim gibi bir şey oldu anca ultrasonda gördüğümde galiba hamile olduğumu kabul edeceğim çünkü hiç umudum yoktu Allah’ım sana da nasip etsin diğer bütün kız kardeşlerimizede
Hamilelikle ilgili herhangi bir belirtim yoktu o yüzden gebe olduğumu hiç düşünmedim açıkçası o yüzden emin olamıyorum bilmiyorum farklı bir duygu bir senedir uğraşıyorum gebelik için Rabbim demek ki şimdiye nasip etti inşallah sağlıklı bir gebeliktirir sizlere de nasip etsin Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evet canım gitmeye çalışacağım hastaneye malum bayram arifesi ve bir çok yer kapalı benim de evim merkeze uzak hastaneye yani bir araç ayarlayabilirsem gidip geleceğim aklımda varAmin aminniye umudun yoktu bence hemen git kan ver
Ben de 1.5yıldır deniyorum olmuyor benim de umudum kalmadı insallah ben de senin gibi böyle net çizgiker görürüm canım allah sağlıklı hamişlik versinHamilelikle ilgili herhangi bir belirtim yoktu o yüzden gebe olduğumu hiç düşünmedim açıkçası o yüzden emin olamıyorum bilmiyorum farklı bir duygu bir senedir uğraşıyorum gebelik için Rabbim demek ki şimdiye nasip etti inşallah sağlıklı bir gebeliktirir sizlere de nasip etsin Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evet canım gitmeye çalışacağım hastaneye malum bayram arifesi ve bir çok yer kapalı benim de evim merkeze uzak hastaneye yani bir araç ayarlayabilirsem gidip geleceğim aklımda var
Ay amin kan vermeye geldiiim darısı sizlereBen de 1.5yıldır deniyorum olmuyor benim de umudum kalmadı insallah ben de senin gibi böyle net çizgiker görürüm canım allah sağlıklı hamişlik versin
Erken bir süreçtesin galiba tam belli olmamış bir kaç gün daha bekle canım sonra olmazsa eğer kan tahlili ver ben şimdi geldim tahlil için
Merhaba sonuc nedirAy amin kan vermeye geldiiim darısı sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?